Пролетта дойде, а януарче се смее и надига глава! - Тема 2

• 58 380
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Нашият също в началото не хареса лъжицата, сега посвикна и е доста по-добре, но трябваше време. Ползвам обикновени чаени, една пластмасова детска и една кафена лъжичка от най-малките - мисля, че нея най-много я одобри в началото.

Аз се боядисах преди 1-2 седмици, защото също почна да ме потриса побеляването - а моята коса е тъмно кестенява. В комплект с косопада, съвсем изглеждах плешо.  Laughing Пък толкова ми беше хубава косата през бременността...
Единственото хубаво сега ми е кожата на лицето, от години не е била такава.

# 226
  • София
Лъжичката която ползвам е на babyono със силиконов връх. Тя е около 3,8лв, същатата може да се намери на NUK, AVENT и т.н за по 10лв, но понеже се оцветяват, предпочитам да я сменям, вместо да дам повече пари за лъжичка. Wink
Скрит текст:

# 227
Здравейте,момичета.както очаквах-от баткото и Александър пак е с хрема. Sad Като знам колко трудно е с тия сополки при бебетата....направо не ми се мисли.Промивам с физиологичен р-р и дърпам с аспиратора.След 5 минути пак хърка с носле.Иде ми да се гръмна.Кой знае ваксината кога ще я сложим.От тия хреми доста изостанахме с имунизациите.

# 228
  • NE
Делта И ние сме назад с ваксините. Новата схема на ваксините (баткото беше по друга) ми се вижда поне по-бърза и има време да си ги биете по-късно. Неприятно е, но нека са здравички.

# 229
Здравейте момичета  Hug На Вас прибраха ли се коремчетата вече а с целулита как сте? Аз имам малко по бедрата не знам как да го премахна Confused Hug Hug Hug

# 230
  • София
На мен корема ми се прибра почти веднага след раждането. С това кърмене свалих всички кг, та и 5 отгоре.  Пробвай антицелулитните кремове на Кройтерхоф, за мен са най-добрите  Peace

# 231
Благодаря ще пробвам Hug дано и при мен има резултат Heart Eyes

# 232
  • София
При мен също се прибра корема от раждането, има какво да се желае още, но при всяка жена е различно.

За целулита, борбата е доста трудна. Трябва си хранителен режим, спорт, масажи и мазане и пиене на много вода. Аз лично на този етап съм се отказала и съм приела, това че имам. Да пораснат малко децата, ще си обърна внимание. Wink Крем за целулит ползвам на Clarins, но не става само с него.

С ваксините и ние изоставаме, понеже сложихме Ротарикс, а педиатъра не иска да я поставя с останалите, макар че на листовката пише, че няма проблем. Имаме по два пъти сложени Синфлорикс и Хексамицин.

Вчера предложих чиста тиква. Въобще не я хареса, а очаквах точно обратното. Днес ще я смеся с картоф да видя как ще я приеме. За сега най много си харесва моркова.

# 233
Аз още не съм захранила.Педито ме пита какви са ми плановете и аз й отговорих,че в края на месеца(тъкмо седмица преди да стане на 6 месеца ) започвам да предлагам зеленчуци.Надявам се захранването да бъде също толкова леко,както беше с баткото.Никакви проблеми нямах с него.И сега си е много ящен.Изяжда по 400 грама на хранене,а си стои един клечо.Ама той не спира да се движи,маймунчето.Тая нощ ни съсипа с баща си.Като е станал в 3 през нощта,та откара чак до 6.И аз само въртя обороти от детската стая в спалнята при Александър,че и той иска да цока.Накрая баща му се скара,ревна,гушнах го и заспа в 6 часа.Чета,че доста от бебчетата вече се обръщат.Моят стои като шамандура на едно място.Обръща се само настрани.Изобщо не успява от корем по гръб или обратно.Иначе като го сложа по корем и вири глава нагоре като щраус.Хваща играчките,лапа ги,смуче ги....Опитва се да лази,ама стои на едно място.Май прави упражнения за бедрата по-скоро. Grinning Grinning Grinning

# 234
  • NE
Моя корем след второто бебе се смъква чак сега, а съм на минус с килограмите от преди година.
Снощи и моя Алекс ме съсипа. Заспа превъзбуден и кисел, стана мокър в 2:30 и после в 5:45 ч. Батко му е на градина и гледам да не го пренебрегвам.

# 235
  • Стара Загора
момичта кажете какво да правя за външни запушени канали. Преди ми помагаше запарка от лайка но сега нещо не се получава.
Писна ми....................... Shocked

# 236
  • София
Бебка в понеделник става на 5 месеца и ще й бият две ваксини и от петък почвам да захранвам. Навзимала съм някои пюрета, като тиква, пащърнак, които няма как да приготвя вкъщи. Дано да си хапва.
Орхидея, защо не се свържеш с консултантите от ла лече лига? Да чукам на дърво, до сега не съм имала проблем с кърменето

# 237
  • Стара Загора
Круелка ,дано бебка да си хапва добре!  Ели ми бърка в чиниите оня ден ми грабна хляба и една спагетка си отмъкна от чинията ми ,само гледа в чиниите кво има и протяга ръчички,  но аз ще изчакам до навършени 6м.
 Права си не се бях сетила ще потърся консултант то просто пръска само по 1 струйка а не както обикновеноо по няколко.

# 238
  • NE
Орхидея Блистер ако е много боли. Получава се от неправилно засукване. Аз не издържах и си го махнат с една игличка.

# 239
  • Стара Загора
ох тва ли ще е , има някакви бели неща.... и с помпата мн боли като засмуче а не тече....

Общи условия

Активация на акаунт