Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 089
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 195
Захарче,съболезнования   Sad .
Преди час се прибрах,хапнах и лягам,че и утре тежък ден ме чака.
Рали,  Crazy ,днешните деца са опасни,нали знаеш.Чудя се,кога ли и моят хубостник ще ме остави безмълвна,относно секса.Засега само ме е питал за братче и сестриче,и то подучен от баба си  ooooh! .

# 196
Съболезнования и от мен момичета  Cry

# 197
  • Euskal Herria
Момичета, нека децата ви вас да питат. Че нали бях писала как едно момиче в трета група хем разказваше, хем нагледно показваше на останалите деца как се правело секс. Ха, познайте вечерта, като изпращахме децата как се обяснявахме с родителите.

# 198
Захарче, Чек  Hug Съболезнования, момичета!

# 199
Захарче, съболезнования и на Чек също Hug

Отидох да чета темата за бюджета, че ме заинтригувахте, ама съм на средата обаче, тамън Контесата взриви аудиторията с трите кила кюфтаци:) Ама никой не прави сметка, че се смаляват пустите топчета и от 3 кила едно върви фира под формата на мазнина окапала под скарата. Аз си хапвам 4-5 кюфтака, но само тях ям на едно хранене, без салати и други.

Много съм доволна, че покрай режим си Миа прояде неща, като карфиол, броколи и тиквички, днес вечеряше печени тиквички и карфиол със салата  и вика, ако някой ми беше казал, преди два месеца, че ще ям това, шах да го обявя за луд:) Демек и от суетата и грижата за фигурата има файда:) сега се харни в пъти по разнообразно, включи риба, млечни и зеленчук. Преди повече ориз, картофи и месо предпочиташе.

Жакчето обаче набива всичко, от свински крачета, до подлучени тиквички, не се сещам да не яде нещо.
А на шкембето малко се цупи, било мръсно и сиво:))) Ама яде де, като няма друго:)

# 200
Жаки, блазе ти Моето не яде...всъщност яде 5 неща. Мога да ги изброя на пръстите на едната си ръка. Много често отиваме на ресторант/гости и той не хапва нищо. После рев, че е гладен

# 201
  • София
Получих абсолютно изненадващ подарък от любимия - киндълче Simple Smile Много съм щастлива! Така и не си поръчах по Великден, обаче той знаеше, че искам и ми поръчал. Хубаво е така да те зарадват, много е хубаво Heart Eyes

# 202
Захарче, Чек, съболезнования, момичета! Как я мразя тази дума!
Чакаме белинда да роди, тя пък подаръци получава и хич не си дава зор!

# 203
Захарче, съболезнования. 

# 204
Съболезнования и от мен.

Белинде, подготвай се, за утре съм заложила пък обичам еклери  Laughing
Ей, ако утре е деня, тържествено обещавам, че ще се пробвам да ги направя  Mr. Green

# 205
Белинда, това е за махмурлука оня ден! Ето, има файда и едно битово напиване и после цупене от  страна на жената! На теб не ти ли се прави малко секс? Малко така като Цецка и Радев да го докарате с ТМ.

# 206
  • София
O, повярвай ми, опитах! Не ми връзва и т'ва е Crossing Arms

# 207
Е оставете я на мира де... ще изчака до 28  Laughing

# 208
Захарче, Чек, съжалявам!  Hug

Имах за четене над 30 стр., ама успях.
Белинда, заложила съм за утре, така че, стягай се. Пълни четеца с книги, че в болницата да имаш, какво да правиш.

# 209
  • Euskal Herria
С тия дати и с тия еклери се обърках. Кой ще ги прави и кой ще ги яде?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт