Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~170

• 49 114
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Чак сега видях статистиката от рейтинга  Tired  резултатът паднал  Tired лошо. Tired Впрочем  в последните два петъка при онлайн гледането на сайта на youtube гледаемостта намалява  Tired Май сценаристите ще трябва яко да запретнат ръкави да не изпуснат колая  Praynig Като актьорска игра всичко е перфектно но него величество зрителя явно иска нещо различно .  Thinking

Мда...и на мен така ми се струва, затова попитах как ли ще се отрази на рейтинга една раздяла на ГГ  Thinking А според мен момента назря и това ще се случи в 10 или 11 епизод....
На мен подобно нещо няма да ми хареса, ама като знам, че с комшиите се разминаваме в харесването и нехаресването ще ми бъде интересно да видя на къде ще тръгнат... Thinking

# 496

Осман ми е симпатичен, но не мога да го приема като половинка на Сюрея.....

# 497
Здравейте, момичета!
Гледам превода на рускините  но нещо не ми харесва. ...
Нещо го разводниха сериала... Фарук няма как да е същия след като видя Бегюн... Не е реалистично след тяхната голяма любов... естествено ще е променен... Дори нищо да не е останало от старите чувства  ,  а  има при него болка , разочарование , дори омраза.... Той я е търсил много.  В разговора с Акиф нещо не разбрах. Фарук му каза нещо, което  не разбрах и ще го търся пак. Акиф е бил много близо до тази история. Фарук е озлобен , а това е опасно чувство. ... Хайде стига съм разсъждавала... отивам да си търся тази сцена...  
ПП Сюрея приема Оман като брат...

Редактирах си поста... Ох, тези телефони...

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 22:48 от dessislawa1

# 498
  • Варна
Привет, момичета! Hug Hug Hug Hug Hug
Топлото време май предразположи всички да се насладят на реала и да оставят страстите сериални на заден план! Joy Joy Joy Joy Joy
Ани, казваш, че и рускините не коментират 9 епизод. Ами то май няма какво да се коментира – всичко си беше очаквано и предвидимо – с малки изключения. За мен едно от тези изключения е „приключението“ в което Адем ще вкара Фикрет. Само че тук асоциацията със „Съдбата“ стана очеизваждаща. Ще прекарва гориво- на черно- със собствения превоз на „Боран“ и като ги хванат – на топа на устата Фарук. Това пък че тати Шаап ще купи евето на глезлата, според мен трябва да вбеси Есма султан и тя да започне да „гледа“ любимата снаха- най-сетне с отворени очи, а не с приклепнали ресници, както го прави сега.Очаквам бурната и реакция и в мига, когато разбере за сестринските връзки, а той ще бъде скоро, защото Акиф е „ухото и“ във фирмата и едва ли би скрил тази важна подробност. Много ама страшно много ми се иска тази бомба да засегне и Джукестата.

За Сенем няма какво да коментирам. /на онлайна ми се стори, че отива в Истанбул, но изобщо не бях сигурна в чутото и не посмях да го преведа/. Лошото е, че попадна точно на човек, който познава Есма и много бързо я разкриха. Не че ако беше опитала да го продаде на друг, рано или късно нямаше да се стигне до истината, но за съжаление пак се струпаха наведнъж всички черни облаци. И бурята ще помете всичко по пътя си. Едновременно- лелята, Бегюм, Бааде… като прибавим към това Къймет-Рейхан и Фикрет-Адем и ……. да му е яка гърбина на Фарук Боран!

