Суперхраните на АКВАСОРС - 5

• 138 760
  • 838
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,може ли мнение за четките? Колебая се между тях и промоцията за козметиката?

# 526
Здравейте,може ли мнение за четките? Колебая се между тях и промоцията за козметиката?
И двете Wink

# 527
Здравейте!и аз съм много доволна от продуктите на Аквасорс!След като се справих с една киста,насрочена за операция реших и да се регистрирам.Сега ползвам отстъпката от 30% и ппродукти за цялото семейство!

# 528
И двете Wink
Ползвали ли сте?

# 529
Ами доста хора са доволни от четките,дори някои не ползват паста или много малко.От козметиката чувам добри отзиви,но нямам близки ,които да споделят ефект и не съм компетентна за действието й:)

# 530
И двете Wink
Ползвали ли сте?
Четките ползваме цялото семейство и сме много доволни. Усещането за свежест е много добро, дори и без паста. Понякога ползваме и разтвор Соле с четката.
Козметиката ми е много любима - изпробвана е върху бебета с атопичен дерматит и действа много добре. А мъжът ми от години не признава друг афтършейв освен Тоник-гела.

# 531
Здравейте! При настинка на дете 1.6 г. по колко Зелена енергия мога да давам, досега съм давала само коластра, но в момента нямам от нея.

# 532
Здравейте! При настинка на дете 1.6 г. по колко Зелена енергия мога да давам, досега съм давала само коластра, но в момента нямам от нея.
Според мен 2-3 ,но най-добре с Коластра да комбинирате.

# 533
При болест и първи симптоми е добре да се дава   3×2Зелена енергия
                 2×1Антиоксидант
                 2×15к ЕМК
                 През 4часа по 3 коластра
Ако нямаш друго освен Зелена енергия,включи много вит.С,свежи плодове и хидратирай възможно най-много.Дано се разминете:))

# 534
Благодаря ви много! Flowers Rose

# 535
  • София
При болест и първи симптоми е добре да се дава   3×2Зелена енергия
                 2×1Антиоксидант
                 2×15к ЕМК
                 През 4часа по 3 коластра
Ако нямаш друго освен Зелена енергия,включи много вит.С,свежи плодове и хидратирай възможно най-много.Дано се разминете:))
Извинявайте, тези дози за възрастен или за дете ги давате?
iv_bam пита за дете на година и половина - не мисля, че по 2 антиоксиданта е подходяща доза...

# 536
Тези дози са за дете при болестни състояния.При здрави деца дозите са различни.Аз се ръководя от книгите на др Найденов и др Данаилова.В началото и на мен ми се виждаха доста големи,но съм давала и на моето дете

# 537
  • Добрич
Блиц промоция на Улнес пакет Колактив 120+20к и Зелена енергия 120+20к.До изчерпване на промоционалните количества 🙂 Бързооо

# 538
Здравейте,за вагинална инфекция какво може да се препоръча и в какви дози,Благодаря ви!

# 539
Това което аз знам за вагинална инфекция се вземат Ацидофилус,  Коластра и ЕМК.
Може да се слагат капсула коластра и ацидофилус във влагалището ( изтичат малко по-бавно от глобулите от аптеката, поне при мен - казвам , за да не се тревожите ). Дозите, знаете, могат да се завишат според ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт