Розацея - тема 3

• 78 660
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Ще кача и флъшнатото ми състояние. Но се прецака функцията на форума.
Това до тук е доброто положение у дома на хладно Simple Smile

# 361
  • Пловдив
Blood, биопсия го доказа..

# 362
Днес на вън, докато обикалях с малкия, се чувствах много добре, все едно нищо ми няма, но щом се прибрах и пак почервеняха петната Sad Аз не мога да се снимам с моя скапан телефон, но ще опитам с на приятеля ми да видим дали ще се вижда хубаво и ще ви покажа аз как съм. Вчера се намазах в флуида на Биодерма 50 фактор с цвят и сякаш нищо ми нямаше, чувствах се отново красива. Може би трябва да започна да се мажа вече с нещо цветно. Никога не съм слагала фон дьо тен, пудра, руж, бб крем, цц крем, и сега тези зачервявания ми вадят очите, може би ако се гримирах, нямаше да ми прави чак толкова впечатление и  така да се депресирам, знам ли ...

Изпадам от ужас за лятото, от жегата много започва да ми щипе и пари, почервеняват петната, не знам как ще излизам от нас, много ме е страх.

# 363
.

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 14:20 от Фръц!

# 364
Скрит текст:

Спокойно без грим,  флъш,  с ФДТ

# 365
  • Пловдив
Фръц, добре ти е кожата, даже много добре. Със малко грим няма и следа от червенина ❤

# 366
С грим ставам за пред хора Simple Smile Но без него. ...Simple Smile
Постнах се, за да съм съпричастна с твоето показване Simple Smile 

# 367
  • Пловдив
Ооо, имам да те гоня, докато постигна твоето състояние 😉❤

# 368
От спокойното до червеното стигам за едно мигване време. Известно време не бях се палвала,  но  преди 2 вечери внезапно видях една снимка и. .....Та и снимах за целите на темата.

Мисля, че ти си далеч по -добре,  уловила си нещата в зародиш и ще се справиш.
Аз без грим не си позволявам да излизам. За минута и ще съм в средно розово между двете първи снимки,  а като вейне морския и вървя пеша не е изключено да се докарам до тъмно червеното.  При слънце е ясно. .....

Просто съм с еритемо телеангиетазна форма без акне. 

# 369
  • От липите до сините камъни
Сама се лекувам, минах през флажил, соолантра, метронизадол 0.75, финацея 15%, метронизадол 1%, крем кларина и маска с кисело мляко и овесени трици всики ден по 2 пъти. Но аз случих на зимно време, сега...това не бих го намазала през лятото.
Но имай в предвид, че аз бях много зле..

armira Кремовете кой ти ги приготвя?Метронидазола в кой вариант го ползваш?Аз днес си направих маската с трици стоях 1 час,едвам я отмих после,но пак ще направя хареса ми.В момента съм долу-горе в твоето положение.В понеделник си купих водата на биодерма сенсибио АР и ме върна пак в "първи клас"цялата горя направо ме боли лицето ,явно не ми понася.Инъче ползвам 50 фак.пак на биодерма с телесен цвят той е ок.

Момичета на вас излизат ли ви пъпки които много сърбят?На мен в долната част на лицето (от бузите надолу)ми излизат единични пъпки все едно ухапано от комар и сърбят ужасно.

# 370
  • Пловдив
Gudana, никой не ми ги приготвя, купувам си ги, не са правени в аптека.
За маската -хванах и цаката, на 15 та минута мия. Преди стоях по повече време, но трудно се мие. Обаче ефекта е много добър.

# 371
Включвам се в темичката Simple Smile
Отчаяно търся някакъв крем,който да поуспокои розацеята ми.Върху дъщеря ми също забелязвам червени петънца по бузките и носа,а е само на 12 години.Не е нито от спорт ,нито от времето,от няколко месеца вече ги има и се чувства дискомфортно.Ще се радвам да споделите някакви мазила,които успокояват нещата и също така и добър покривен фон дьо тен

# 372
Гудана, пъпки да искаш!!! При мене са от двете страни на носа и стават като гнезда. Просто гнусно, но ...

# 373
  • Пловдив
При мен соолантрата много помогна за пъпките-  аз имах тестер, но крема е скъп за експерименти...

# 374
Вижте моето състояние какво е. Дали е нормално да е розацея?

Общи условия

Активация на акаунт