За Бегюм какво да кажа. Симпатична ми е. Не е злонамерена. Ти, мила Ани, гледаш на нея от позицията на силна жена. Не всички могат да имат твоята сила, скъпа! Бегюм е слаба. Или поне такава ни я представиха до сега. Есма я е наплашила и тя е избрала по-лесния път – да избяга, а не да се бори за любовта си. Предпочела е сама да отгледа детето си и не е повярвала, че Фарук е в състояние да защити любовта им. В момента отново страхът и я прави жертва на обстоятелствата. Страхът да се изправи пред Фарук и да обясни постъпката си от преди 10 години. Нейната нерешителност доведе до срещата и със Сю на брега. Там, вярно, разбра коя е Сю, позна я от снимките, но нито беше мястото, нито времето да разкрива пред нея коя е всъщност самата тя. Последваха нови терзания и страх да се срещне с Фарук. Факта, че Фа и Сю са щастливи още повече подхраниха нейната нерешителност. Не, тя няма очаквания да си върне любимия, но някак си по-лесно щеше да му разкаже ако знаеше, че Есма го е оженила за някоя, която сама е избрала. Докато, виждайки щастливите съпрузи, тя самата предчувства, че тук няма пръст Есма султан или с други думи те двамата отстояват любовта си; те двамата са постигнали онова, от което е избягала Бегюм; всъщност болката и е от това, че всъщност осъзнава грешката, която е допуснала като е скрила от Фарук всичко и е избягала; осъзнава, че Фарук може да защити любимата си от Есма султан. Превъзмогвайки болката от тази истина, Бегюм тръгна към конака, но отново щастието и любовта заслепиха разума и. Сега вече страха се обуславяше от щастието, което е принудена да разбие-и отново нейната нерешителност. Тя се върна обратно за да събере сили да се изправи пред Фарук, но времето естествено работи срещу нея. И последва нова жертва, отново на обстоятелствата – тази случайна среща в музикалния магазин и предложението на Сю да отидат в нейната школа. Да, Бегюм щеше да откаже. Тя не би си причинила отново това, което вече преживя на брега, но ….. как може да откаже на Емир. И още нещо – аз не виня Бегюм, че не каза нищо на Сю.За мен щеше да е много махленско да я дръпне и да каже „Виж какво знаеш ли коя съм аз? Бившата на твоя съпруг!“ Звучи ми грозно и отмъстително. Не на Сю трябва да се представи, а на Фа. Или поне пред двамата, но не и само на Сю. Защо отиде на откриването? Първо обстоятелствата я притискат- трябва да започне лечение час по-скоро. Второ- в музикалното училище тя видя за пръв път сина си щастлив и въодушевен. Трето – видя отношението на Сю към детето и това допълнително я успокои. Четвърто – ако беше планирала отново да се срещне с Фа във фирмата или в конака отново можеше да се разколебае, а тук пред толкова много хора, решителността не би я напуснала или поне не веднага.
            Не зная как са решили сценаристите да бъде проведен разговора на Бегюм с Фарук, но ми се струва, че Бегюм няма да обяви, че се познават и ще се опита деликатно да напусне събитието. Според мен целта и е да я види Фарук и после той да се опита да я намери и да разговаря с нея. Но пък като познаваме Фа, той ще направи всичко възможно да я дръпне някъде и да и изръмжи, че мястото и не е тук. Дори си мисля, че изобщо няма да я остави да спомене и дума. Друг е въпросът, че Сю може да я представи като майката на Емир и тогава вече ще е светнала лампичката на Фа. Но според мен истинският разговор ще се проведе на друго място и при други обстоятелства. А Сю? Дано Сю да разбере истината от Фарук. Тогава тази истина по-малко ще боли.

# 499
Деси потърси момента и го изгледай. Да Акиф е наясно с историята Фарук - Бегюм. Попита Фарук това затворена страница ли е и Фарук потвърди.
Но за мен нищо не е приключило. За сега от страна на Бегюм, а по-късно, когато Фарук разбере каква е причината за завръщането и, че имат син, нещата ще станат сложни за Сюрея.
Да живееш под един покрив с вещица като Есма, със змия като Ипек....с донисничка като Гюлистан и без опора от страна на съпруга си е малък ужас. И ако детенцето, което носи оцелее ще бъде чудо....

Бризче - и аз очаквам изненада с новата фирма за която разговаряха Фикрет и Адем. А Фикрет ще се хване, за да спечели лесни пари и да угажда на джуклестата....

