Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 48 125
  • 720
  •   1
Отговори
# 435
Poli уплаши се да плака 15 Мин,но ноща спа спокойно ...Беше ад само майка ,която го е преживяла може да ме разбере

# 436
Хах,на мен го разправяй...... Аз от хубаво не съм побеляла цялата Shocked

# 437
Ох мани не лесно да си родител още незнам къде съм след това падане

# 438
Като имаш 3 всичко е х 3 Simple Smile Няма страшно,спокойно.

# 439
Мале три а не ....Благодаря Поли за подкрепата ...С никой не ми  и се говори майка ми и баща ми не дойдоха и ми стана кофти...Добре ,че мъжа ми  и и свекърва ми бяха с мен .... това ми е за урок няма да се отделям от нея дори когато спи ...

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 08:30 от анита123123

# 440
Поли, и на мен ми хареса менюто  Simple Smile А голямата как успя да пукне китка?  Shocked

Ани, моят редовно си пада, вече хич не се впечатлявам  Crazy

# 441
cristi Ко е станало с голямата ти кога е счупи и как Sad

# 442
Аз голяма нямам, за Поли ставаше въпрос  Rolling Eyes

# 443
Ани първият път когато падна от леглото е точно описано както при теб, даже с таткото се изпокарахме и си хвърляхме вината докато пътувахме към Пирогов, втория път бях сама и за минута се обърнах да взема нещо и само чух туп и плач и двата пъти сърцето ми спираше слава Богу нищо и нямаше.
Оффф ние днес сме в Токуда на преглед и протокол и после на консултация при лл-то и пак ваксина, направо стомаха ми се е свил и ще умирам, това ми е най-гадната част от месеца с ваксините, хем ми се иска да ги слагам, хем не ми се иска.

# 444
Ани, споко и на мен ми е минало през главата това с племенницата ми, точно между 8 месец и година си е в реда на нещата. И ние сме ходили до пирогов, позната история, просто очите на 4 и хладнокръвно Sunglasses
Тупване, пък заклещване на глава в решетките на леглото, пълна бандитка беше. Shocked

cristi, тази кухня много готина (менюто), аз все повече се замислям, че като се върна на работа ще е най-разумно да е на кухня, иначе всеки ден различни манджи не знам как ще готвя Laughing Laughing

# 445
Помбер, то и без връщане на работа пак е трудно да направиш пълноценно меню за тия пари. Мен ме радва, че са две кухни там - вълшебник и хербебе, че имат манджа през уикенда, както и био меню, без глутен и от осем месеца. Та в общи линии покриват всичките ми изисквания  Mr. Green

# 446
Помбер, то и без връщане на работа пак е трудно да направиш пълноценно меню за тия пари. Мен ме радва, че са две кухни там - вълшебник и хербебе, че имат манджа през уикенда, както и био меню, без глутен и от осем месеца. Та в общи линии покриват всичките ми изисквания  Mr. Green

Абсолютно!
Мерси за линка Peace

# 447
Моля Simple Smile
Аз най-вероятно ще си захраня до годинката сама и после ще мина на вариант кухня. Иначе ще стана въртоглава да следя какво съм вкарала и какво не Crazy

# 448
Честити месечинки на Поли, Кристи и Ели! Heart Eyes

Поли,  Hug. Стискам палци резултатите да са добри. А каката как успя да я сколаса така?

Кристи, страхотна кухня. Менюто звучи чудесно. Определено и аз бих я изпробвала на по-късен етап. Дано и на малчовците им хареса. Благодаря ти.

Ани, спокойно. Важното е, че всичко е наред. Те тепърва има да падат и да се удрят.  Hug

# 449
Здравейте Simple Smile
Ние най-после имаме напредък с яденето. Прояде когато започнах да й давам оризова каша с пюре от круша. Кашата я правя с вода на стайна температура и никога не ми е ставала на бучки. Давам оризова на Хип. Не ми се искаше да давам каши, но за сега само това яде. Мисля скоро да започна да давам месо. Към 8м глутен и след това към 10-11м сирене.
Cristi на баткото взимах Хер бебе и бях доволна, най-вече че я носеха до вкъщи и то в доста удобно време.
Напоследък я обличам с клинче или тънко панталонче и блузка с дълго ръкавче. Тук е около 10-12 градуса.
Не я мажа с нищо от около месец.
Баткото до 6м беше падал около 5-6 пъти. Малката за сега не е, но тя си е доста по-кротка.
Още не я слагам да сяда. Спи както си иска, на страни, по корем.
Честити месечинки!

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 13:11 от Zireael

Общи условия

Активация на акаунт