Суче точно пет- десет минути общо и от двете гърди и започва едно недоволство, едно ритане, едно сърдене... Кърмим се легнали, прави, във всякакви пози, но положението е същото. Наддава си добре, но имам чувството, че все е гладен. Поради тази причина последния месец започнах вечер да му давам кърма от шише, за да съм сигурна, че е хапнал колкото трябва да може да спинка през нощта – биберона е с най- малката дупка, анатомичен, на AVENT, за да не се оттучва от гърдата. Изобщо общо взето правя горе- долу всичко, което трябва, но напоследък нещо не ни се получава.

),но превод от майчинството-не.Декларацията започва от 15 април и си мислех,че на 15 май ще има нещо.Все пак се навършва един месец.Обаче явно съм грешала.При вас как е?
, последната дк беше 5.300 и 62см 
Каквото види го слага в устата и съответно озверява.На моменти се притеснявам, защото прави паузи по 8-9 часа.Дано по бързо отмине този период. 
, моя бебо заспива в 21:00-22:00, събужда се към 02:00 да мрънка съответно го храня ,ако се наложи, заспива отново и в 04:00-05:00 се започва отново. Спи му се, но хленчи и накрая се стига до разревано и сърдито бебе 
Знам, че след ваксина не трябва да се мокри и честно казано доста се притеснявам. Не съм звъняла още на педито, защото беше късно, когато се усетих .... Препоръчани теми