Пролетта дойде, а януарче се смее и надига глава! - Тема 2

• 58 365
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм захранила вече с плодово, зеленчуково пюре и от два дни с каша. Сокчета също давам понякога.
Вече много ми дотяга цеденето, а и ме стресира, като намалява кърмата от време на време. Ако се кърмеше нормално, щях още малко да изчакам. Храня го в шезлонга на почти седнало, така че не му се излива директно в гърлото.
Пробвах да правя зеленчуци на пара в стерилизатора за микровълнова, супер се получиха.

# 181
Аз съм захранила вече с плодово, зеленчуково пюре и от два дни с каша. Сокчета също давам понякога.
Вече много ми дотяга цеденето, а и ме стресира, като намалява кърмата от време на време. Ако се кърмеше нормално, щях още малко да изчакам. Храня го в шезлонга на почти седнало, така че не му се излива директно в гърлото.
Пробвах да правя зеленчуци на пара в стерилизатора за микровълнова, супер се получиха.

Браво на вас Simple Smile Реших, че само аз съм тръгнала да захранвам.
Има ли възможност да се завърнат коликите за малко заради новата храна ???

# 182
# 183
Какви сокчета давате по точно от какво? Аз давам от морков и от ябълка мога ли да започна да давам и други? Heart Eyes

# 184
Череша

# 185
Привет и от нас.
Все не остава време за писане, но тази вечер ще се отчета. Почти на 5м е и днес видях зъбче Simple Smile Съвсем леко е цепнало венеца, но се вижда. Преди това беше само резка и тека кръв. На средното ми дете така избиваха зъбите. 68 номер носи и скоро ще минем на друг. Със захранването ще изчакам до средата на юни и почвам. Има страшен гъдел. Обръща се понякога от корем по гръб, обратното не. Скоро му предстои първия полет със самолет. Simple Smile

# 186
  • NE
Захарче Честито първо зъбче. Здрави и белички да избиват и неусетно.
Нашите два резеца също скоро ще избиват. Снощи ми изяде чак рамото, нерви се и отказва да яде. Големия вади 20-ти зъб и ми се реве.
От няколко дни се обръща постоянно от гръб по корем. Нямам миг спокойствие с него и все го наблюдавам в коя посока ще заходи.

# 187
И аз не съм писала тия дни. Изпращахме каки абитуриентки. Моята госпожица става след 2 дни на 4 м. Аз я упражнявам да се обръща ту по корем , ту по гръб. За сега не се справя сама. Но пък адски е доволна да се набира да сяда. От два дни ме гледа с интерес като започна да ям, но мисля да изчакам още 1м и 1/2. Тогава ще давам заленчукови. За сега доста бурно расте 6700 на 62 см. Няма смисъл да бързам със захранването. На ортопед не съм ходила, но мисля, че са й добре крачетата. Правя й масажчета и много й харесва, както и се радва на гимнастиката.
Вече й давам различни играчки да се занимава и сама и обикновено или го блъска или ги хапе Grinning.
Много обича да си говорим и като влезе в един грачещ монолог, умираме от смях. Тия дни монолога е към 1-2 през ноща hahaha hahaha е не ми е вече до смях. Умирам за сън

# 188
Здравейте мами и аз се включвам късно, но беше доста натоварено напоследък.Бебо вече се обръща по корем сам, играе много и през деня почти не спи.Започвам вече да мисля за захранването сериозно и се чудя какво да купувам - уред за готвене на пара? Нутрибулет? Мами давайте съвети, защото не мога да реша. Първо дете ми е, оказа се, че до сега доста излишни неща съм купувала, затова не искам и със захранването да съжалявам. Знам, че приготвянето на храна за бебе не е трудно, но все пак искам да отбележа, че не съм от добрите кулинари  Laughing За сега съм се спряла на комбинирания уред на Авент за готвене на пара и блендиране. Какво ще кажете? Някой има ли впечатления от него? newsm78

# 189
Здравейте, дами.Аз също до скоро се цедях но много ми намаля кармата и мисля че това и е края 😄 тези дни ще почнем с пюренце.Друго искам да ви попитам аз. Дойдели ви цикъла?Ходихте ли на преглед? Имате ли косопад?

# 190
Косопад - да. Вече ми се плаче ... а мъжа ми не спира да мрънка, че нон стоп падат косми по земята, въпреки постоянното чистене  #Crazy Аз също се цедя и затова до момент си правя домашни маски и използвам шампоан Фитовал.След като спра кърмата съм харесала едни ампули на Виши newsm78 Дано нещо помогне,че сигурно мъжа ми ще ме кара аз да чистя задръстения канал в банята hahaha

# 191
Womanitka, ние поне нямаме проблем с коликите, но те сякаш и в началото минаха сравнително леко.

Алексче, да не би да ти дойде цикъкът всеки момент, щом ти е намаляла кърмата? Ако е така, после ще се увеличи пак.

Нашият човек се обръща само от гръб по корем, обратното не може и почва да реве, като му омръзне по корем.

За бебешките пюрета според мен е достатъчна една тенджера + пасатор или чопър. За варене на пара може кошничка, която се слага в тенджерата или, както писах горе, стана и в стерилизатора. По принцип не се кефя да си пълня и без това малката кухня с някакви уреди, които ще ползвам за кратко или от дъжд на вятър, а наличните ги ползвам и за нас. Simple Smile

# 192
Цикъла ми дойде още следващия месец.Не е пропускал от тогава.
Велимира последното мерене беше 6,200 и 61.5см. Обръща се само от гръб по корем. От полу легнало се изправя до седнало.Почна много да крещи 😂 повече от мен. Косопад имам велик. Миналия месец се подстригах по-късо. Обаче спасение няма.

# 193
Ох...нещо взех да се притеснявам дали не сме малко пълнички newsm78 на 26.05 ни мериха тежахме 9 и 100 и сме високи 68см. Не можем да се обръщаме още  Heart Eyes

# 194
Гери всички деца са различни.Идеални сте. 😅😘

Общи условия

Активация на акаунт