Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~170

• 49 113
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Злати когато пуснах поста, рейтинга го нямаше...Сега го видях...
В Тотала рейтинга продължава да пада...

9 епизод -ISTANBULLU GELIN STAR TV 20:46 23:51 4,24 9,59
8 епизод -İstanbullu Gelin 21 Nisan 2017 Cuma Reytingleri 4.57 9.95
7 епизод -İstanbullu Gelin 14 Nisan 2017 Cuma Reytingleri 4.88 10.72
6 епизод - İstanbullu Gelin 7 Nisan 2017 Cuma Reytingleri 5.15 11.22

И на мен ми идва в повече властната Есма...а сюжета се върти точно около тази нейна непреклонност. Може би СЦ трябва да насочат вниманието към петимата братя. Да има раздвижване....развитие....

# 481
  • Варна
Ха, здравейте и от Бриз! Hug Hug Hug Hug Hug

Нося ви едно подаръче от svet_varna. Зная, че ще ви хареса! Joy

# 482
Здравейте обедно, момичета!
Ето първия превод на серията!

https://yadi.sk/i/U1L7bgf93HUGUs

# 483
Бризче благодаря за клипчето - много е хубаво и текста на песента е като за пашите герои...на мен ми е малко тъжен...

Деси мерси за видеото...
Казах, че нямам желание да гледам епизода, ама погледнах началото, защото снощи пропуснах как точно Фарук замота Сюрея, след като видя Бегюм и я изпрати в стаята...Както и снощи написах, Фарук вече не е същия. Не успя да прикрие промяната  пред Сюрея и тя я забеляза. Търси на компа нещо за Бегюм по име но не намери нищо....И си говореше сам - че тя е откраднала щастието му преди 10 години, но сега няма да й позволи да му отнеме щастието...За жалост това няма да е под негов контрол. Вече нито прегръдките са му същите, нито близостта му със Сюрея, нито желанието да бъде постоянно през свободното си време със Сюрея. Той се скрива тя да не забележи, че нещо се случи за миг, но макар и да не го притеснява с въпроси, Сюрея разбра  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 484
Днес от чистене и готвене,сега наминавам! Laughing
Е,изгледах на почивките Кара севда-На Нерви Hug и екипа,благодаря! bouquet bouquet bouquet

Бризче, благодаря за донесеното клипче! Hug

Ани HugДеси Hug

За Сиси Hug,поредния преведен епизод на ДиК!Много са бързи-само за 2дни и са готови! Peace
Дръзки и красиви - 24 епизод bg sub
https://youtu.be/0lmgFJIZ240

# 485
Злати браво на теб...Аз днес си почивах с романтичните сериали по ДФ....
Щях нещо да пиша, но дълго стоя моя последен пост и никой не се появи - сигурно момичетата са заминали за дългата ваканция....И вече забравих какво съм искала да пиша - сигурно не е било много важно...
Приятна вечер на всички където и да сте....

# 486
Днес от чистене и готвене,сега наминавам! Laughing
Е,изгледах на почивките Кара севда-На Нерви Hug и екипа,благодаря! bouquet bouquet bouquet

Бризче, благодаря за донесеното клипче! Hug

Ани HugДеси Hug

За Сиси Hug,поредния преведен епизод на ДиК!Много са бързи-само за 2дни и са готови! Peace
Дръзки и красиви - 24 епизод bg sub
https://youtu.be/0lmgFJIZ240

Здравейте мили момичета, не успях да се включа. Имам гости. Благодаря за всичко  споделено.
Златинченце, много ти благодаря за поста.  Ще го изгледам.

# 487

Спомняте ли си,  мили момичета, Сабиха и Галип са на почивка, още спят и телефона на Галип звъни.
Галип  -  Кой ли звъни по това време.  Дано е за добро.
Да, но му съобщават, че  Мерве  Петек е починала.
Галип каза на  Сабиха да се приготвят и да си тръгнат за погребението.

# 488

Добро дъждовно и мрачно утро

Въпреки това ви пожелавам един неделен ден изпълнен с енергия, много вдъхновение и слънчево настроение  Hug

Цитат

- Посмотри на меня .
- Посмотри на меня .
- Смотри только на меня )
Сурийя (9 серия).