Относно Бегюм - на мен не само не ми е симпатична, но постъпва много подло. Информацията е нещото, което е много важно в днешния свят. А Бегюм има цялата информация за Фарук и Сюрея. В същото време не намери нито сили, нито време да се срещне с Фарук, да се разберат за миналото и ако наистина го е обичала да го предупреди, че се познават със Сюрея. За да не изпада Фарук в положението да лъже жена си.....
Когато Сюрея ги покани на откриването на школата, Емир настоява да отидат и Бегюм обеща...Но отиде сама. Да, правилно, тя е предполагала какво може да се случи и е решила да запази Емир....Но не пожали Сюрея.....
И си представям, как ще го преживее Сюрея ако научи например от Есма на вечерята, когато е събрана све фамилия коя е Бегюм.....и, че Фарук и Бегюм имат 10 годишен син.....А ако Сюрея тогава загуби бебето....
Моите уважения към всички, които са преживяли страшни болести. Аз съм една от тях. Но това не трябва да ни прави по-малко човеци. Не трябва да ни прави егоисти, а напратив - тези болести ни правят по-състрадателни и не искаме да причиняваме на никого болка, подобна на нашата, която ние сме преживяли.
Знам, че болшинството няма да се съгласите с моето мнение, но всеки вижда с различни очи.
Сега ще ми бъде интересно, за какво доверие ще говори Фарук.....За каква искреност ще говори, когато той излъга Сюрея. А точно там на терасата, когато се оправда, че е притеснен за желанието на Фикрет да купува жилище, беше момента в който трябваше да каже на Сюрея за предишната му връзка. Защото той колкото и да бяга по тъча видя Бегюм и след това видя таксито, което се отдалечаваше. Конака е в гората - по този път не минават таксита всяка минута.....

# 500
Дали е истина!

# 501
Добро утро  Hug
Честит нов ден, честит нов месец Май  Hug
Честит празник 1-ви май на тези, които празнуват  Peace
Пожелавам хубав почивен ден, успешна нова седмица и прекрасен пролетен месец

Лу - не знам дали е вярна случката - има роман със същият сюжет. Но ако въпросната дама наистина се е омъжила, което е напълно възможно съм сигурна, че това, което преживява е истина. Нали виждаме в сериалите какви са мъжките майки. Не прочетох мъжа да има баща, така, че мама му коли и беси, а сестричката му й приглася.... Не съм гледала турски сериал в който майките да не са били такива цербери.
Гифчета от Фунда - от момента, когато Фарук разговаря с майка си, след като тя ги разведе....

# 502
  • Стара Загора
Добро утро на 1-ви май food010Ани HugЗлати HugСиси HugБризче HugЛу HugМиме Hug
и на всички,които ще се отбият в темата Hug

Щастлив нов месец,
слънчев понеделник и успешна нова седмица!

Ани Hugмерси за кафето Hug
Пия го с удоволствие и чета,какво сте коментирали за 9-та серия Grinning

Изгледах 9-ти епизод на руски и с нетърпение чакам 10-ти Peace
Започват истинските проблеми на Фарук и Сюреа ooooh!
Ще трябва да се справят с всичко и всички сами ooooh!
Мисля,че Есма ще научи тайната на Синем и ще започне да я шантажира...
С нейното влияние в Бурса може и да реши да постави на място изнудвача на Синем,ама не ми се мисли какво ще поиска в замяна ooooh!

