Звездни компромати - 321 част

• 110 977
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
Ина наистина изглежда по-възрастна заради инцидента, който е претърпяла преди години.
Нещо подобно, не знам колко достоверна е тази статия

# 496
Жената е претърпяла инцидент, затова вида ѝ е такъв.

# 497
  • София
Една от бившите гимнастички изглежда доста закръглена. Дали е бременна или просто се е отдала на кулинарните изкушения?  Grinning

# 498
https://www.instagram.com/p/BTRsX4Ggx0X/

Ох тоз "колизеума" Mr. Green кат' годен циганин

# 499
  • Оптимист по принуда
същ Фики

# 500
Една от бившите гимнастички изглежда доста закръглена. Дали е бременна или просто се е отдала на кулинарните изкушения?  Grinning
Едва ли е бременна. Повечето гимнастички се отдават на хапване след края на кариерата си. Качват 10 кила и обикновено се осъзнават.

# 501
Tя още по Коледа се беше поналяла.

# 502
  • София
Християна Тодорова я гледах в "Преди обед" преди няколко месеца - разказваше как през последните години най-трудно и било да поддържа нужните за ръста и килограми, защото била предразположена към качване. Преди олимпиадата свалила 10 килограма за 2 седмици (или нещо подобно) - с глад и много тренировки.
Много чаровно момиче.

# 503
И на мен ми е симпатична.

# 504
Лъчезарна е определено и на мен ми харесва.

# 505
  • София
Е, аз не съм казала, че не ми е симпатична. Сега прочетох интервюто с Ина и тя казва, че е качила 10 кг след спиране на спортната си кариера. Яла е денонощно. Разбирам я.

# 506
Християна Тодорова я гледах в "Преди обед" преди няколко месеца - разказваше как през последните години най-трудно и било да поддържа нужните за ръста и килограми, защото била предразположена към качване. Преди олимпиадата свалила 10 килограма за 2 седмици (или нещо подобно) - с глад и много тренировки.
Много чаровно момиче.
На мен ми правеше впечатление, че дори докато тренираше, беше с бузи. Мисля, че доста ще се окръгли, когато вече не се занимава активно.

# 507
Да. И преди си беше пухкава. Аз харесвам такива пухкави девойки. Чаровна ми е

# 508
  • София
Е, аз не съм казала, че не ми е симпатична. Сега прочетох интервюто с Ина и тя казва, че е качила 10 кг след спиране на спортната си кариера. Яла е денонощно. Разбирам я.
Познавам едно от момичетата от предния ансамбъл (отказаха се след олимпиадата в Пекин през 2008-ма). След като приключи спортната си кариера ядеше непрекъснато и по много - предимно тестени и сладки неща, които явно най-много са и липсвали. След време нещата се нормализираха - прояде всичко в нормални количества  Wink И аз ги разбирам (и малко завиждам, защото аз с този хранителен режим щях да кача 30, не 10  Simple Smile )

# 509
И аз това си мисля, че 10кг се качват за отрицателно време и без кой знае колко ядене. Не прекаляват чак толкова, значи.

Общи условия

Активация на акаунт