Розацея - тема 3

• 78 678
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Ох, много е заплетено калкулирането им и само те могат да ти отговорят точно.
Когато аз ходих февруари т.г платих /по спомен / 55 лв за преглед и сама исках онази снимка за 25 лв, която сега явно я включват в пакетна цена на първоначален преглед. Тогава лекарите дори искаха да ме разубедят, че за моя случай, е излишно да се харча още.  В пакета от 3 процедури  с комбинация от двата лазера,  със снимка с Visia 6 преди началото на протокола и след края, за моето лице като площ на засегнати зони беше около 520 лв всичко.  Когато заплатиш протокол,  такъв какъвто ти предлага лекаря,  в цената се включват n брой прегледа, Visia 6,  консултация без да чакаш дата и ред и  т.н. Зависи с какъв бюджет разполагаш и какви са ти изискванията за бързина на лечението.
Тези протоколи се обсъждат с Христозов при прегледа и на излизане той казва на рецепционистката какво да ти предложи като цена. Т.е няма как по тел да я питаш нея колко струва Прооткол Оптимум например,  защото за всеки пациент е индивидуално .
Но за контролния преглед може да позвъниш,  цената е константа.

Мен по друг мой случай ме подразни ценовата им политика и преосмислих намерението си да им бъда отново клиент. Ту мъч ми дойде и на мен, макар за здраве да не се скъпя и да съм пръснала страшно много пари през годините.

# 151
Здравейте,
и аз в отбора Cry Днес при поредния преглед при дерматолог ми казаха ,че имам розацея. Всеки път ми предлагат антибиотик ,но защото съм кърмела той е отпадал като вариант. Сега лицето ми е ужасно и се чудя какво да правя. Някой да се е излекувал с антибиотик? И трябвало да го пия 3 месеца Twisted Evil Ще се върна назад да чета ,но нямам много време. Ако някой е минал през това ще се радвам да сподели.

# 152
Аз пия левокса.

# 153
  За много години! Бъдете живи, здрави и дано всеки намери своя лек.
   Аз използвам крем Соолантра от лятото на 2017г.  И забравих за розацеята! Но всичко гледам да спазвам: използвам слънцезащитен крем, храня се здравословно и др.

# 154
Здравейте,
и аз в отбора Cry Днес при поредния преглед при дерматолог ми казаха ,че имам розацея. Всеки път ми предлагат антибиотик ,но защото съм кърмела той е отпадал като вариант. Сега лицето ми е ужасно и се чудя какво да правя. Някой да се е излекувал с антибиотик? И трябвало да го пия 3 месеца Twisted Evil Ще се върна назад да чета ,но нямам много време. Ако някой е минал през това ще се радвам да сподели.

Опитай да пиеш масло от чаено дърво, доколкото съм запозната има свойствата на антибиотик, но естествен, без странични ефекти. Все пак се консултирай...

# 155
За много години на всички, и бъдете здрави!
Мина месец, откакто съм на Соолантра, и, мога да кажа, че имам подобрение - сърбежът е спрял! Невероятно облекчение за мен, защото много ме мъчеше. Зачервяването е намалено (не е изчезнало, още го има), но сега държа да отбележа, че кожата ми от много време беше силно зачервена и възпалена от демодекса, без аз да знам какво ми е, и се вижда, че сега е по-добре. Ще видим, какво ще е по-нататък, само ме плаши идеята, ако ще се наложи винаги да се мажа със Соолантрата, кожата рано или късно ще свикне и ефектът няма да е същият.
Фръц!, да, тези протоколи са индивидуални, те ми казаха цената, но и на мен ми идва прекалено. Ако искам да заплащам само прегледите, не могат да ми отговорят, дали тези снимки (визия ли бяха) са включени към прегледи, или се заплащат се отделно, или въобще дали са нужни. Само за протоколи и цени ми говорят, та се отказах да ги питам. Лазерът може би догодина, ако събера толкова пари - то пък сигурно ще поскъпне, тъй като гледам как растат цените. Засега ще лекувам демодекс.
Когато бях на преглед, забравих да спомена, че ми падат миглите и веждите, дано да не забравя да го спомена на контролния. Като четох форума, видях, че някой има същият проблем - демодекс ли го причинява?

# 156
А за какъв период сте вземали антибиотик? Моят лекар иска да го вземам 3 месеца, по 2 капсули на ден Cry Направо се чудя какво да правя Cry

# 157
Да, дълго време си го пия.

# 158
Съни, кое чаено се пие? Аз знам само за мазане..

# 159
Съни, кое чаено се пие? Аз знам само за мазане..

Ами трябва да е указано на опаковката изрично, че е за пиене, аз ползвам това https://www.biozone.bg/product-page/altho-%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1% … euca-alternifolia

# 160
Момичета,има ли група във Фейсбук за розацея?

# 161
И аз благодаря за темата. Аз съм пила пробиотик и не съм срещала подобрение.
Майка ми имаше розацея и се излекува с 10 дневно хранене само с плодове по Лидия Ковачева. До тогава нищо не й помагаше. След гладиването вече много години няма този проблем.

# 162
Здравейте, при мен Соолантра не подейства и сменям лечението. Имам нова тубичка от крема, която няма да ползвам. Ако някой проявява интерес да ми пише! Успех на всички!

# 163
Ново: всъщност имам розацея Simple Smile бях на контрола при д-р Хр. Вече нямам демодекс, предложи ми лазер. Имало вариант за намаление, ако ме включат в някаква публикация. Някой знае ли той какъв лазер използва?

# 164
Най -добрите  Vbeam Perfecta и NdYag.  Сайта разгледа ли го?

Общи условия

Активация на акаунт