Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 090
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 180
  • Телиш/Плевен
Моите съболезнования, Захарче! Cry

# 181
  • София
Захарче, съжалявам...

# 182
  • Euskal Herria
Съболезнования, Захарче! Да му е светло на душата!

Чек, днес ти е било много емоционално натоварен ден.

# 183
Захарче, моите съболезнования!  Hug
Чек,  Hug

# 184
Захарче, съболезнования! Sad

Чек, съжалявам за приятелката ти. Вярно нелепа смърт..

# 185
Захарче, преди 2 месеца и аз написах това!  Hug
Чек, съжалявам!  Hug

# 186
Захарче, Чек, съжалявам, светъл път на душите им!

# 187
  • До морето
Съболезнования на Захарче и Чек! Да е светло на душите на близките ви!

# 188
Съболезнования Захарче, прегръщам те! Sad Hug
Чек, съжалявам за приятелката ти . Много са тия новини напоследък Sad

# 189
  • Germany
Моите съболезнования Захарче!
Чек, съжалявам за приятелката ти.

# 190
  • Телиш/Плевен
Какво нещо е животът... Sad
Съжалявам за приятелката ти, Чек, наистина много нелепо! Cry Живо и здраво да е бебчето, което се е родило. bouquet

# 191
Имено, какво нещо е животът. Тя все някак чакаше да почне да живее, мислеше че хубавото предстои, че след спадовете ще дойдат върхове, оптимист голям беше и т.н., а то... Тежко е за семейството, както и за това на Захарче, на мен просто ми е мъчно.

# 192
  • София
Няма еклери засега!

Прегръдка от мен за всички, които имат нужда Sad Hug

# 193
Съболезнования за Захарче и Чек. Няма начин, това са правилата на живота  Confused

Аз късно, ама все пак ще се включа в залозите - залагам на 29.04, силно я препоръчвам датата, по лични наблюдения  Grinning
Днес моята девойка, която е още в детската градина, връщайки се оттам, най-въодушевено ми заявява ''Цецка Цачева и Румен Радев правили секс''  Shocked  Глътнах си граматиката аз  Crazy То едно на ръка, че не ни е работа кой с кого си ляга, Цецето като нищо ще го схруска новия президент  hahaha, ама не очаквах от устата на още ненавършилата 7 години моя шушулка да чуя думата ''секс''. Разпитвах я знае ли какво е това, тя се смее и не казва, уж не знаела... И сега се чудя как да обясня, ако все пак се заинтересува... И друго ми е интересно - как пък точно тези двамата са предизвикали интерес сред детскоградинската аудитория  newsm78 Брей, кога се учеше да ходи, кога за секс взе да говори  ooooh!
За сушилните - и пералня, и сушилня имам Беко, доволна съм  Peace Ако нямах място за две машинки, щях да взема комбинирана, но съм чела, че отделни е по-добрият вариант. А и май тези, които са 2 в 1 не са с термопомпа, а кондензационни, респ. повечко харчат.

# 194
Захарче, съболезнования....да му е светло на душата.

Чек, гадно е....преди 2 месеца загубих приятел. Все още не мога да се окаторам.

В петък синът ми ме изправи на нокти. Това с двуезичието си е кошмар....ни на бг разбира, ни на английски. А си заправил рапорта от училищния лекар. Не може да обясни, кога е припаднал- преди или след удара. Кога се е случило - преди или след обяд.

Общи условия

Активация на акаунт