# 503
Добро утро! Hug Hug Hug

Честит празник! baloni

Ани Hug,благодаря за кафенцето! Hug Съгласна съм с теб за коментара от снощи! Peace

Бризче Hug Деси Hug,за мнението ви! Hug Hug

Лу Hug,може и да е истина! Thinking

Скрит текст:
На моята приятелка дъщеря и се омъжи за турчин,но в Бургас!Дори моя син им стана кум с нейна приятелка!Момчето работеше тук при негов чичо и за това се ожени за бълг. за да остане тук!Но по-късно остана без работа,не можеше да намери и заминаха за Истанбул!(беше от там момчето) След няколко години си имаха момченце-записаха го Дениз,на приятелката ми(Денка Laughing)Тя ходи няколко пъти с автобуса тогава за да помага за бебчето!Нямаха проблеми с родителите на момчето!По-късно те починаха,бяха възрастни(момчето беше 3-то дете родено малко късно(в Германия),като изтърсак)!Стана така,че къщата им се продаде и те се върнаха в Бургас(имаха си собствен апартамент тук в кооперация,прият. ми също)Но момчето не можеше да си намери работа и се върна сам в Истанбул(за да работи,живее в жилище на сестра му),а момичето си остана тук с детето(тя си беше намерила работа)!Дениз вече е ученик,но знае само бълг. ез. тъй като беше малък като се върнаха!През ваканциите го водят до Истанбул!Забравих да напиша,че съпругът на прият, ми не беше съгласен и не отиде на подписването(ММ също от солидарност към него,аз бях с дъщеря ми)

Слънчев и усмихната ден,момичета! bouquet

ПП Малко окъснях с поста,но се забавих с писането в спойлера и се повтарям със снимките на Боби Hug wavey! Laughing Трябва да ги сменя! Peace

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 10:09 от Zlatina3

# 504
Боби честит празник - ти си не само работеща, но имаш право да се бориш за справедлив труд, който нашите нови работодатели върнаха в миналия век - можем спокойно да кажем, че експлоатират работещите.....

Есма ще използва всичко, за да раздели Фарук и Сюрея - дори може да приеме Бегюм, но да не е Сюрея. Въпреки, че се пъне, че тя ще бъде победител във войната, която двете водят, Есма не е сигурна. Тя понеже е във свои води и вече използва мнимата болест, сега ще й се наложи да използва други средства. И Есма без никакво колебание ще се възползва от глупостта на Сенем, а в играта може би ще вкара и Бегюм, защото с нея ще се справи по-лесно, отколкото със Сюрея. А виждам вече отстъпление във Фарук. Той ще спазва предупреждението на доктора, да не тревожи мама.....А появата на Бегюм, нейните проблеми, появата на сина му, ще го размекнат и все по-малко време ще му остава за Сюрея....
А Бегюм не дава ясна заявка, че се е завърнала, само да повери сина си на баща му....Тя нае къщата, която Фарук е купил за нея в която има много спомени. Посещава местата в които също има спомени от доброто старо време. Започна работа, но се оказа, че тя като лекар би трябвало да е наясно, че забавянето на лечението на подобно заболяване нещата стават по-сложни, но тя до сега не е започнала такова....Дори малко проявява глезене, че това, което трябва да пие е много гадно....Изобщо Бегюм проявява мудност - не само за лечението, но и да осъществи връзка с Фарук, за да си изяснят случилото се преди 10 години и какво й предстои и какви трябва да бъдат неговите ангажименти по време на лечението й.....Във времето на комуникациите, едва ли за Бегюм е трудно да намери телефона на Фарук, да му се обади, че е пристигнала и да поиска среща....Не проумявам появата й на тържеството за откриване на школата.....Нямаше смелост да осъществи среща с Фарук, но прояви голяма смелост, да се появи на място на което я познават по-голяма част от присъстващите..... Thinking Thinking Thinking

ПП - Злати интересна история в спойлера.....

# 505
Здравейте момичета и честит празник  Hug Heart EyesЖелая ви лек и спорен ден ! Heart Eyes искренно се надявам тази седмица серията да има повече успех за да можем да продължим да се радваме на прекрасната игра на ГГ. Praynig

https://www.youtube.com/watch?v=sV35IY1jQM4

# 506
Боби честит празник - ти си не само работеща, но имаш право да се бориш за справедлив труд, който нашите нови работодатели върнаха в миналия век - можем спокойно да кажем, че експлоатират работещите.....

