Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 028
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Момичета, я да ви попитам нещо. Писах в темата за четците, но имам само един отговор.
На киндълчето отдолу има една сянка - съвсем тъничка, не дразни, нито пречи на употребата, но мъжа ми се чуди дали не е дефект. В темата ми казаха, че било нормално, от подсветката. Знам, че тук доста дами имат киндъли. Имате ли такава сянка отдолу на екрана?

# 271
rire, и по пощата могат да се изпращат. Simple Smile  
Ма на мен толкоз време ми отнема да я попълня, иначе с електронен подпис я подавам ooooh! Знам че съм зле  Mr. Green

# 272
Белинда, отидох да включа моя и няма никаква сянка или лента.

# 273
Белинда, не отписвай деня още  Wink

# 274
  • София
А, лента не е в никакъв случай Simple Smile Опитах се да го снимам, да покажа, но се оказа, че е толкова слабо, че не се вижда на снимка. Като ония теми - виждате ли втора чертичка на теста Simple Smile

# 275
Ох, Белинда, какво е това ся- четене на книга леко полегнала...
Я измий стълбището, прозорците, подреди горните шкафове в кухнята!

# 276
  • София
Момичета, я да ви попитам нещо. Писах в темата за четците, но имам само един отговор.
На киндълчето отдолу има една сянка - съвсем тъничка, не дразни, нито пречи на употребата, но мъжа ми се чуди дали не е дефект. В темата ми казаха, че било нормално, от подсветката. Знам, че тук доста дами имат киндъли. Имате ли такава сянка отдолу на екрана?

Моят има също. Вижда се вечер, на изкуствена светлина. През деня не се вижда. Моят е пейпъруайт и няма автоматично регулиране на подсветката. Обикновено чета на 12-14, скалата мисля, че е до 22.

# 277
А, лента не е в никакъв случай Simple Smile Опитах се да го снимам, да покажа, но се оказа, че е толкова слабо, че не се вижда на снимка. Като ония теми - виждате ли втора чертичка на теста Simple Smile

Joy точно ти за чертички да говориш. Няма при мен нищо. Еднакъв е навсякъде екрана. дай му време и прецени дали има някакво трептене и други грешки. Все пак е в гаранция та ще имаш време.

# 278
  • Бургас
Като заговорихте за очила и лазерни корекци... Аз от години ходя с лещи. Имам и очила но ги нося рядко и все зимата. Слънцето много ми дразни на очите,ако съм без слънчеви очила и се започват едни сълзи...рев майка 😂.
Мислила съм за такава корекция,но хем ме е страх,хем и май са скъпи тези операции. Или поне преди бяха. Не съм се интересувала скоро. Някакво инфо за цени?

# 279
  • Варна
Аз съм с не малък диоптър и напоследък съвсем сериозно се замислям за лазерна корекция. Не ме е страх, но ще видим кога ще се наканя.

Karzz, и аз от над 20 години нося само лещи, но взе да ми писва. Някой клиент наскоро подметна нещо за 500 евро на око май, но и аз не съм ровила конкретни цени да видя щото не съм се хванала на хорото.

# 280
Като заговорихте за очила и лазерни корекци... Аз от години ходя с лещи. Имам и очила но ги нося рядко и все зимата. Слънцето много ми дразни на очите,ако съм без слънчеви очила и се започват едни сълзи...рев майка 😂.
Мислила съм за такава корекция,но хем ме е страх,хем и май са скъпи тези операции. Или поне преди бяха. Не съм се интересувала скоро. Някакво инфо за цени?

Ако някой успее да ме научи да си слагам лещи ще му готвя каквото поиска. Толкова пари съм дала за лещи, които накрая изхвърлям, защото така и не успявам да си ги ръгна в очите  ooooh!.

# 281
  • София
Ох, Белинда, какво е това ся- четене на книга леко полегнала...
Я измий стълбището, прозорците, подреди горните шкафове в кухнята!
Да, абсолютна безобразница съм. То тъй се ражда - от кълка на кълка...

А, добре, щом е с гаранция почвам да го употребявам безмилостно, та ако има нещо да става - да става.
Ма много е 'убав Heart Eyes Беличък един такъв...Аз все едно не четец, ми бяло бентли ми е купил мъжа ми Joy

# 282
  • Варна
Даун, и на мен ми беше голяма мъка в началото, с часове седях пред огледалото. После така се ошлайфах, че вече го правя за секунди и не ми трябва огледало даже.  Но убий ме, не помня как съм я прескочила тая бариера, отдавна си беше.

# 283
Запомнила съм, че Ая е с лазарна корекция. Беше давала и инфо.

# 284
  • Бургас
Даун,лесно е. Лещата трябва да е на върха на възглавничката на пръста,и да е застанала правилно. Разтваряш окото с помоща на другите пръсти и леко доближаваш лещата. Тя си застава на мястото. Ама голямо обяснение ти направих дано си разбрала нещо.
И аз съм свикнала вече без огледало да ги слагам и свалям. Дори ми се е случвало и в автобуса да го правя 😂
Дано Ая да се включи с малко инфо. И да каже как минава една такава процедура.

Общи условия

Активация на акаунт