Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 072
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 240
Жаки, хахаха, добре ви е обрисувала. Simple Smile

Еклери за нищо на света не бих се хванала да правя, че то за това нещо отива половин ден поне.
Не знам кога имате време за такива неща.

# 241
Жаки, това с диетите ми е познато. И аз го прилагах като ходех у тях, а и двете баби на братовчетка ми мислиха, че е веган - преди 25 години  Grinning, а ние само чакахме да се измъкнем и да набием по някой дюнер.

Хубаво, че жената се е кротнала в кухнята Simple Smile.

Ох, сега прочетох за Жаки и дупето ти  Joy.

Доволна ли си от фото епилатора?

# 242
  • Варна
Не знам дали съм писала, че миналата година септември ходих да ми поставят едни инжекции 8 дни поред, ама много болезнени. И на третия ден да взема да припадна в кабинета на доктора и той докато се усети да ме хване съм се проснала на земята, но пътьом съм си светнала дясното око в ръба на бюрото. Бях със сцепена вежда, която лекаря лепи на място и отгоре сложи една лепенка. До обяд се обзаведох и със зверска синина и оток на мястото, а бях на работа вече. Няма да ви разправям какви погледни отнесох и как ме бъзикаха някои редовни клиенти, с които се знаем отдавна, че мъжът ми ме бие.  Един клиент пък даже попита кого трябва да набият заради окото ми. Много мило ми стана.

# 243
ЕлиТ, мерси  bouquet
Едно време с брат ми много обичахме да четем и се хилехме до припадък на една книга, мисля че беше на Андрей Чуковски "От три до пет". Там са събрани точно бисери на деца от тази възрастова група. Сега хич не ми е до смях - само се чудя къде, какво ще изпляска и дали земята няма да се отвори та да потъна от срам  Laughing

# 244
Аз май съм късметлийка, че съм пропуснала въпросната снимка Simple Smile Иначе по отношение на изкушенията съм изтеглила късата клечка - до вкъщи има цех за сладолед, който прави много вкусни неща, а до офиса ми - сладкарница, много голяма и оборотна за Варна, пекат в промишлени количества всеки ден и като се размирише из квартала се чудя къде да се дяна, че почвам да се плюнча. Като наркоман съм за сладко и нямам спирка, ужас направо.

Казвай -казваѝ, кои са тези чудни места! И аз съм от наркоманите

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 09:54 от Светкавица

# 245
  • София
Жакииии, ще ме скъсаш от смях.  Joy

Преди години разхождам моето дете заедно с детето на приятелката ми (сигурно са били към 5-годишни макс). Наближаваме една детска градина, точно в час пик, когато се взимат децата и в този момент детенцето на приятелката ми съзира една жена и сочейки се провиква "Тони, виж, това е приятелката на мама, която й маха космите от дупето".  Shocked Боже, каква радостна суматоха настана покрай нас. Родители се хилят, аз - онемяла. Въпросната жената беше козметичката на приятелката ми. И добре, че малката все пак използва думата "дупе" иначе щеше да бъде "шушуранката" както са я научили да казва на... сещате се какво.  Mr. Green

# 246
Тази зима вървях няколко дни с оток и синина около окото. Един корниз(метална тръба) падна върху окото и ми изби очилата. Бях много щастлива, защото си мислех че ще счупя накрая тези очила и ще се сдобия с нови. Уви очилата си останаха здрави, а след няколко часа ми се появиха и последствията.
Признавам си, че скоро и аз ще правя еклери по форумната рецепта. Искам да се пробвам. Никога не съм правила.

# 247
Хай, спомням си като писа. Много страшно е да изгубиш съзнание, добре че е боло в кабинет поне.

Аз като се запознах с бившия, ме оперираха от киста на клепача. Нищо работа, но от пристягането бях посиняла яко, а той имаше кокоши трън и ходи да му го горят. Представи си куцащ мъж и посинена девойка се качват на мотор  Joy.

# 248
  • Варна
Светкавица, сладкарницата е Крамер, няма начин да не си я чувала, ако си от Варна. Цехът е мъничък и доста неизвестен, мога да ти дам координати на лично, ако желаеш Simple Smile

Даун, разсмя ме. Околните сто на сто са изпаднали в дилема - дали сте имали семейна схватка и затова сте в такова състояние или моторът е виновен  Joy

# 249
Тоня, то на вас ви е смешно, но аз потънах в земята от срам, нали разбираш как звучи казаното:)))
Тя малката ламандарка всичко разправя, аз си знам и вниамвам, но тогава проверих и спеше, де да я знам, че ще цъфне с час по- рано от предвиденото. Тя за сестра си как се изцепи, Миа щеше да припадне.
На маса сме с приятели и Жаки, а пък какa е вече голяма жена и има много косЪми на дудата и даже и тече кръв. И тати има, а аз и мама сме мънички и нямаме.
Туш.

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 10:24 от JACKLIN*

# 250
  • София
Ох, сълзи ми избиха от бисерите на малката Жаки!

# 251
Е, не, не е истина  hahaha

Съни, надявам се, че вече се подобрява. Чакам с нетърпение да избият пъпките и на Алина и да се приключва. Ще полудеем в къщи.

# 252
Жакито е страшна скица!

И ние имаме подобна история.
Прясно женени живеехме в София, но уикендите пътувахме честичко до моите родители или до родата на благоверния. Един петък, точно преди планирано пътуване, аз ходих да ми вадят зъб. Нещо се обърка, обаче, и излязох от кабинета без зъб, но с подута мораво-синя буза и почти затворено око от отока. По същото време половинков е имал близка среща с колоездач на моста на влюбените до НДК, с поражения по лицето - сцепена устна, вежда, синини. Как е намерил единствения колоездач в София по онова време, не знам, но съвпадъка беше интересен. Що погледи и коментари отнесохме в автобуса към родния ми град... Още си спомням колко ме беше срам. Погледът на баща ми, когато ни посрещна, няма да го забравя. Горкият човек, какво ли си е мислил, докато му обяснявахме как не, ама никак не сме се били, това е заради зъболекар и някакво си колело там.

# 253
  • Варна
Жаклин, ти още ли смееш да се появяваш с това дете пред хора, аз сигурно бих се замислила сериозно за намордник  Joy

# 254
  • Бургас
Оххх,момичета,хубаво се посмях с вас. Децата са непредвидими и много оригинални!

Общи условия

Активация на акаунт