Есма ще използва всичко, за да раздели Фарук и Сюрея - дори може да приеме Бегюм, но да не е Сюрея. Въпреки, че се пъне, че тя ще бъде победител във войната, която двете водят, Есма не е сигурна. Тя понеже е във свои води и вече използва мнимата болест, сега ще й се наложи да използва други средства. И Есма без никакво колебание ще се възползва от глупостта на Сенем, а в играта може би ще вкара и Бегюм, защото с нея ще се справи по-лесно, отколкото със Сюрея. А виждам вече отстъпление във Фарук. Той ще спазва предупреждението на доктора, да не тревожи мама.....А появата на Бегюм, нейните проблеми, появата на сина му, ще го размекнат и все по-малко време ще му остава за Сюрея....
А Бегюм не дава ясна заявка, че се е завърнала, само да повери сина си на баща му....Тя нае къщата, която Фарук е купил за нея в която има много спомени. Посещава местата в които също има спомени от доброто старо време. Започна работа, но се оказа, че тя като лекар би трябвало да е наясно, че забавянето на лечението на подобно заболяване нещата стават по-сложни, но тя до сега не е започнала такова....Дори малко проявява глезене, че това, което трябва да пие е много гадно....Изобщо Бегюм проявява мудност - не само за лечението, но и да осъществи връзка с Фарук, за да си изяснят случилото се преди 10 години и какво й предстои и какви трябва да бъдат неговите ангажименти по време на лечението й.....Във времето на комуникациите, едва ли за Бегюм е трудно да намери телефона на Фарук, да му се обади, че е пристигнала и да поиска среща....Не проумявам появата й на тържеството за откриване на школата.....Нямаше смелост да осъществи среща с Фарук, но прояви голяма смелост, да се появи на място на което я познават по-голяма част от присъстващите..... Thinking Thinking Thinking

ПП - Злати интересна история в спойлера.....

Ани не си спомням  newsm78 но  май в един момент дадоха Бегюм с телефон в ръка  искаше да набере Фарук но впоследствие се отказа .Може би не намери смелост  Thinking Но ти наистина си права всичките и действия са свързани с миналото . Една голяма любов няма как да се забрави  и може би несъзнателно извършва някой от действията си.Но на този етап аз поне видях ,че тя разбра за голямата любов между Фарук и Сюрея и ако е имала и най-малката надежда ,че той  ще се върне при нея това е било само една мечта.Тя разбра  ,че в неговото сърце има място само за една любов. ThinkingКато лекар трябва да е наясно с бързината на лечението си  освен ако не иска умишлено да забави процеса разочарована от  това ,че човекът за който се е върнала вече не е сам. Tired Засега поне има някакво чувство на спокойствие относно сина си като видя реакцията му с общуването на Сю и може би се чувства една идея по спокойна ,че има на кого да го повери. Thinking TiredТя видя и разбра чистото и влюбено сърце на Сюрея. ThinkingНо също така знае ,че срещата и с Фарук е неизбежна и познавайки го може би предполага за бурята която ще се разяри която включва и Есма султан. Thinking

# 507
Миме - според мен Бегюм е живяла с надеждата, че Фарук се е оженил за жена, която му е избрала Есма - тя сама го каза. И може би се е надявала, че Фарук няма да е влюбен в тази жена и рано или късно двамата ще бъдат отново заедно. Но сега виждайки любовта им със Сюрея и както казваш чистото сърце на Сюрея, това обърка Бегюм. И може би това е причината да отлага лечението...Може би не вижда смисъл....Може би само Емир не й е достатъчен - има нужда от другата любов........А сърцето на Фарук е заето.....При разговора с Пелин/Берил - тя го каза....Че може би и те са щяли да успеят....Може би съжалява, че е избягала....Може би мисли, че тя сама е провалила живота им...Тоест, изпаднала е в патова ситуация и се е оставила времето да реши вместо нея...
Но има нещо друго, което ме кара да имам негативно отношение към Бегюм. Тя много добре знае каква е Есма...Би трябвало да се е досетила, че след като Сюрея е избранница на Фарук, Есма едва ли се е променила и се е примирила с този избор. Едва ли живота на Сюрея в конака е песен...Сигурно момичето си има големи проблеми с властната си свекърва.....И Бегюм не трябва да създава допълнителни проблеми на Сюрея, след като вижда колко безкористна е тя......А може би трябваше да си помисли, че Сюрея може би е бременна и не трябва да преживява стресови ситуации....Точно в това упреквам Бегюм....

