Звездни компромати - 321 част

• 110 827
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
Към Вс са се разписали също и Хайди( а в заден план дупето си го "подритва",тялото й за мен няма нищо общо с суперлативите,които съм чувала )...
Леле Shocked

# 706
  • Tам през Атлантическия океан
Към Вс са се разписали също и Хайди( а в заден план дупето си го "подритва",тялото й за мен няма нищо общо с суперлативите,които съм чувала )...
Леле Shocked

Ау , снимката е отврат
и гащите и също!

сигурно на всяка звезда може да се направи кофти снимка  Laughing

Хайди че вече не е това което бе преди си е нормално , аз бих удушила тези които са публикували тази снимка ако бях на нейно място  Laughing

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 02:15 от Desss

# 707
На тази снимка Алесандра изглежда много по-сексапилно от Лима, пък нека да е по-дребна и с по-къси крака. Съвсем си е на място сред другите моделки.
За Риана съм абсолютно съгласна, че никакви моделки не е отвяла.

# 708
# 709
На мен Риана ми стои равностойно до моделките.
Бюста на Алесандра е излезнал много по-добре от този на Адриана Simple Smile не съм се заглеждала досега в бюстовете им, но с такъв бюст Алесандра е точно за реклама на сутиени, пък майната им на краката ù  Mr. Green

# 710
  • До морето
А в лице и Лима, и Алесандра са зле. Жизел пък с това тяло кат дялкано трупче, без грам извивка и с тази ръбата физиономия винаги ми е било чудно как стана такава икона, ама ей на....

# 711
Елтън Джон и семейство
Скрит текст:

(снимката е от 2014-та)

(тази е скорошна)

# 712
А в лице и Лима, и Алесандра са зле.
Вече си мислех, че на мен ми има нещо и съм спряла да виждам красивото!  Crazy

# 713
  • София
Като казахте Андреа :
https://www.instagram.com/p/BTcDyQIB9MM/
Бяга като попарена от хората, които искат да се снимат с нея. Иначе после ще ги обвини и тях, че я разтягат по снимките. hahaha

Една позната я е виждала.Истински си е разтегната☺

# 714
Хайди Клум трябва да спре да дефилира по бански/ бельо. Изглежда ужасно и не само на показаната снимка.

# 715
Като казахте Андреа :
https://www.instagram.com/p/BTcDyQIB9MM/
Бяга като попарена от хората, които искат да се снимат с нея. Иначе после ще ги обвини и тях, че я разтягат по снимките. hahaha

Една позната я е виждала.Истински си е разтегната☺
Аз я виждам почти всеки ден и да разтегната си е, но е готина. Simple Smile Не е дебела обаче, ако това искате да кажете.

# 716
Не искам да споря,но  в моите о4и е огромна(Андрея)

# 717
Слушам в момента Елена Йончева по радиото. Лошо впечатление ми прави тази жена Rolling Eyes уж журналистка, а не може да си завърши мисълта, на колко пъти започна да говори нещо и не може да намери подходящите думи. Другото нещо е, че постоянно отговора ù беше, че не може да отговори на даден въпрос, защото трябвало да се говори с експерти. Добре де, нали е разговаряла с експерти, просто да предаде техните думи. ooooh!  Некомпетентна ми се струва за този пост, който ù дадоха сега.

# 718
Зорлем и придадоха емблематична стойност на Йончева още преди време... Сега ще "блесне".

# 719
  • До морето
Тя на какъв пост е в момента? Нали подаде оставка от президентството?

Общи условия

Активация на акаунт