Звездни компромати - 321 част

• 110 868
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
Няма да умре от глад. 2хил да взема чисто на участие, 10 да има в месеца- може да живее доста добре.

# 661
Тази вечер Андреа дали ще присъства на мача на Кобрата? А дали ще е заслабнала малко или пак ще гледаме две различни жени - една на сцената и една на снимките от личния ѝ профил?

# 662
Тя от глад няма да умре, но за тези 20хил са нищо пара, един пазар, а заведения, а детето, а къщата.....

# 663
  • Пловдив
Още веднъж Джей Ло с друг тоалет  Grinning
Скрит текст:

# 664
На Джей Ло това ѝ е работата - да е провокативна, според мен ѝ отива.

# 665
Прави сте, че финансите драстично са секнали, но все пак се надявам, че Хриси не и е взел наличния вече Шанел...
Мария много ми харесва с по-светла (не руса) и по-къса коса. Това черно нещо, на главата и, което е почти колкото нея, е ужасно. Тук и тук е много хубава

Всичко и е взел, всичко! Дрехите нали бил нарязал. Затова ходи като повлекана.
С 20 хил. няма да умре от глад определено, но Шанел сбогом!

Джей Ло ми е страшна любимка. Heart Eyes

# 666
Освен че прическата на втората снимка е добра и отива, щото тя е дребна , но с голяма глава и онова косище е направо стряскащо, снимката е толкова филтрирана, че и тримата са със съвършени кожи на лицата. Laughing

На JLo всичко и прощавам! Heart Eyes Crazy

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 14:15 от Бижy

# 667
  • Пловдив
Скрит текст:
Прави сте, че финансите драстично са секнали, но все пак се надявам, че Хриси не и е взел наличния вече Шанел...
Мария много ми харесва с по-светла (не руса) и по-къса коса. Това черно нещо, на главата и, което е почти колкото нея, е ужасно. Тук и тук е много хубава

[/quote]+1 Heart Eyes

# 668
Освен че прическата на втората снимка е добра и отива, щото тя е дребна , но с голяма глава и онова косище е направо стряскащо, снимката е толкова филтрирана, че и тримата са със съвършени кожи на лицата. Laughing

С толкова съвършени кожи са, че Светланка е останала без ноздри. Сигурно филтърът ги е помислил за пори.

# 669
Тия хора как издържат всекидневно мацотене с толкова грим? Тази Светлана е като извънземно.

# 670
Добре де, нали пишеше - новия любим на Мара бил стария на Алисия. Той оня е състоятелен също. Thinking

# 671
Тия хора как издържат всекидневно мацотене с толкова грим? Тази Светлана е като извънземно.
Не се мажат така в ежедневието. В Събота видях Светлана отблизо и се заговорихме, нищо общо няма с този образ. Мила, възпитана и съвсем обикновена с малко грим. Изглужда мвого добре, но е супер слаба.

# 672
  • Пловдив

Бижу, ми че те са си съвършени Mr. Green И не само в лицата, целите!

# 673
Да, да и аз съм Мис Свят!  Mr. Green

# 674
  • София

Ужас, що пари е нарязал  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт