Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 8

• 40 456
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
  • Targovishte
МАМЕКС  Hug Hug Да , избивам ги - не само смутитата, ами и домашен кетчуп, гуакамоле... Ама още не съм почнал да плащам - първата от десетте вноски е в края на месец май.

Аз по спешност посетих НОИ.
Скрит текст:
Обадиха ми се, че моят професор (единствен който ми прави процедурите) ще е в Стряма от 20 май до 15 юни и аз си резервирах санаториума от 26 май до 5 юни. Мале мила сега какво ще правя не знам. ПЪРВО - трябва да говоря с шефа за отпуска и да уточним двата броя в които вестника няма да излиза. Мен като ме няма - спира целия вестник. Готвя се за война. ВТОРО - чудя се - ако през това време ми дадат детенце - приемно, за което сме кандидатствали, какво ще го правя - десет дни тъщата дали ще може да го гледа  newsm78 ТРЕТО - всички сметки и вноски към банки са за 1-во число, а заплати - евентуално на 30 - то. Т.е трябва да си оставя картата на тъщата и тя да мине да се разплати. Не знам дали ще се справи. ЧЕТВЪРТО - нямам никакви заделени средства, а ми трябват минимум 500 лева - включително таксата, цигарите, горивото и необходимите пари за вход в банята там (водата в която всъщност ме лекува и наистина имам облекчение) и ПЕТО - трябва са се моля времето да се стопли . Май избързах с тази резервация  newsm78

# 31
  • Бургас
Мамексито, как ще хапна чесън Naughty Нъл рекох, че съм на банани, а подобаваща комбинация още не съм измислила newsm78
Курдов, задъхах се още докато те четях ooooh!
Кат'ринке, ти май беше питала миналата седмица колко наемателя имам . Ами разправям се с около 40 фирми Mr. Green

# 32
Мамексито, как ще хапна чесън Naughty Нъл рекох, че съм на банани, а подобаваща комбинация още не съм измислила newsm78

Снощи бре моме,не днес  Twisted Evil,но не можеш да отречеш,че така и наемите ще събираш по-лесно  newsm48 newsm48 newsm48!
Курдов  Hug,дано ти се наредят нещата!

# 33
  • Sofia
Савина ти когато си на плодове или на плодове с мляко имаш  ли ограничение,относно количеството newsm78
Не. То пък остава и плодовете да си огранича. На слепия едното око да извадиш.  Mr. Green Но от плодове и мляко лесно ми става тежко, така че някакви невъобразими количества не мога да изям така или иначе. Днес например мисля да изкарам на:
700 мл смути (направено от 1 банан и 150 гр ягоди+разни семена и добавки
250 гр ягоди
1 едра ябълка
2 банана
2 кисели млека

Мисля, че е прилично като количество.

# 34
Благодаря за посрещането Juliette14 , Ади-99 , Мамекс  Hug ,няма как да започна от днес защото закусих една мазна баница  Embarassed
Забелязала съм ,че без форума не мога да съм стриктна в диетите.
Курдов,здравето преди всичко!Ще се справиш и с отпуската и с другите трудности ,сигурна съм.

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 12:19 от mamaMiq

# 35
Привет,мили мои Hug

От сутринта до сега оправях бъркотията вкъщи ooooh!

След това се понаконтих малко и отивам на кафе...  най-после се появи слънчице Heart Eyes

До после, много  Hug на всички!

# 36
Привет, банда. Hug Hug
Чак сега успявам да се добера до компютъра. Веднага отчитам старт на режима, хапвам пържола със зелена салата и ви чета Hug Hug Hug Много сте ми ценни.
Мамекс, обещавам, че няма измъкване от мен вече. Даже и след (а дано) като ги сваля и вляза в ритъм. Hug Hug
Zvety81, Стискам палци. Ще се справиш. bouquet
Irinita, като прочетох чесън и ми се подкосиха краката. Много обичам. особено див и левурда. После само да не се налага да говоря срещу някой, че може да припадне  Laughing
Отивам да дочета, че не могха да смогна. До после  bouquet bouquet

# 37
  • Бургас

Снощи бре моме,не днес  Twisted Evil,
Ама аз и снощи бях на банани....аз изобщо една такава, бананова Joy

# 38
  • Русе
Хайдеее кафетоооо,  Whistling
Няколко дни мисля да бъдем в Северна Америка, (не я обичам особено  Flutter (Ир  Hug )). Започнах с Маями, не знам що, може би от Хорейшио се сетих, по-скоро от тъмничкия му коУега (Ерик) Mr. Green
 Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Курдов, импулсивните решения са най-правилните, защото се вземат със сърцето! Всичко ще се нареди, и времето ще е хубаво.....  Whistling

Скрит текст:
Едно меню за днес: закуско-обяд- пържен пипер с яйца, краставици, вечеря- наденички на грил, салата домати, краставици, лучец.
(мъжкото свеки ша идва-имам и яхнийка с телешко, ММ я прай снощи, и пица ще правя)

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 13:07 от Juliette14

# 39
Курдов  Hug добре,че си направил резервация,след като там намираш облекчение😊Пе се подредят нещата,едно по едно Hug
Мама мия добре завърнала се и успех,ще стане Hug
И аз си хапнах банички и салата и сега познайте какво ми се прави hahaha Joy
Почвам да се нервя,компютъра май трябва да се сменя #Cussing out
Джулс  Hug Heart Eyes мерси за кафенцето.Аз трябва да отида в Северна Америка Mr. Green

# 40
Иринитке, стига с тия банани...! chef
Мама Мия привет, ти се занимаваше нещо със спорт, помня те! Hug Честито стартиране! Simple Smile
Цвети, добре дошла отново! bouquet
Еееех, Маями....спомени спонени....и големи коктейли! Утре ще ви постна моя снимка от там! Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 14:25 от mimi.7299

# 41
  • София
Аз подреждах гардероба и така откарах до 13:00 и забравих за глада. Конете ги няма та мушнах 1/2 шоколадче комфотр.  ooooh! Джули, менюто ти много прилича на моето, хапнах яйца с масло +салата и малко сирене, ще вечерям наденички чирозо + салата.  Heart Eyes

Мамексита, може и аз да съм скрита, не помня ще погледна.  Laughing

Сложих за утре боб по желание на мъжете ми. Но не е удобен за носене та ще забъркам и нещо картофи и ориз...  newsm78

Хора имам проблем, всички плодове вече са ми противни, дори бананите. Не знам какво да закусвам и какво да ям в плодовите дни...

Курдов, какво ще лекуваш ? Ако си казвал пропуснала съм.  Blush
Само, като ти четях притесненията и ме сви корема.  Hug

Ади, тез хапчета са бош лаф, извинявай за директността.  Hug
Пази си режима, но защо ще си хвърляш парите на вятъра ?

Долче, още те няма и ме притесняваш! Гушкам те много  Hug Hug Hug

# 42
  • София
Жгмъци, аз ям основно ябълки (имам 4 различни вида и ги менкам) на закуска. От време на време ягоди, киви или банан. Чакам черешите.  Mr. Green Дано станат и тази година!  Praynig

Менюто ми за днес е следното: з: ябълки; о: две пълнозърнести питки с лютеница и зелена салата; в: сладолед.

На всички - хубав ден! Hug Hug Hug

# 43
Етооо, днес свинско със зеле на обяд. Ето така се освинва човек.

# 44
  • София
Петя, и ябълките са ми писнали.  Confused

Къде се запиляхте всички ?

Общи условия

Активация на акаунт