Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 8

• 40 462
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря момичета, ще се вталявам няма как. Ако искам да сложа някоя рокличка лятото.  Mr. Green
Пропуснах да кажа, че три сутрини подред правя клекове и коремни преси.  Blush Дано се раздвижат нещата.  Peace

# 16
  • Sofia
Цвети, добре дошла и успех!  Hug

# 17
  • Пловдив
Мамекс, прекрасна си!  Hug
Успешна седмица на всички!  Hug

# 18
  • Оптимист по принуда
Гутморнинг еврибари и от мен  Hug
Жгмъци, благодаря за темата  bouquet
Да е на минуси  Hug
Докато пак не ми е изфирясало : Сисии, видях новия ти цвят, много е хубав  Hug
Ирка, ягодкии, разкошшш  Hug
Вангобче, може да е привикнал организма и да има нужда от някаква промяна. Изчакай още няколко четворки и после ще го мислиш  Hug
Мамексито, като взема гьостерицатаа и кат се метна на една тУртинетка, знайш ли какво отслабване ще ти дам  Naughty Страхотна си  bouquet
Иринитка, я му смени батерията на твоя Убавец, да му се брои като последно предупреждение преди инквизицията  hahaha
Цвети, добре завърнала се, как си ?  Hug

Джулка, вчера не стигнах до сладоледа, че баницата ми излизаше от ушите, така се натъпках. И 3 къпкейка изядох, да не съм валат случайно.
Днес:
- пъпеш
- Пиле със задушени зеленчуци на тиган, фпх и салата айсберг с черита
- 2 сварени яйца и салата

Хубав ден  bouquet

# 19
Добро утро  Hug Hug Мерси за новата темичка,Жгмъц  Hug Heart Eyes да ти е чудесна седмицата,никой да не те ядосва и хаби нервите Hug Heart Eyes
Ир чудно кафенце и ягодки Hug И твоята седмица да е прекрасна Heart Eyes
 ВангобиHug чудно слонче Heart Eyes,а твоята принцеска е много сладка Heart Eyes
Мамекс  Hug ЧРД с мъничко закъснение,да си много здрава,щура и щастлива Simple Smile Heart Eyes и си много сладка,нямаш нищо за отслабване Hug
Вики  Hug браво на принцесата Heart Eyes
 ДжулсссHug Hug честита ти Пена  hahaha hahaha с кеф да си я ползваш
Радвам се да "видя" Савина  Изгарящата  ЦветиHug добре сте се завърнали,липсвахте ни Hug Hug
Долче мила Hug Hug дано всичко при теб се нареди Hug
Деми  Съншайн  Hug да са здрави и не се разболяват дечица Heart Eyes
Двата почивни дни бяха чудесни,прекрасно изживяване,но ги пиша и омазани Mr. Green и продължавам по план.Ще кача по някое време снимки,сега се разправям с IT - та,че имам проблем с компютъра на работа Mr. Green
Хубава и късметлийска седмица,бандичка любима Hug Hug Heart Eyes

# 20
Здравейте и от мен!Преди време бях тук,но прекъснах режима и дълго време не успявах да се навия да започна пак.Надявам се този път да издържа до края,този път съм подбрала времето (без лагери и дълги пътувания) От утре  съм във вашите редици отново.  bouquet

# 21
Здравейте! Hug Hug Hug

жгмъц за темичката bouquet

Да Ви е спорна седмицата,без тревоги,напрежение ,а само с весело настроение! Simple Smile

При мен нещата вървят бавно/за близо месец около минус 3 кила/,доктора иска поне 5.Е и аз искам, ама не става.
Толкова ми липсва плодовия ден,че днес в противоразрез с моя режим,ще направя плодов,че нещо ми е тежко на тялото.
Савина ти когато си на плодове или на плодове с мляко имаш  ли ограничение,относно количеството newsm78

# 22
Инджи  Hug, Деми  Hug горе долу сме добре, трудно ни е , но някак си се справяме. ММ живот и здраве заминава в събота. Нямаме избор. Оставам пак сама с детето, дано се справя. Тъкмо ще отслабна и като се прибере няма да ме познае.  Mr. Green

# 23
  • Русе
Дубрутруууу     Crazy

Аууу, каква хубава сутрин пак, снимчици, закусчици, кафенца, чайчета......  Whistling Heart Eyes Heart Eyes

Жгмъци мерси за темичката!  Hug  bouquet
Мамекситоуу както Тудорка е казала, накрая хубу да та видим-ми слънчице си, чаровна, къдрава, стройна.....  Heart Eyes Страхотни букети!

Демии, от носа не излизаше ли баницата?  Joy  hahaha  Heart Eyes
Съншайн, радвам се, че малкия е добре!  Hug
Цвети, добре дошла!  Hug Кофти, че ТМ трябва да заминава! Sad
Вълничке,   Joy и аз си знам, че съм ниска,  Mr. Green  Heart Eyes
Вангоби, Мимс, Ир, Курдов, Сави, Адорейшън, Ади, Тудоркеей, Деситуу, Кате, Нели,   Heart Eyes Heart Eyes
Инджи благодаря ти!  Joy  Heart Eyes
Мама Мияя помня те! Добре завърнала се и ти!  Hug
Долчеее драсни два реда!  Flutter

Успешна седмица, мноого усмивки!  Hug Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 10:47 от Juliette14

