Звездни компромати - 321 част

• 110 917
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
  • София
На Ума целулитът е последното нещо, което ми прави впечатление. Намирам я за толкова грозна, че няма накъде повече. Като се замисля дори не се сещам за по-зле изглеждаща от по-известните актриси. Разбира се, това не пречи много хора да я намират за прекрасна. Всеки с вкуса си.

# 631
  • София
На Ума целулитът е последното нещо, което ми прави впечатление. Намирам я за толкова грозна, че няма накъде повече. Като се замисля дори не се сещам за по-зле изглеждаща от по-известните актриси. Разбира се, това не пречи много хора да я намират за прекрасна. Всеки с вкуса си.

Абсолютно съм съгласна с теб  Peace Същото мисля за Сара Джесика - Не мога да я харесам - ни като млада, ни като по-остаряла

# 632
  • Вестерос
Не са ми грозни, а различни и интересни.Талантът не върви с красотата ръка за ръка ,ако я има ,ок , плюс е.

# 633
  • IT
Наваксвам от няколко дена с български предавания. Гледах интервю на Симона Загорова и Иван Лечев. Ярък пример е как един аксесоар може да направи някого да изглежда зле. Момичето е с една черна каишка, която прави врата и да изглежда 1 см и лицето и още повече като медената питка. Няколко интервюта съм и гледала нейни, начи или казва че е закърмена с поп фолк музика или че цял живот е учила/занимавала с поп и джаз пеене. Ето го видеото(ако някой е заинтересуван де)

# 634
  • Once there was a Hushpuppy...
Ума Търман никога не ми е харесвала визуално и не ми е въобще от любимите актриси. Но, не виждам нищо чак толкова фрапиращо и ужасяващо на показаните снимки по бански.
Доста добре си изглежда, прочетох по-нагоре, че е на 47г. Peace

# 635
По повод анцуга на Софито, вижте какво ми попадна във ФБ  hahaha
Скрит текст:

# 636
  • Gotham City
Мхм, публикувах го по-назад..

Гледам На кафе, горкото момиче при Гала е много зле.

# 637
  • Sofia
Кое от всичките  Mr. Green

# 638
Извинявам се, пропуснала съм го.
Една Джей Ло от LatinBillboards 2017
Скрит текст:

# 639
  • Варна
Скрит текст:
Дъното на бели гащи ли виждам  newsm78

# 640
Скрит текст:

Оф бе, оф бе, оф Бе!  ooooh!
Гола да беше тръгнала, поне белите гащи да не се виждат. Никога не съм я харесвала, но все по-неприятна ми става. Трябва да е изкукуригала.  Sick

# 641
Всичките  hahaha Joy
Само Рени става от репортерките на Гала. Peace

# 642
  • София
Да ви събудя петъчно - Мария и пак Мария

# 643
Как ходи с тея тухли?

# 644
Как ходи с тея тухли?
Е тя без тях ще е кинта и 20  Laughing

Не ми харесва на тези снимки Марето, а по интервюта е много красива.

Общи условия

Активация на акаунт