Звездни компромати - 321 част

• 110 893
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
  • IT
Ба  вталила се...
Очите ме заболяха от тези танци....

# 616
Въх, колко си нежна таз' нощ Grinning Какво не е наред?!

И да, танците са умопомрачителни Crazy

# 617
Три пъти се редактирах, преди да постна, представяш ли си?! Crazy Исках да звуча мило, ей тъй, щото добре се наспах днес Flutter

# 618
 Joy Joy Joy
Искам и аз да се наспя. Ама няма! Затуй бъди мила и заради мен Heart Eyes

# 619
  • София
Три пъти се редактирах, преди да постна, представяш ли си?! Crazy Исках да звуча мило, ей тъй, щото добре се наспах днес Flutter
заради теб се върнах да видя.
бухтичка е повече от мило...
аз днес съм зла, но ще спестя епитета от възпитание, не от друго Mr. Green

# 620
А няма ли снимки от концерта на Джана Нанини?

# 621
  • Русе/София
Това видео силно ми напомни абитуриенски бал.

# 622
  • Пловдив
Joy Каква е бухтичка! Нали се беше вталила? Crazy

Оказа се, че си е шопнала фейса.

# 623
Защо Ума толкова смело позира с този целулит? Ако знам, че имам такова нещо и в такова количество ще се опитам да го махна и ще позирам до кръста във водата.  Mr. Green
Отивам да огледам Хайлайфа.
Допълвам се. Нашия Хайлайф не е добре. Няма начин на такова събитие да се изправя и да друсам кючеци под съпровода на Горан. А даже не съм близо да хайлайфа. Гротески са. И събитието е видяно 180 000 пъти. Колко хора им са се изсмели?

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 08:04 от mariat

# 624
  • Пловдив
Хайлайфа ни е кич, та дрънка. То тоалети, то прически ooooh!

# 625
Защо Ума толкова смело позира с този целулит? Ако знам, че имам такова нещо и в такова количество ще се опитам да го махна и ще позирам до кръста във водата.  Mr. Green
Отивам да огледам Хайлайфа.
Допълвам се. Нашия Хайлайф не е добре. Няма начин на такова събитие да се изправя и да друсам кючеци под съпровода на Горан. А даже не съм близо да хайлайфа. Гротески са. И събитието е видяно 180 000 пъти. Колко хора им са се изсмели?

Ами в случая значи защитаваш такива като Андреа и Николета дето си обработват снимките и после им се смеем. Ума е на 47 и е минала три бременности. Изглежда прекрасно.

# 626
Joy Каква е бухтичка! Нали се беше вталила? Crazy

Оказа се, че си е шопнала фейса.

Коя е тази с червената рокля? Иначе на мен ни една не ни хареса. Само скумрии.

# 627
Какви паласки, какви коремища, много стил и класа.... с 2 думи - български хайлайф!

# 628
Защото само хора без работа (като нас), имат време да се втелясват по форумите от нечий чужд целулит, вместо от собствения си. Като има, кво сега, да ходи с чул? Има си жената и мирно си съжителства с него. Ние трябва да се учим как се прави.
Ето, на адвокатката, дето ноктите и са 1 метър и прилича на торта, целулита никога няма да го видиш. Сигурно и мъжа ѝ не го е виждал даже. Но пък кога ще видиш Ума, облечена като за циганска сватба, да мята гюбеци? Никога! Затова остави хората да показват онова, което имат и от което не им пука.
(ква ми става бе! Shocked пак се наспах, та затова сигурно)

# 629
  • bad@ss
Обичам Горан Брегович  Heart Eyes
Останалото няма да коментирам...

Общи условия

Активация на акаунт