# 489
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,благодаря за оригиналното кафенце и пожеланията! Hug При нас все още е слънчево и топло!Явно дъжда ще дойде след обяд!(Тъкмо вчера измих прозорците отвън! Laughing)

Снощи до късно гледах Дръзки и красиви и днес се успах! Laughing

Цитат
Жизнь подобна кофе в чашке... Иногда сладкая... Иногда нет... Но главное в жизни не вкус кофе, а с кем вы его пьёте...
İstanbullu Gelin Dizi Müziği - Süreyya & Faruk ( Islık & Gitar )

https://youtu.be/I3vKZSl7RYE
-------------------------

sonbahar
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456239743%2Fe4 … pl_wall_-58520450

Прекрасен ден,момичета,където и да сте през тези 3 почивни дни! Laughing Heart Eyes bouquet

# 490
Злати и при нас облаците се разсеяха и спря да вали...Сигурно дъжда ще дойде при вас....

Мина ми нежеланието да гледам 9-ти епизод и изгледах част от интересните моменти...
Струва ми се, че лъжата е добродетел за нашите комшии...
Дори Фарук излъга Сюрея, което ме изкара от обувките....
Беше ми интересно да разбера какво Фарук научи за Адем и сестрата на Къймет...Отново лъжа...или премълчана истина...Но повече ми изглежда като лъжа...Акиф е научил, че Рейхан и Къймет са сестри...Къймет не го отрече, но изопачи истината....Каза, че Адем го прави за да уязви нея чрез Ипек....Защото Ипек е станала тяхна снаха....Но Фарук не научи най-голямата истина, че Адем е техен полу брат по бащина линия...И ако сега премълчи, както го помоли Къймет, когато научи че са братя, едва ли ще замълчи...И тогава Есма ще има поле на действие да прави гадости....
Не, че сега се е спряла....Пожела приятен път на Сюрея, дори й поля вода....след като научи, че Сенем е откраднала колието и се е опитала да го продаде....
Тъмни облаци надвисват над Сюрея - от една страна Есма, от друга страна глупостта на леля й...и от трета не на последно място промяната на Фарук....за което си има обясними причини, но тя ще научи последна....
Жал ми е за Сюрея  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Вече няма доверен човек на който може да разчита и на който да вярва..... ooooh! ooooh! ooooh! Всички я предадоха или ще я предадат..... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 491
Привет! Hug Hug Hug

Голяма тишина!На гости ли сте или имате гости? Laughing

Цитат
Тъмни облаци надвисват над Сюрея - от една страна Есма, от друга страна глупостта на леля й...и от трета не на последно място промяната на Фарук....за което си има обясними причини, но тя ще научи последна....
Жал ми е за Сюрея  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Вече няма доверен човек на който може да разчита и на който да вярва..... ooooh! ooooh! ooooh! Всички я предадоха или ще я предадат..... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ани Hug,според мен може да разчита на Осман,но доколко все пак е брат на Фарук! Peace

колаж на Фунда 2......

------------------------------------------------------

Цитат
⚡Турецкий телеканал FoxTV решил представить сразу несколько своих сериалов на контент-ярмарке в Лос-Анджелесе L.A. Screenings, которая будет проходить с 16 по 26 мая. В частности, предполагается представить такие проекты как Воин, Пастушья звезда, N309, Терпи мое сердце, Научи меня любить и Дениз в моем сердце. Однако самые большие надежды телеканал возлагает на новый совместный американо-турецкий сериал с участием Эркана Петеккая, который будет сниматься по бестселлеру английского писателя Джейсона Гудвина. Актер лично презентует проект для покупателей 16 мая на специальной сессии. Напомним, что сериал будет выходить на турецком и английском языке (для международного проката). Подробности проекта вы можете узнать в нашем видео
Подробности нового проекта Эркана Петеккая

https://youtu.be/TQsOwoEhOrU

# 492
Злати не всички сме на гости или имаме гости, ама май не ни се пише....Празнуваме по календар  Grinning Grinning Grinning Grinning

Очакванията ми за сериала с участието на Еркан май ще се разминат...Но пък не сме го гледали в исторически сериал...

Отдавна си мисля, че в един момент Сюрея ще разчита на Осман, но и аз като теб се питам как ще стане това....все пак той е брат на Фарук.....Но може би Фарук няма да има време..... ангажиран от други неща и няма да разбере, че Осман помага на Сюрея....
Интересно ми е, ако разделят Фарук и Сюрея, това как ще се отрази на рейтинга... Thinking

Спрях да гледам Невестата и започнах Майка, защото и там имам много пропуски...А пък Бегюм ме дразни, а не съм мазохистка....

Гледам, че и рускините не коментират 9-ти епизод  Thinking Thinking

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 18:01 от MAMA-AN

# 493
Привет момичета  Hug Heart Eyes Благодаря Ви за всичко споделено  Heart Eyes Ани  Hug Злати  Hug

# 494
Чак сега видях статистиката от рейтинга  Tired  резултатът паднал  Tired лошо. Tired Впрочем  в последните два петъка при онлайн гледането на сайта на youtube гледаемостта намалява  Tired Май сценаристите ще трябва яко да запретнат ръкави да не изпуснат колая  Praynig Като актьорска игра всичко е перфектно но него величество зрителя явно иска нещо различно .  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт