Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 84 992
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 375
Върнах се от плуване и се хванах да готвя. Тия дни ще съм много заета и няма да се свъртам много в къщи, благоверният е пак в командировка и не може да ме отмени, а трябва да има храна, която децата да обичат и сами да топлят или довършват. В двете ми големи тенджери (9 лира и 10 литра)- в едната боб по северняшки, в другата сос болонезе. Паста сами могат да си сварят, салата сами могат да си нарежат. Ще оживеят.
Лягам днес с кокошките, скапах се.

Големият е с брекети. Тук ги слагат около 11-13 г. Беше му зор да свикне, сега е екстра. На всеки 4-6 седмици ходим на регулиране.

# 376
  • Mediterraneo
Белинде, преносва се трето, душа! Аз си знам, че цикълът ми е дълъг и никога не ми улучват датата, ама как да обясня на лекарите  Mr. Green Оставиха я само 6 дни след термин малката. Голямата обаче... Беше определена за 25 април, а се роди на 12 май  Mr. Green А нея точно знаех буквално деня, в който е зачената и отказах да вляза в болница за наблюдение на десетия ден от "преносването". Майка ми ревеше и ме убеждаваше да не правя глупости.

# 377
  • София
Е, то така не е истинско преносване, просто неправилно определен термин Rolling Eyes

# 378
Ооо, Белинде, айде бе Joy Joy Тъкмо викам да надникна, току си ме направил леля Joy Joy

# 379
Белиндо, отивай да спиш, че утре ще раждаш според моята прогноза:) Ако стане, ще омеся сладка пита за Козуначко, да му е сладък целия живот Heart Eyes Виж Тото, като го орисахме къв Убавец стана Heart Eyes

# 380
Няма да ражда утре, 3-ти май ви казах. Сряда.

# 381
Няма да ражда утре, 3-ти май ви казах. Сряда.
Ще умрем от глад до 3-ти май, то погачи, то еклери. Точа лиги с вас вечер hahaha

# 382
И аз казах 3.05 май  Mr. Green
Ще ям еклери, знам аз...

# 383
  • Някъде там
😂😂😂😂 На детенце хич не му пука за нашите сметки..Накрая ще си излезе на неговата си дата,такава каквато не сме казали.Аз обаче друго се чудя,дали козуначко ще обича,козунак.😀 Имам позната която ядеше с килограми ягоди,а Ягодка,както я наричахме и до ден днешен дори не поглежда ягоди.

# 384
Не, аз първа казах 3-ти май, освен това имам рожден ден тогава и моето само се брои!  Mr. Green Ама тогава ще е, ще видите. Аз май и за Тото така казах, но не се получи.  hahaha

Когато тогава, важното е че не разбрах еклерите кой ще ги раздава. Сандо, мисля че като единствен мъж в темата, ти е редно да почерпиш.

# 385
Чек, хич ли не щеш да споделим еклерите?  Mr. Green

# 386
Мога и веднага да почна с черпенето, не сте казали. С мезе, или ще се глезите с бъркочи chef

# 387
  • Телиш/Плевен
Не стигнах до еклерите вчера, но и днес е ден. Mr. Green

Гледам разни рецепти на ястия, дето си подхождат с мерло (вкъщи мнооого рядко пием вино - обикновено по чаша домашно на някой празник и въобще не сме наясно Blush), та да видим какво ще измисля. Нещо месно ще е, ама дори месото не съм измислила още. Laughing То като гледам и Козуначко как се е разбързал, имам предостатъчно време да избера нещо. Grinning
Като че ли 4-ти май не каза никой, та като нищо точно тази дата ще си избере. Joy
hahahaЯсно е, че след това изречение и аз попадам в „черния списък“ на хора, с които Белинда не разговаря. Laughing

# 388
Добро утро!
Ягоди, козунаци, вино. В коя тема съм попаднала? Mr. Green

# 389
Добро утро! food010

Взимайте по едно кафе и се присъединявайте. Освен ако не спите още. Аз преди малко станах, втора смяна съм и не бързам. Наспах се, няма смисъл да се излежавам само. Е, всъщност още съм в леглото, но ще се вдигна да си направя кафе. Ще приготвя нещо за ядене и то ще стане обяд. И понеже вчера говорихте за тиквички, на връщане ще мина да взема. За утре. Не сме яли скоро, а обичаме.

Общи условия

Активация на акаунт