Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 87 042
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Подсещам, че Новолунието е в събота, настъпва в 13.42 ч. в скорпион.
Какво да пожелаете, когато новолунието е в СКОРПИОН:
Мощ
Промяна
Преодоляване на кризи
Себеусъвършенстване
Секс / душевни партньори
Финансови партньорства
Избягване на схватки
СКОРПИОН УПРАВЛЯВА СИЛАТА, ВКЛЮЧВАЩА:
Тайните
Съзнаване нуждите и подбудите на другите
Политика
Психология
Обаяние
Трансформацията
Елиминиране на стария „багаж”
Промяна
Възстановяване
Опрощение
Поемане на рискове за придобиване на власт
Натрапчиви импулси
Обсебвания
Напрегнати взаимодействия
Живот на ръба
Доброто срещу злото
Сила
Самодисциплина
Ангажираност
Секс
Всепоглъщане
Душевни партньори
Дълбоки емоционални връзки
Заеми
Данъци
Дългове
Стипендии/ дарения
Завещания и наследства
Отмъщение
Ревност
Тежки присъди
Разрушителни импулси
Борби за власт
Изоставяне
Подозрение
ПО ОТНОШЕНИЕ НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО, СКОРПИОН УПРАВЛЯВА:
Ректум, дебело черво, пикочен мехур и отделителните органи
Предменструален синдром и менструация
Сексуални желания

# 571
  • Бургас
Благодаря ви ,момичета. bouquet
Но не ми е работата мечта.Аз не мога да ги мразя ,после  да ги обичам .ВИе не можете да си представите какви са долни кокошки.Не им отива на годините.Всичките са с внуци.Много са лицемерни.Вярвайте ми беден ми е речни да ги опиша просто.ДО сега не съм виждала никъде такова нещо.А и работата не е кой знае какво - общо взето и с клиенти трябва да се карам постоянно,да ми се оплакват...
Но ... дано изскочи някоя друга работа и да се махна от тук.За това исках някоя хитринка или магийка.

Околната среда много често отговаря на нашата вибрация.Да не би подсъзнателно да не ти се работи?
Аз имах един такъв момент.Сега от позицията на времето си давам сметка, че хората просто са отговорили на моето вътрешно състояние, имах си други неща на главата,  а и уж исках, но май не исках много, защото бях свикнала да съм свободна.Може би ако аз бях отворена към тях и съзнателно изпитвах хубави чувства, може би и те щяха да ме приемат по друг начин, но тогава не знаех за Вълшебството, а и много други неща за себе си и съжалявам в известна степен, че пропуснах тази възможност, защото втора не ми се отвори, при все, че много исках да работя това.
Освен това, 10 дни са много малко да прецениш хората, а ти вече ги и обиждаш.Нищо не пречи да си тръгнеш, но има голяма вероятност пак да се случи същото.

# 572
  • На острова
Може ли пак да помоля някой да ми прати книжката за Вълшебството. Благодаря!

# 573
Галчудо,така е ,с такива хора не ми се работи.Нормално е и като ме нападнат да се опитам да се защитя,те ще ме изядат.Първо си мислят ,че им застрашавам техните позиции,но след като се разбра ,че не е така пак продължават.Дори не те поздравяват.Отблъскват ме,не ми дават възможност да им се докажа.Опитват се да ме закопаят,унижат.Говорят че съм нямала опит,а те като са стъпили на работа да не да са имали опит?! А и както казах ,те първо ми показаха какви са ,аз после ще ги "обичам" .Злобни са ,не искам да работя в такава среда. Нуждая се от работата за това ги търпя. А и за това ви питам - да залепят ли пеликан като искам друга работа или се залепя само като си без ?

# 574
  • Бургас
Галчудо,така е ,с такива хора не ми се работи.Нормално е и като ме нападнат да се опитам да се защитя,те ще ме изядат.Първо си мислят ,че им застрашавам техните позиции,но след като се разбра ,че не е така пак продължават.Дори не те поздравяват.Отблъскват ме,не ми дават възможност да им се докажа.Опитват се да ме закопаят,унижат.Говорят че съм нямала опит,а те като са стъпили на работа да не да са имали опит?! А и както казах ,те първо ми показаха какви са ,аз после ще ги "обичам" .Злобни са ,не искам да работя в такава среда. Нуждая се от работата за това ги търпя. А и за това ви питам - да залепят ли пеликан като искам друга работа или се залепя само като си без ?

Звучиш ми като мен тогава.Но както казах, дадох си сметка, че не било съвсем така доста време след като напуснах, но преди това се помъчих няколко години, защото и аз се нуждаех.Отчитам го обаче като грешка подхода си.

# 575
  • на Мелмак
Шушулина, не съм компетентна за пеликана, но имаш голямо 🤗 от мен.
Работила съм в отровна среда, разбирам те напълно.
После като напусках, плакахме заедно.
Работата трябва, разбира се, наистина, благослови ги и изчакай следващото работно място.
При мен много голям успех винаги е имало когато вечер на спокойствие се опитвам да влезна в алфа ниво, викам си ангела пазител и всеки, който ме хапе по някакъв начин, го прегръщам и му благодаря.
За някои хора го правя постоянно и при мен има видим резултат.

# 576
  • София-в сърцата на моите деца
Шушулина,
Няма как за 10 дни да разбереш хората , сред които си. Понякога, както се държим това и получаваме. Може би не го осъзнаваме , но със сигурност това е първият ти урок за справяне. Усмихвай се по-често, бъди търпелива и уважителна и ...резултатите сами ще дойдат. Отвърни с усмивка и позитивизъм на тези хора и ...ще видиш ,че ще има резултат. Не търси вината само в тях. Приемането е двустранен процес. Пожелавам ти успех.

