Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 84 931
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 855
Айяла, внучка на моя приятелка, родена на същата дата. Заради тази силна и борбена жена бях посочила днешната за Белинда. Нещо, то ще си дойде с неговия си късмет Heart Eyes

# 856
Само аз не видях каква е новината на Жаки  newsm78  Жаки, може ли на лични

# 857
  • Бургас
Айдее бе,Кобрааа!

# 858
Ужасен е този спорт, съжалявам, дано победи и да свършва. Като си представя, че и Андрея ще се наложи да видим  Sick

# 859
  • Бургас
Уффф,таз Андрея вече я даваха и дано да не се повтори пак,чеее немой я трая 😂

# 860
  • Телиш/Плевен
Не, не е тази. С трите вида шоколад е друга рецепта, щом я няма в книгата, значи не съм я давала.
Ще я чакам. chef

# 861
Тя Жаки не е казвала каква е добрата новина.

Не се сещам аз зо смайващ десерт, но са ти дали вече идеи.

# 862
  • София
Много гаден спорт е боксът Sick

# 863
  • Бургас
Браавооо Кобрааа!

# 864
Боксът ми харесва за тренировка. Не обичам да гледам. Все се сещам за Богат -беден, която четох като дете.

Лиляна изчезна. Дано да е наред всичко при тях.

# 865
  • Ямбол
Добро утро.
Тук съм, Даун, чета редовно, но нямам какво да кажа. Добре сме.

Белинда, днес да се наспиш и да си починеш хубаво, че утре е Денят.

Слизам на магазина  Tired

# 866
Добро утро.
Тук съм, Даун, чета редовно, но нямам какво да кажа. Добре сме.

Белинда, днес да се наспиш и да си починеш хубаво, че утре е Денят.

Слизам на магазина  Tired

Радвам се Лиляна. Дано се оправи свекърва ти. Кога излизат резултатите на младежа? Стискам му палци да влезе в желаната специалност, защото много я харесвам.

# 867
  • Ямбол
Единият резултат вече излезе. Не е нещо уау, но ще му стигне, на фона на останалите. Тия дни чакаме и втория. Но има и редовни, които предстоят юни/юли. Сега се готви за матурите.
Свекърва ми предния път като се прибра беше в много добро състояние. Този път нещо ме безпокои. И аз се надявам всичко да е наред.

# 868
Единият резултат вече излезе. Не е нещо уау, но ще му стигне, на фона на останалите. Тия дни чакаме и втория. Но има и редовни, които предстоят юни/юли. Сега се готви за матурите.
Свекърва ми предния път като се прибра беше в много добро състояние. Този път нещо ме безпокои. И аз се надявам всичко да е наред.
Ще стискам палци още значи за сина ти. За свекърва ти, ще ти трябва много търпение, но дано да се закрепи жената.

# 869
    Искам да си сверя часовника, защото ми е малко съвестно заради една постъпка към детето.

Малко предистория- в училище е доста разсеян, има много забележки, че не внимава и двойки заради ненаписани домашни.Иначе, като си събере акъла, изкарва 5 6 на тестове, но като цяло доста неглижра ученето.

Вчера излиза от училище и ентусиазирано ми казва, че вече има гадже.Аз се засмях, случват се такива детински работи / 5 клас/Оказа се, че гаджето е в седми клас.В един момент, докато говорим, хукна и вика Ела, майка ми иска да те види.И ледам аз една мома, колкото мене висока, хили се неловко и държи някакви рисунки.Всяко междучасие и носел рисунки, които очвидно е рисувал в час.А по рисуване- недовършена работа, после по Ае всеки час имат изпитване на нови думи-4

Обясних му, че така прави забавление на големите ученици и училището не е за шоу.И момиче като това може просто да изпива симпатя като към малко дете.Не и не, харсвали се.

И тогава взех и му прочетох от Оскар Уайлд " Рожденият ден на инфантата".Детето се разстрои.Дали направих голяма глупост с тази асоциация? Но точно така ми изглеждаха нещата

Общи условия

Активация на акаунт