Суперхраните на АКВАСОРС - 5

• 138 780
  • 838
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ммм не, Аквасорс нищо нямат за киселини. За тях препоръчвам Мастиха от dm😉

Напротив - има за киселини, но не е като хапчето от аптеката. Пиеш го и до половин час нямаш киселини.
Пие се Лесното начало, заедно с комплекса ЕМК, но в продължение на месец. След първата седмица до 10 дни ефект вече, би трябвало да има. При някои се получава по-бързо, при някои по-бавно, но ефект има и то дълготраен.
След Лесното начало е добре да пие известно време и Колактив и да продължи още известно време с ЕМК. И за да завършим цикъла може да направи изчистване и на черния дроб с Ливър Кленз.

Успех на всички

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 22:20 от Dino

# 586
Много добре казано
Ммм не, Аквасорс нищо нямат за киселини. За тях препоръчвам Мастиха от dm😉

Напротив - има за киселини, но не е като хапчето от аптеката. Пиеш го и до половин час нямаш киселини.
Пие се Лесното начало, заедно с комплекса ЕМК, но в продължение на месец. След първата седмица до 10 дни ефект вече, би трябвало да има. При някои се получава по-бързо, при някои по-бавно, но ефект има и то дълготраен.
След Лесното начало е добре да пие известно време и Колактив и да продължи още известно време с ЕМК. И за да завършим цикъла може да направи изчистване и на черния дроб с Ливър Кленз.

Успех на всички

# 587
Ето и информацията която ви обещах :
Приложения на АкваСорс продуктите
Продуктите на Аква Сорс (Aqua Source) се използват за хранителна профилактика при:
1. Бременни, майки кърмачки – Коластра, Зелена Енергия, ЕМК
2. Малки деца – Коластра, Зелена Енергия, ЕМК, Ензими (за общо укрепване; подсилване на имунитета; при липса на апетит). За колики при бебета – Бифидус
3. Профилактика на вирусни заболявания, грип – Коластра, Зелена Енергия, ЕМК, CoQ10
4. Артрит, спортни травми – Флексибилити, Супер Антиоксидант, ЕМК, Коластра
5. Спортисти, фитнес – Супер Антиоксидант, CoQ10, Зелена Енергия, ЕМК, АФА (течната форма непосредствено преди състезания) Лайтън-ъп, Коластра
6. Алергии, сенна хрема – Лесно начало, ЕМК, Супер Антиоксидант, Ензими
7. Aнемии – Лесно начало, Зелена Енергия, CoQ10, Супер Антиоксидант, ЕМК, АFА, Колактив 3
8. Напрегната умствена дейност, високи нива на стрес - AFA, EMK, Супер Антиоксидант, Плодова Енергия
9. Синдром на хронична умора – психическа и физическа – АFА, Зелена Енергия, CoQ10, EМК, Коластра
10. Нервно-психични проблеми, депресивни състояния, множествена склероза - АФА 2-10 гр. на ден, ЕМК, Супер Антиоксидант
11. Възстановяване след изтощителни болести – Лесно начало, АFА, Зелена Енергия, ЕМК, Коластра, CoQ10, Супер Антиоксидант
12. Сърдечно-съдови заболявания – CoQ10, ЕМК, АФА
13. Високо кръвно налягане – Лесно начало, АFА, ЕМК, Супер Антиоксидант, CoQ10, Хималайска сол
14. Нарушен (прекъснат) менструален цикъл – Крем Муун Райз, Лесно начало, ЕМК, АФА , Коластра
15. Разширени вени, тромбофлебит – Лесно начало, Супер Антиоксидант, ЕМК в големи дози
16. Диабет – Лесно начало, ЕМК, Коластра, CoQ10, Супер Антиоксидант, Зелена Енергия, Лайтън-ъп, Ензими
17. Храносмилателни проблеми – Лесно начало, Ензими, ЕМК, Ацидофилус, Бифидус, Коластра, Алое Фреш
18. Пушачи, при работа в токсична среда, високи дози радиация, повишен риск от ракови заболявания - Лесно начало, Супер Антиоксидант, COQ10, Зелена Енергия
19. Проблеми със зрението – Супер Антиоксидант,ЕМК, АФА , Плодова Енергия
20. Парадонтоза – CoQ10, Зелена Енергия, Лесно начало
21. Базедова болест – Зелена Енергия, ЕМК, Супер Антиоксидант
22. Възрастни хора – Лесно начало, Ензими, CoQ10, Супер Антиоксидант, Коластра
23. Програма за отслабване – Лайтън-ъп, ЕМК, CoQ10, Aлое Фреш
24. Възстановяване след химиотерапия и лъчетерапия – Лесно начало, Ензими, Зелена Енергия, Супер Антиоксидант, CoQ10, Алое Фреш, Хималайска сол
25. Менопауза - Аква Сорс Муун Баланс
26. Остеопороза - Аква Сорс Остео-Форте

# 588
  • Русе
От известно време ми се получиха киселини.
Отдавна пия продуктите на Аквасорс.
Закупих си Лесно начало да пробвам сега и с него, минаха вече 2 седмици, но засега нищо, освен че станаха нетърпими. С ЛС приемам ЕМК, Коластра и Антиоксидант..
Не ми се искаше, но явно съм си за лекарства Sad

# 589
  • София
От известно време ми се получиха киселини.
Отдавна пия продуктите на Аквасорс.
Закупих си Лесно начало да пробвам сега и с него, минаха вече 2 седмици, но засега нищо, освен че станаха нетърпими. С ЛС приемам ЕМК, Коластра и Антиоксидант..
Не ми се искаше, но явно съм си за лекарства Sad

Не се отказвай! Продължи и след две седмици дай отново информация. Възможно е да се наложи да повториш отново Лесното начало с ЕМК. Киселините не са от вчера и вероятно е хронично. Ще трябва повече време. Но ще се оправиш. Лекарствата само тушират симптомите, но не решават проблема в дълбочина. SmileSmileSmiley Като рекламата за содата. В момента се успокоява, но проблема си стои.

И ако си забелязала при кои храни се активират киселини ги избягвай. Да не се дразни лигавицата. Можеш да наблегнеш и върху алкалните храни.

По поста на Даринка Атанасова:

.... - За Алцхаймер - високи дози АФА - минимум по 10 гр. дневно. Лично е изпробвано. Има ефект.

# 590
  • София
Аз съм дистрибутор на Аквасорс, но преди всичко съм човек. Имам гастрит и рефлукс, продуктите на Аквасорс не облекчават тези състояния, но могат да ги влошат. Аз например не се повлиях никак добре от програмата Лесно начало, а съм я опитала върху себе си 3 пъти тази година. Хубаво е да продаваме, но и да бъдем честни.
Прекрасен ден ви желая🌷

# 591
По поста на Даринка Атанасова:

.... - За Алцхаймер - високи дози АФА - минимум по 10 гр. дневно. Лично е изпробвано. Има ефект.

Да списъка е в ориентир за коя диагноза кои продукти се използавт. Но всеки случай е индивидуален и се подхожда различно. Внучката ми е с атопичен дерматит вроден и по предписание на педиатър започнахме с Зелена енергия и Колактив 3 още като бебе, но после спряхме Колактива защото не понасяше коластрата.
Аз се повлиях за анемия и медикаментозен срив.

# 592
  • София
Започнах да давам на сина ми 5 г течните водорасли. Досега стояха в хладилник и като ги отворих видях, че са гъсти и лепкави като катран. Нормално ли е или са замръзнали? Как да ги стхранявам?
Имат ли някакви противопоказания? Мога ли да му навредя по някакъв начин с тях?
Извинявам се за мн въпроси, но тази марка е напълно нова за мен и може би, това че не се продават в аптечната мрежа, доста ме стресира.

# 593
  • София
Аз съм дистрибутор на Аквасорс, но преди всичко съм човек. Имам гастрит и рефлукс, продуктите на Аквасорс не облекчават тези състояния, но могат да ги влошат. Аз например не се повлиях никак добре от програмата Лесно начало, а съм я опитала върху себе си 3 пъти тази година. Хубаво е да продаваме, но и да бъдем честни.
Прекрасен ден ви желая🌷

С рефлукс нямам опит и нямам познати с този проблем. Може и да не се получава с Лесно начало. Знам, че това заболяване е с нарастваща функция, но така и не познавам хора с него. Знам, че се спазват диети. Ако има някои, който е с опит, моля да го сподели.  Sad
 И въобще не става въпрос за продажби. Повечето присъстващи тук са регистрирани и не съм разбрала някой да продава на друг. Споделяме и обменяме информация. Ако случайно някой не е регистриран и той се ориентира и се регистрира.

Внучката ми е с атопичен дерматит вроден и по предписание на педиатър започнахме с Зелена енергия и Колактив 3 още като бебе, но после спряхме Колактива защото не понасяше коластрата.

При атопичен дерматит - много добре се повлиява от  ЕМК - пие се и се маже едновременно. Може да е продължително като време, но се оправя.

Започнах да давам на сина ми 5 г течните водорасли. Досега стояха в хладилник и като ги отворих видях, че са гъсти и лепкави като катран. Нормално ли е или са замръзнали? Как да ги стхранявам?
Имат ли някакви противопоказания? Мога ли да му навредя по някакъв начин с тях?
Извинявам се за мн въпроси, но тази марка е напълно нова за мен и може би, това че не се продават в аптечната мрежа, доста ме стресира.

Не се притеснявай. Няма им нищо. Все пак погледни срока на годност. Мисля, че ако ги оставиш на стайна температура ще станат по-течни. Неудобството е, че по-трудно ги взимаш в пипетата. По принцип не е рядко. Гъстичко си е.

# 594
Verchet0, ползвам продуктите на Аквасорс и са ми решавали много проблеми, за които медицината никак не ми помогна. Не съм дистрибутор.
Лесно начало ми помогна при лек колит, когато имах болки ниско вдясно една година. С третия прием ми мина всичко.
Но за гастрит с киселини не бих ги ползвала.
Имах силни киселини и болка в стомаха с месеци. Оправих се с Боарон, лекарствата не ми помогнаха. Ако искаш, ще ти пиша на лични. Но първо си направих изследване за хеликобактер.

# 595
  • на едно прекрасно място
Verchet0, ползвам продуктите на Аквасорс и са ми решавали много проблеми, за които медицината никак не ми помогна. Не съм дистрибутор.
Лесно начало ми помогна при лек колит, когато имах болки ниско вдясно една година. С третия прием ми мина всичко.
Имах силни киселини и болка в стомаха с месеци. Оправих се с Боарон, лекарствата не ми помогнаха. Ако искаш, ще ти пиша на лични. Но първо си направих изследване за хеликобактер.
Здравей,може ли и на мен да ми пишете на лични за нещата,които сте пили на Боарон?🌺

# 596
Може ли и на мен на ЛС

# 597
Може ли и на мен ЛС? Благодаря предварително!

# 598
  • София
С хомеопатията не е толкова просто, както с другите лекарства. Искаш сироп за кашлица и ти дават. Дали това или друго все е сироп за кашлица.
При хомеопатията има типове хора и лекаря се ориентира за типа човек. Ако за този тип "нещо" е точното лекарство, за другия тип не е. Толкова години се лекуваме по този начин и нито веднъж досега не съм си позволила да купя и да пия "нещо", без да се консултирам с лекаря си. И винаги съм се убеждавала с правилното ми поведение.
Не пренебрегвайте това правило и ще постигнете по-добри резултати, отколкото да пренасяте  лекарства от един към друг и след като не се получи желания ефект, да споделите: "това не работи"

# 599
Да, де, само че като дадох на майка ми същата комбинация при киселини, и мина на втория ден като на мен. А преди това с месеци и двете имахме проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт