Звездни компромати - 321 част

• 110 876
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе, България
Като ссссиганка е на тея снимки!

# 646
  • София

На първата снимка гледа доста мрачно  Tired

# 647
Как ходи с тея тухли?
Е тя без тях ще е кинта и 20  Laughing

А с тях е кинта и 20 с копита.

# 648
Как ходи с тея тухли?

Височината иска жертви Mr. Green...

# 649
Защо Ума толкова смело позира с този целулит? Ако знам, че имам такова нещо и в такова количество ще се опитам да го махна и ще позирам до кръста във водата.  Mr. Green
Защото само хора без работа (като нас), имат време да се втелясват по форумите от нечий чужд целулит, вместо от собствения си. Като има, кво сега, да ходи с чул? Има си жената и мирно си съжителства с него. Ние трябва да се учим как се прави.
Ето, на адвокатката, дето ноктите и са 1 метър и прилича на торта, целулита никога няма да го видиш. Сигурно и мъжа ѝ не го е виждал даже. Но пък кога ще видиш Ума, облечена като за циганска сватба, да мята гюбеци? Никога! Затова остави хората да показват онова, което имат и от което не им пука.
(ква ми става бе! Shocked пак се наспах, та затова сигурно)
Не си ме разбрала! Както и още някой, който казваше, че харесвам фотошопнатите снимки на Николета и Андреа. Ама карай! Все пак Ума е била известна актриса. Не ми е ок(не виждам логика), някой да си разваля реномето на хубава жена, дори и от едно време. Не виждам смисъл да се види от папараци в жълтата преса на какво е заприличала.

# 650
  • Оптимист по принуда
Хубава е Джей Ло, само да не и' светеше превръХчицата.

# 651
  • където ми харесва
Е ба какво е заприличала 47 годишна жена, родила 3 деца? На всяка друга жена? А като почнете така да пишете, ще каже човек че през живота си не сте виждали целулит.

# 652
Как ходи с тея тухли?
Е тя без тях ще е кинта и 20  Laughing

А с тях е кинта и 20 с копита.
Joy hahaha Joy

# 653
Аз се чудя как шофира

# 654
  • София
Аз се чудя как шофира
И аз.
Прави ми впечатление, че докато беше с Гущеров, Мария изглеждаше по-добре. Сега ми изглежда евтино и кичозно.

# 655
  • bad@ss
Е, отново е на Пазара.

# 656
А и секнаха яките кинти за Шанели и други. Един костюм на Шанел е 10 хл. евро. Най-малките чантета са по 5 хл. евро. Откъде? На участия 3 хл. лв., трудно 4 и половината, и повече са за продуцента.

# 657
Аз се чудя как шофира
И аз.
Прави ми впечатление, че докато беше с Гущеров, Мария изглеждаше по-добре. Сега ми изглежда евтино и кичозно.
Да не стане българската Марая Кери Wink

# 658
  • До морето
Колко й е хонорара на Мара, някой знае ли? Тя не е от топ имената, последните години няма кьорав хит. Преслава съм чувала, че иска 7, Азис 10 хиляди.

# 659
  • София
Прави сте, че финансите драстично са секнали, но все пак се надявам, че Хриси не и е взел наличния вече Шанел...
Мария много ми харесва с по-светла (не руса) и по-къса коса. Това черно нещо, на главата и, което е почти колкото нея, е ужасно. Тук и тук е много хубава

Общи условия

Активация на акаунт