# 508
  • Стара Загора
Ани HugЗлати HugМиме HugДеси Hug

Мисля,че заради Бегюм,нашите влюбени ще се разделят Naughty
Фарук сега е ядосан на Бегюм ,че се е появила и иска да помрачи щастието му,обаче като разбере,че е болна и му е родила син ще започне да я съжалява и да се грижи за нея,понеже е майка на детето му(както Кахраман се грижеше за Дафа) Naughty
Само дано Бегюм не е същата мръсница като Дафа Thinking

Цитат
Хатидже Шендил и Бурак Саяшар в очакване (Фотосесия, която разбуни духовете)

Хатидже Шендил очаква да прегърне рожба за втората годишнина от сватбата си – отново накара милиони да заговорят за нея
Хатидже Шендил не се е снимала в сериозна роля, откакто се омъжи. Много месеци след финала на „Част от мен” и Сватбата на годината обаче отново се превърна в новина №1. Красавицата и мъжът й скандализираха публиката с фотосесия „в очакване на чудото”.

Не е лесно да си в шоубизнеса на Турция тези дни. Вярно, пазарът е огромен, но политиката пусна пипала навсякъде. Дори модерните жени в големите градове се замислят над неща като дали да сложат къси поли както преди година, да речем. Преуспялата Бергюзар Корел взе да вади душата на съпруга си да заминат с детето в чужбина. Не й харесвало връщането на родината с век назад. Тя и Халит Ергенч изглеждаха видимо притеснени на последните избори…

В същото време – нейната най-близка приятелка провокира дребните душици. Хатидже Шендил показа, че носи духа на героинята си Дила с повече от нетрадиционна фотосесия…за местните. Актрисата слага прилепнала рокля и високи токчета „в това състояние”. Сега пък разголи бременно коремче и със съпруга си се снимаха по случай Деня на детето.Разбира се, няма нищо скандално на кадрите. Двойката изглежда страшно щастлива в очакване на първия си син. Хатидже Шендил е прекрасна, въпреки сериозните килограми, които ще й се наложи да свали. Консерваторите обаче ревнаха възмутени от това „излагане на плът”…

Актрисата обаче не личи да се смущава. Тя е съпруга на продуцент и е любимка на всичките си колеги. Със сигурност няма да остане без работа, когато се върне от майчинство. Приказките на псевдопуритани само я забавляват и няма никакво намерение да бяга далеч. Други неща я вълнуват. Хатидже Шендил умее да споделя щастието си – както преди две години, когато се омъжи. Сега само брои дните и приготвя гардероба на момченцето й, което ще се роди през май.

Източник: kliuki.bg

# 509
Боби

Цитат
Фарук сега е ядосан на Бегюм ,че се е появила и иска да помрачи щастието му,обаче като разбере,че е болна и му е родила син ще започне да я съжалява и да се грижи за нея,понеже е майка на детето му

Точно това мисля, че ще се случи  newsm10

Мерси за статията за Хатидже  Hug Да видим дали Ердоган няма да подгони и нея..... Thinking

Интересно какво кзава Сюрея на Фарук, когато го запознава с предишната му любов....И дали и той като Бегюм ще се направи на умряла буболечка.....
Това ще бъде голяма сензация за Ипек, когато научи коя е Бегюм......

Общи условия

Активация на акаунт