Звездни компромати - 321 част

• 110 827
  • 768
  •   1
Отговори
# 405
Пета остарява като германките, някак грубо...

Из ФБ на Венета Райкова, много си е повярвала тая жена:
" През 2016 г. влязох с летящ старт в писателското поприще, за което благодаря на Бог и на хилядите ми читатели!! Най-четената бг. книга за миналата година - "Триумфът на кучките"!!! Трите ми книги общо ме направиха най-продаваната бг. писателка!!! Благодаря!!"

# 406
Кой изобщо я чете тази? Възмутена съм, че има хора да си купуват "книги" на венета или калина паскалева и тем подобни.

# 407
Родните звезди като абитуриенти
Николета е като ромка  Crazy Половината даже не знам кои са  newsm78

# 408
Сърдечно ме разсмя високата самооценка на госпожа Венче! Писателка...  Joy

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 09:19 от Бижy

# 409
  • На брега на реката
Ако щете вярвайте, но Пета изключително много ми заприлича на Бон Джоуви  Mr. Green

# 410
Сърдечно ме разсмя високата самооценка на госпожа Венче! Писателка...  Joy
Смейте се вие, а тя пише 4та книга Laughing
http://www.flagman.bg/article/126525

# 411
Накрая ще се окаже, че след разните му спиритически сеанси дето правеше в Горещо, у Венета се е вселил духът на Дюма-баща. Очаквайте да си наеме асистенти,че с тоя конвейер дето е подхванала... hahaha

# 412
То в тези снимки на абитуриенти известни са само Андрея и Башар, другите са обикновени снимки на кофти облечени момичета през годините, с нищо никога не са били известни. Не знам само за момичето с черната рокля, малко ми приличана Михаела Филева, но много малко Simple Smile

# 413
Анелия, Николета... та те са световно известни!  Crazy Това, че ти не ги разпознаваш, е много лошо Joy

# 414
  • Gotham City
Бррр, Кара по-добре да си дефилира по подиумите. Като актриса е мега зле.

Амбър не е мой тип визуално, не казвам, че е грозна, но не е мой тип. Но тъпа определено не е.
Изобщо не харесвам Амбър, но ще я призная ако успее да ожени за себе милиардера.  Mr. Green  Обаче едва ли.

насила ще стане сигурно? Горкия милиардер, без право на избор и без други обожателки  Cry

# 415
Анелия, Николета... та те са световно известни!  Crazy Това, че ти не ги разпознаваш, е много лошо Joy

Добре де, уж съм редовна в темата  Laughing Кои са тези двете? Наистина не ги разпознавам  Laughing
Скрит текст:

# 416
Това за Венета е истина обаче, а не изхвърляне. Имам познати в книгоиздателския бизнес и сме говорили за нея, книгите ѝ се купуват адски много на фона на свития пазар. Наистина е най-купуваната българска писателка.  Rolling Eyes

# 417
Дясната е Ирра, русото нещо и аз не знам коьо е.  Mr. Green

Бе те и вестници Галерия, и Уикенд се купуват всеки ден масово, ама авторите на жълтите клюкаризми не се титулуват "писатели", хайде моля Stop Това, че се нарича писателка, е обида за литературата! Sick

# 418
  • Gotham City
Ирра поп певицата ли? Не мисля, че е тя. Ирра би трябвало да е била абитуриентка доста преди да започнат тези снимки да се въртят в пространството Thinking

# 419
  • Пловдив
Тези трите момичета не са известни, просто са взели снимките им.

Общи условия

Активация на акаунт