# 24
  • София
Привет, бандичка! Hug

Хубава седмица на всички! Hug Hug Hug

Отивам да работка, по-късно ще се включа пак. Wink

# 25
Жгмъцка, честита годишнина , още дълги години да се подкрепяте и обичате  Hug
Сиси, хубава прическа  Hug
Вангобче, красива дъщеря имаш  Hug
Миме, много неприятно това с майстора  Close
Жулиетка, честита ти съдомиялна  Hug
savina_33, добре дошла  Hug Hug Hug
Ирка, как ти завиждам за 33 -та градуса  Heart Eyes, мразя студаааа  Twisted Evil
Вики,  smile3501 на дъщеря ти
Заната, успех със захранването, винаги е по трудно от гладуването  Hug
Мамексче, жива, здрава и обичана  nbirthday
Еййй ако не се зайграете с оръдието на танка не може да сте  smile3508
Изгарящата,  Hug
Долче, на мен ми е супер гадно млечното чайче само като си помисля за него  Sick  Joy. не съм на четворки , мятам се от диета на диета като риба на сухо и пак съм си дебела . Ще поръчам  хапчетата на Ваня Червенкова и от 4 май започвам да правя нейната диета и ще пия хапчетата за да мога до 24 май да сваля няколко килограма за да си облека роклята която съм намислила за абитуриентската на  племенницата  Joy
Мамексче, уникален букет  Heart Eyes, а ти си толкова чаровна и слабичка  Hug Hug Hug
Цвети, мамаМия, успех  Hug
От два дни ме боли гърло  Sick
Днес на плодове , да прочистя омазването от събота и неделя, утре и в сряда съм на обучение и там има предварително определено меню и не знам какво ще бъде  newsm78, но ще е омазано  ooooh!
На всички мноооого  love001 newsm51

# 26
  • София
Ади, благодаря!  Hug
Какви са тези хапчета ?

# 27
Айди почвам чаршафа  smile3506
Мимчо ако знаеш каква картинка ми изскочи като те чета за снощните ягоди  hahaha
Скрит текст:
-на Cartoon Network има едно смотано филмче,дето децата ми го харесват  Mr. Green,анимационен вариант на Сървайвър е,но се изповядват в 00,а около тях летят мухи  Joy Joy Joy, и те си говорят пред камерата...Та представих си те с преки включвания и теб от там днес  rotfImao rotfImao rotfImao.
Деска по-добре ли си днес  Hug?
Ирка благодаря за кафенцето и ягодките  Heart Eyes.
Вангоби с вчерашния букет ме уцели право в сърцето  Heart Eyes,но и слончето днес е чудничко!
Кате за хвалба си е!Браво на умницата  Hands Clap!Не се претоварвай със задачки  Wink.
Савина браво за резултата и най вече за хармонията,която си постигнала  Peace,радвам се пак да те "видя".
Курдов мекички викаш  Thinking...мисля,че не се брои за прегрешение  Flutter.Кефиш ме как му изкбиваш парите на Нутрибулета,откак си го купил и няма почивен ден за него  Joy Joy.
Цвети  welcome!Много ти е рехав обяда,ще освирепеееш до вечеря.Сложи още нещо млечно за обяд,че да не се самосаботираш  Peace.Успех,ще паднат гадюхите!
Иринке а ти апна ли от чесънчето снощи   Twisted Evil?Да не пробваш ново наказание за младежта в офиса  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil?
Ади ще се глобяваме  smile3537,хвана те и тебе липсата напоследък...нищо хубаво не излиза от хапчета за отслабване,помисли добре  Naughty!
Сис и като блонди си прекрасна  Heart Eyes.
Занатке дано попаднеш на читави майстори!Като избереш сушилня сподели,че и на мен ми е на дневен ред  Grinning.
Ич да вземеш да поработиш върху нашата психика ли  newsm78?Да вземем малко поне да прихванем от спортния ти ентусиазъм  Heart Eyes!
Долче нали знаеш,че тук всички си те обичаме  spoko!Жгмъцка добре го е казала-ако имаш възможност си ела за малко в Бг,че да ти се подреди всичко в хубавата главичка  Hug Heart Eyes Hug.
Жулке колажа ти се е получил супер  Peace!А за чесънчето-ха така,да си сигурна,че нЕма вампири наблизо  Joy Joy!Как се справи Пена?
Изгаряща добре си си дошла!Трябва да обещаеш,да не забегваш така,аз не те бях засякла,но останалите месеци наред се питаха за теб  bowuu! Успех,и никакво ходене на басейн или море,докато гюлето не се смали  Wink!
Стреличке как мина гостито  Flutter?
Ничия наминавай...тенкю за шотландското,правилно си запомнила  bowuu  Mr. Green.
Вава аз съм полу-блондинка и това за балкона не го разбрах  newsm78.
Съншайн дано малчо походи повече този път  Praynig!
Адорейшън никакво отказване  newsm66!
Деми  Heart Eyes,дано детенце е здравичко!Туй гьостерица тряя нещу Инглийско да е  smile3534,не го знам  Whistling.
Инджи давай фото,умирам си за такива изживявания  bg!
Мама Мия добре дошла  bouquet!Зарежи го това утре,днес сме голямя група на белтъчен,повечето стартираха преди една четворка,давай с нас  Peace.
Нели къде се позагуби?3кг за месец са супер  bowuu!
Бандичка ако съм пропуснала някого- Hug Hug Hug!
Айди отивам да се скрия  hahaha.

Жгмъц ти ли си единия скрит потребител?

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 08:56 от Мамекс

# 28
# 29
Мерси за темичката!

И за хубавите думи за причОската ми. Hug

Мамексче, мн си стройна, хубава и слабаа!

Пак ще пиша после. Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт