Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 8

• 40 449
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
От днес започвам захранването, стискайте палци. Хапнах краставица и по-късно морков, много ми е гладно, но ще се инатя до край.

МАМЕКС, изпуснах снимките  #Cussing out

Ремонта започна...

# 46
Жгмъци пробвай фреш,сушени сини сливи,кайсии-накиснати предварително,фурми.

# 47
  • Русе
Къде се запиляхте всички ?
Ама верно уе...... Де сте? По понеделнишки натоваренко, а?  Whistling
 Heart Eyes Heart Eyes

# 48
  • София
Жгмъци пробвай фреш,сушени сини сливи,кайсии-накиснати предварително,фурми.

Не действа.  Confused

Заната, успех! Как издържаш, шапка ти свалям!  Hug

# 49
  • Targovishte
ЖГМЪЦ  Hug Hug
Скрит текст:
За четвърта поредна година ходя по санаториуми и за трета в Стряма. Там се оказа най-сполучливо. По-старите в темата знаят. На мен след хиляди други диагнози от страшни по страшни ми откриха, че вътре в гръбначния канал ми расте шип, който притиска нервите (доколкото знам в близост до слънчевия сплит  newsm78). Което води до внезапни спазми от двете страни под ребрата, които не ми позволяват да дишам. Стигал съм до 4 минути без въздух и посиняване. Откакто започнах експерименталното лечение на този професор Шолев (десет човека от цялата страна сме по тази процедура) имам значително облекчение и спазмите са сведени до 1-2 годишно , пу-пу. А процедурата е супер болезнена, но съм навит, защото знам че имам полза - самата процедура представлява това че влизам в една вертикална вана, нещо като варел, в който във водна среда чрез лазерни струи на гърба ми се "пъхат" лекарство и луга, някаква специална. От здравната каса ми отпускат 830 лева за десетте процедури, а от НОИ ми покриват санаториума на 50%.

ЗАНАТА  Hug Hug стискам палци за успех - и за захранването, и за ремонта  bouquet

# 50
Джули, нали ни прати на Маями бийч... ☺
З- банан
О- пилешки шницел (с панировка, скрит текст) и салата моркови и цвекло
В- зелена салата и нещо месно
Ау, че гадно се пише от телефон....не видях и иконата за скрит текст.
Жгмъци, сещам се за помело...или от зеленчуците - краставица, обелена, без сол.

# 51
  • София
Курдов, звучи много страшно!  Shocked
Задължително трябва да направиш процедурите!  Hug
А операция за премахване на шипа не е ли възможна ?

А за плодовете, понякога започнах да пропускам закуската, защото нищо плодово не ми се яде. Е, яде ми се - диня, пъпеш, грозде, ягоди (не пластмасови), но нямаааааааа.  Wink

# 52
  • Sofia
Жгмъци, опитай смути, аз плодовите много ги харесвам. Можеш да добавиш и разни полезности като ленено семе, сусам, чия, спирулина и др. подобни. Аз след едно такова смути поне до 14 ч съм като Спиди Гонзалес, много повече ме засища отколкото да хрупам гол плод. А иначе и на мен ми се гади вече от ябълки и банани. Добре поне, че ягоди има. Искам черешки!  Cry

# 53
  • София
Жгмъци, опитай смути, аз плодовите много ги харесвам. Можеш да добавиш и разни полезности като ленено семе, сусам, чия, спирулина и др. подобни. Аз след едно такова смути поне до 14 ч съм като Спиди Гонзалес, много повече ме засища отколкото да хрупам гол плод. А иначе и на мен ми се гади вече от ябълки и банани. Добре поне, че ягоди има. Искам черешки!  Cry

Аз на вкусни ягоди не съм попадала още. Rolling Eyes
Смути ми е вкусно само ако съдържа банан, какви си правиш ти ?
А и това чудо спирулина не съм го пробвала...

# 54
Жгмъци не за оня ефект а просто за разнообразие в закуската ти ги предлагам Peace.
Рехабилитаторката на големия ми погледна и раздвижи колянцето,каза че нямам сраствания  Party,проблема ми е в невъзстановения мускул ,пусти му мързел  #Cussing out.Да се стопли един път,че да подкарам колелото  Praynig.

# 55
  • Русе
Етооо, днес свинско със зеле на обяд. Ето така се освинва човек.
Със свинско и зеле трудно ще се освиниш......  Whistling

Джули, нали ни прати на Маями бийч... ☺
Joy
Тъй, тъй,  Flutter

Курдов, дано с всеки следващи процедури си по-добре. Hug

Мимс, ша чекаме Майамската ти фото,  Crazy

# 56
  • Русе
И аз имам въпрос за смутитата - може ли да станат в друга машинка, освен Нутрибулета? Имам блендер на Brawn (не като кана) дали ще стане?
Курдов, може ти да си вземеш картата и да отидеш на 01-ви да си платиш - не е нужно да е в Търговище банката - аз съм си плащала къде ли не. А и ако няма клон в Стряма (може да има в Раковски), а в Пловдив - със сигурност Peace

# 57
Жгмъц  Hug и аз имам проблем с плодовете- нищо от това дето го има сега не ми се яде Mr. Green
Курдов май ще ти дърпаме ушите - как може да казваш ,че си ибързал с резервацията,при условие,че само тогава е възможно да си при лекаря,който ти е помогнал.Здравето е на първо място,така че място за дилема няма Hug Hug
Долче наистна драсни някой ред,че те мислим Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 58
Къде е Тодора, да не тръгна с танка по наемателите, ох не ми се седи на работа! Sad

# 59
  • Sofia
Аз от кварталния плод зеленчук купувам гръцки ягоди и са чудесни. Много по-сладки от българските.
За смутитата - основата ми винаги е банан. Към него добавям каквото имам в момента - ябълка, ягоди, ананас, бейби спанак, морков и т.н. Добавям също лен, сусам, чия и спирулина по 1 ч.л. Спирулината има силен отровно зелен цвят, но почти няма вкус. Аз поне не усещам. Много ме енергизира обаче. Сега, по правилата на 90дд не би трябвало да смесваш различни плодове. Но точно това правило аз не винаги съм го спазвала. Чист банан ми идва прекалено сладко. Но ако обичаш по-сладко може и само банан. Може да добавиш също какао или канела... изобщо всичко, което ти хрумне. И 1-2 ч. вода.

Общи условия

Активация на акаунт