# 577
Ох момичета разбирам ,няма как за 10 дни да ги разбера ,но има...Интриганти са ,вечно са във филма.Не искам и мен да ме вкарват във филма
Скрит текст:
Например обядват всеки ден заедно ,но  нито един път за 10 дена не казаха ''Ела с нас''.Хващат се под ръчичка и отиват ,аз оставам сама в офиса.Закусват заедно ,пият кафе заедно.Отивам при тях ,но се личи ,че не ме желаят.Спират да приказват като съм там,абе личи си>Държанието им е лицемерно и подло.Цялата работа идва ,че съм на годините на техните деца,с по -висока позиция от техните.Говориха как са могли да ме назначат като никога не съм го била работила - те като са почнали работа сигурно са били научени.Абе всякакви ей такива неща,които ме съсипват.Не желая да работя в такава среда,цялата от негативна енергия,лицемерие и пошлост.А и самата работа ми иска постоянно да споря с клиенти.Ама няма да навлизам в подробности точно тук на стената.
Просто вече търся пак вълшебство да си намеря нова работа.
И днес сутринта здравословно ми излезе проблем.Дано да не е нещо сериозно. Praynig Praynig

# 578

Здравей! В противовес на повечето мнения ще кажа, че напълно те разбирам и подкрепям в желанието да смениш работата. Някои хора са наистина нетърпими и един интелигентен, чувствителен и емоционален човек може да потроши много нерви и усилия за да се разбере с тях, преди да осъзнае, че е загубена кауза. Силно се съмнявам, че причината за отношението им е в теб, просто са злобни и завистливи дребни душици. Предполагам за какви хора става въпрос, от тормоз от такива си докарах язва за 5(!) месеца, която се излекува след години усилия. Прегръщам те и много съжалявам, че си принудена да търпиш, за да си изкарваш прехраната. Дано скоро намериш по-добра работа и колектив и забравиш всички неприятности! Мисля, че можеш да ползваш пеликана за по-добра работа, независимо че в момента работиш. Успех!

# 579
Момичета, имам нужда от помощ. Търсим ново жилище от много време и най-накрая мисля го намерихме. Още когато влязох вътре някакво странно чувство ме обзе, усетих го.. "това е нашето място Simple Smile ", си помислих. От толкова много огледи, това бе първото място, което някак усетих. Не вярвам чувството, което изпитах да е лъжовно.
Стигна се до разговори със собственика и се оказа, че не е много сигурно дали иска да го продаде, после, че имало и други кандидати..Отчаяна съм.
Има ли някакъв ритуал или друго (на първа страница не намерих), което мога да направя, за да се случи най-доброто за семейството ни и да го купим, ако е речено, че това е нашето си място?

Момичета, никоя ли не знае Worried

# 580

Здравей! В противовес на повечето мнения ще кажа, че напълно те разбирам и подкрепям в желанието да смениш работата. Някои хора са наистина нетърпими и един интелигентен, чувствителен и емоционален човек може да потроши много нерви и усилия за да се разбере с тях, преди да осъзнае, че е загубена кауза. Силно се съмнявам, че причината за отношението им е в теб, просто са злобни и завистливи дребни душици. Предполагам за какви хора става въпрос, от тормоз от такива си докарах язва за 5(!) месеца, която се излекува след години усилия. Прегръщам те и много съжалявам, че си принудена да търпиш, за да си изкарваш прехраната. Дано скоро намериш по-добра работа и колектив и забравиш всички неприятности! Мисля, че можеш да ползваш пеликана за по-добра работа, независимо че в момента работиш. Успех!
Много благодаря  bouquet Така е ,наистина.Те са такива.От години са си заедно и сякаш не искат да приемат нов човек.Постоянно се следя какво правя,говоря...не е много удачно.

# 581
  • на острова на мечтите
Момичета, имам нужда от помощ. Търсим ново жилище от много време и най-накрая мисля го намерихме. Още когато влязох вътре някакво странно чувство ме обзе, усетих го.. "това е нашето място Simple Smile ", си помислих. От толкова много огледи, това бе първото място, което някак усетих. Не вярвам чувството, което изпитах да е лъжовно.
Стигна се до разговори със собственика и се оказа, че не е много сигурно дали иска да го продаде, после, че имало и други кандидати..Отчаяна съм.
Има ли някакъв ритуал или друго (на първа страница не намерих), което мога да направя, за да се случи най-доброто за семейството ни и да го купим, ако е речено, че това е нашето си място?

Момичета, никоя ли не знае Worried
Има ритуал в дриймланд,но в момента не мога да ти помогна. Виж направо там!

# 582
  • BG
Писахте ли желания вчера?
Аз тази вечер правих това http://www.chudesa.net/wp-content/uploads/2014/07/ritual-za-nami … ane-na-rabota.jpg
за назнааване на мъжа ми на желаната работа. Стискайте палци, приемам и поръсване с прашец.

# 583
  • София
Аз писах,днес слушах един семинар за привличане на пари,главното което казаха е да определим цел и когато искаме пари да описваме в сегашно време за какво ги искаме.Казаха че картата и чашата с вода са най силните ритуали,но конкретика трябва.За работа казаха че подсъзнателно я проваляме,ако не е "нашата"се тормозим-негативи и даже ни очаква провал.
Много работа трябва за да се променя.
Искренно благодаря че я има тази тема и вас.
Как ръсиге с прашец мислено или размахвате ръка 😉😉😉
Без да съм изчела Вълшебство практикувам Благодарност и прашеца,има ефект,изпробвах го в тридневен напрегнат момен заобиколена с негативни елементи.
😍😍😍

# 584
  • Бургас
В мислите, най-често, но понякога се случва и ръчно  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт