Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от заглавията на книгите, споделени в темата?
Какво е ретрограден Меркурий и защо някои хора се чувстват неудобно да пишат желания по време на неговото движение?
Каква е техниката с чаша вода и как да я използвам, за да изпълня съкровено желание?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от заглавията на книгите, споделени в темата?
-
Какво е ретрограден Меркурий и защо някои хора се чувстват неудобно да пишат желания по време на неговото движение?
Ретроградният Меркурий е астрономическо явление, при което Меркурий изглежда, че се движи назад в небето. Това може да доведе до трудности в комуникацията, техниката и пътуването. Някои хора избягват да пишат желания по време на ретрограден Меркурий, защото вярват, че това може да доведе до нежелани резултати или пречки при осъществяването на желанията им.
-
Каква е техниката с чаша вода и как да я използвам, за да изпълня съкровено желание?
Техниката с чаша вода е метод за визуализация и манифестация на желания. Може да се използва като част от практики на Закона за привличането. За изпълнение на съкровено желание с тази техника можете да изберете метода, който ви е по-удобен - Зеланд или Силва, и да я приложите по време на новолуние, като се фокусирате върху желанието си по време на визуализацията.
-
Какво представлява „вкопчването“ и защо е важно да се избягва?
-
Какво представлява "слугинята" и защо някои хора избират този подход?
Само бих добавила, да подходиш с извинение, ако наистина са ти сърдити, това според мен е най-добрата стратегия. Щом за теб е важно да получиш подкрепа от близките си, нещо от рода на, съжалявам, ако с нещо съм ви обидила, не съм искала, аз минавам през труден период и имам нужда от подкрепа ви. Благодаря ви за всичко, което сте направили за мен. Обичам ви, не би трябвало да навреди, даже и да не помогне

И до датата за внасяне - нищо. Нито как си се оправила, нито какво стана със здравето. Аз не знаех как да реагирам...Не ми остава нищо друго освен да продължавам да се оправям сама, но без надеждата, че при проблем аз имам гръб.
Не знам какво да те посъветвам, нямам идея как са се държали с теб досега и какво ги е накарало сега да постъпят така, но ти пожелавам да пребориш здравословните проблеми и да се чувстваш спокойна и обичана
От телефона не мога да скрия текста, но да кажа: не са лоши хора, но имат някакви странни разбирания за живота. Ще го преодолея, но ми трябва време. Ако ли пък се наредят нещата по-някакъв някакъв магичен начин, ще бъда щастлива.