Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 049
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Е, не, Жаки имай милост - срутих се под бюрото.  Joy Joy Joy Изтипосала ви е всички от-до относно интимните прически.  Mr. Green

Вчера си получих онези блузки от по 5 лв. Стават ми, обаче ще ги нося да ги подкъсят, защото ми идват дълги, а аз предпочитам да са по-късички.

# 256
Аз точно заради опасността от подобни изцепки постоянно постоянно повтарям, че има неща, които се обсъждат само в семейството.
Нашата прекрасница беше споделила на баба си, че тати има голям пишок. Mr. Green
Други изцепки няма.

# 257
  • Germany
Бисерите на малкото Жаки ми оправиха деня Simple Smile Да ти е жива и здрава Жаклин!

# 258
Е не, бива ли, огласих офиса  Joy Joy Joy Joy

И аз имам история с дете. На приятелката ми момиченцето, тогава на 4-5. Те са на сватба и решаваме, че ще я докарат по някое време да спи у нас, че те да си останат да празнуват. Аз ербап - не е толкова малка, ще се справим. Мъжът ми - на работа. Ставаме сутринта и ще ходим до магазина да пазаруваме нещо за закуска. Аз обаче, трябва да се облека, че съм  по пижама. Да не травмирам детето, че не знам какви са обичаите у тях отивам в другата стая, но оставям вратата отворена, че се пак да я чувам, да не направи някоя глупост. Разхвърлям се аз и се мотам нещо, обръщам се и тя ме гледа. Аз конфуз. Тя "Ти защо имаш малки цици? Мама има големи!". Смотолевих там нещо, облякох се и тъй. Майка и падна от смях, но каза, че може и по зле. На леля си (тогава в ранните 20), на плажа, пред цялата компания младежи малката изцепила отново "Лельо, ти имаш малки цици!".  hahaha hahaha

# 259
Лято, всички говрим на клюкарката, че семейни неща не се говрят на чужди хора, постоянно се повтаря! Но ти е яло кокоши крака и не се сдържа. Ужано е, уж внимаваме, ама човек се изпуска и стават ей такива неща. И лошото е, че много стопля за кого и какво говорим, даже без да споменаваме и имена.
Няма как да я върнем:) Ще чакаме да нахитрее и да се съобразява, със сестра и такива изцепки никога не е имало....

# 260
Моят е тактичен, казва ми на ухо какво иска да каже и ме пита може ли да разкаже на всички. Дано нямам такива изцепки Simple Smile

# 261
Мисля, че на Жаки няма да и мине този период скоро. Мария е голяма и Жаки винаги ще е "бебето". Забавни са и нищо не може да се направи. Поне е весело. Моят имаше изцепки, когато бъркаше езиците.

# 262
  • София
Хай Simple Smile Тук съм си Simple Smile Бая народ изгърмя вече със залозите, но повярвайте ми - не го правя нарочно Laughing

Весела тема сте подхванали! И аз имам изцепки с малките, като всички, но друг път ще пиша. Страшни скици са мъниците, нямат равни!

# 263
Не го правиш, я, то детето си знае. От малко е с характер Simple Smile

# 264
Два часа безвъзвратно загубени за една данъчна декларация  ooooh! За толкоз години не се научих да я подавам в началото на кампанията, все съм в последния влак  Mr. Green

# 265
Хай Simple Smile Тук съм си Simple Smile Бая народ изгърмя вече със залозите, но повярвайте ми - не го правя нарочно Laughing

Весела тема сте подхванали! И аз имам изцепки с малките, като всички, но друг път ще пиша. Страшни скици са мъниците, нямат равни!

Дръж, дръж. Казах, че от 25 години не съм яла еклери, та ... Laughing.

# 266
Посмях се с детските истории. Трябва да се записват, че иначе се забравят.
Вчера си взех новите очила. Досега не бях носила с прогресивни стъкла. Жената в оптиката ми обясни подробно как трябва първия ден да ги нося половин час, и всеки ден да увеличавам с по час носенето. Аз обаче защо да я послушам. Сложих ги по обяд, и не ги свалих до вечерта. Едно че не помня колко пъти се спънах, ами ме заболя и главата, и ми стана лошо. Много ме е яд че изсипах един куп пари за очила, а не отидох да си направя направо лазерна корекция. Ама пусти страх, от десет години го отлагам.

# 267
 rire, и по пощата могат да се изпращат. Simple Smile

И мен ме е страх за лазерна корекция, хич не съм навита да ми ровят в очите.

# 268
Силве, какви са тези стъкла? За първи път ги чувам. От 18-19 години нося очила. Детето на една приятелка ме видя без очила(бях се накиприла за една снимка), и ми каза "Я да те видя....а не, не, слагай си очилата, че с тях си по- красива!" И аз слушам и изпълнявам.  Tired

# 269
rire, и по пощата могат да се изпращат. Simple Smile

И мен ме е страх за лазерна корекция, хич не съм навита да ми ровят в очите.

На мен само на долен клепач са ми правили операция и беше леко стресиращо.
Аз ако имам голям диоптър бих се навила.

Общи условия

Активация на акаунт