Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 8

• 40 449
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
аз се чудя къде избягате , а то имало нова тема  Mr. Green
Днес се изтеглих уж щях си трая поне още седмица , но преди 3 дни ми дойде МЦ и айде да видя -1,800  Mr. Green чуФствам се стимулирана  bowuu

Бях до сега на вън(направих си салата на бързо и обяда ми не беше супер режимен -зелева салата , маслини и домати ,нищо белтъчно не ми се ядеше , иначе за вечеря си правя печени бутчета с много пресен лук и домати на фурна
иии изядох един бонбон Mr. Green

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 16:52 от Fifty Shades

# 61
  • Sofia
Деси, може. Аз ги правя с обикновен блендер на филипс (с кана). Може и с обикновен пасатор, но малко пръска.

# 62
  • София
Жгмъци не за оня ефект а просто за разнообразие в закуската ти ги предлагам Peace.
Рехабилитаторката на големия ми погледна и раздвижи колянцето,каза че нямам сраствания  Party,проблема ми е в невъзстановения мускул ,пусти му мързел  #Cussing out.Да се стопли един път,че да подкарам колелото  Praynig.

Мамексче, аз като чуя за сливи и кайсии и веднага за оня проблем мисля.  ooooh! hahaha

Аз смутитатата ги бъркам в блендер с кана. Савина и аз не спазвам несмесването винаги.  Wink
А спирулината от къде и в какъв вид я ползваш ?

Тудора мачка с танка, как къде е.  Mr. Green

# 63
  • Бургас
Що къде съм, бе? От кога ме няма newsm78 Joy
Аууу, от 12:53...
Писах договори, оферти за ремонт на сгради...все такива женски нещица Mr. Green

Послееее, след като си прибрах,направих първата тренировка от индивидуалната ми тренировъчна програма, т.е. размърдах омекналия си..... и краци. Е, разтрепериха ли ми се крачундрите? Разтрепериха се.
След час и половина ще ги довърша с танците. Нема лабаво! Трябва да се тренира.

Да се отчета! Сварих и да вечерям - краставица и две ица със спанак.

За утре нищо не съм мислила. Салатата е сигурна, но другото.....Ааааа, сектих се, имам буркан нахут. Готово!

# 64
               Здравейте бандичка,
Записвам се в новата тема. Кафенца , закуски всичко е наред Ир , Вангоби благодаря  Hug
Гостито мина добре не помня кой беше попитал обаче добре беше до определен момент
Скрит текст:
Тъй като си имам хроничен здравословен проблем, който се появи в най-непоходящия момент, т.е около  19,30 снощи. Към 20,00 се обадих на моя доктор в ИСУЛ и се разбрахме до 11 ч. да съм при него с пълна кръвна картина, кардиограма и снимка.И така летежа започна в 7,50 сутрината, зверско  задръстване ,
 както и да е направих изследването на кръвта, след това трябваше да закарам мама на кардиолог. Добре,
 че кардиолога е във ВМА, моята ЛЛ в Алексанровска та разстоянието беше сравнително кратко. Направиха ми кардиограмата, грабнах направлението за  прием в болница, мама я оставих на сестра ми и литнах към ИСУЛ. Процедурата приключи към 13,30 оттам минах до офиса да раздам задачите и около 15,00 се прибрах в къщи.
Та така с моите премеждия. Но всичко е добре когато свършва добре.
Сега си готвя гъбена крем супа в противоречие със всички правила на режима защото вместо крутони се поръсва с варени яйца и копър, освен това има брашно, прясно мляко и т.н., но смятам да го броя за смесено хранене, тъй като снощи от 19,30 не съм  хапвала нищо.
Желая ви приятна вечер, сигурно след като хапна ще дремна малко, че упойката още ме държи и ми е едно  сънливо и по-късно пак ще ви нагледам. На всички много  Hug Hug Hug

# 65
  • София
СтреличеHug Hug Hug

# 66
Прибрах се и веднага да ви видя.  Heart Eyes Grinning
Жулитке Маями е разкош! Легнах си на шезлонга и не мърдам!  Joy Mr. Green Hug Hug Heart Eyes
Сави понеделник е натоварен заради отложените неща от петък.  Joy Grinning Hug Hug Heart Eyes
Мамексче чуден е букета!  Grinning Heart Eyes Hug Hug
Жгмъцка налегнал те е понеделнишкия мързел,а?  hahaha Laughing Hug Hug Heart Eyes
Курдов смени му батерията или смени Кантарев.  Joy hahaha Hug Hug Grinning
Цвети 81 да ги свариш или свалиш?  hahaha Joy Hug Hug Heart Eyes Grinning
Иринитке много дефектни тия кантари, и моя, и на Курдов, и...  Joy hahaha Mr. Green 40?!! Направо ма разби! Е как не лудваш? #Crazy Thinking Hug Hug Heart Eyes
Вълничке така си е нискааа съм.  Joy hahaha Mr. Green Heart Eyes Hug Hug
Ади чак хапчета пък ти.  newsm78 Hug Hug Heart Eyes
Адорейшън успешна седмица и на теб.  Grinning Heart Eyes Hug Hug
Деми на големи минуси даже!  Mr. Green Grinning Hug Hug Heart Eyes
Инджи чакам снимки.  Grinning Hug Hug Heart Eyes
Мама Миг добре дошла.  Grinning Heart Eyes Hug Hug
Нелка направи го зеленчуково плодов, по щадящо е.  Hug Hug Heart Eyes Grinning
Пете наработи ли се?  Joy Grinning Hug Hug Heart Eyes
Сиска  Hug Hug Heart Eyes Grinning
Съншайн хубаво ли беше кафето?  Що не изчака Жулиетка да даде. Joy Grinning Hug Hug Heart Eyes
Изгаряща тъй е с чесънчето.  hahaha Joy Hug Hug Heart Eyes
Миме как си бе слънце? Нещо си телеграфна.  newsm78 Hug Hug Heart Eyes Grinning
Вава е чак освинва, немой тъй.  Joy Mr. Green Hug Hug Heart Eyes
Занатка стискам.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug Hug Heart Eyes
Емка ти де си в Маямито та те невидим?  hahaha Joy Hug Hug Heart Eyes Grinning
Деска аз ги правя с пасатор, че ми е по-лесно. ММ ползва специалните уреди.  Joy Grinning Hug Hug Heart Eyes
Фифти  smile3501 за минуса!  Hug Hug Heart Eyes Grinning
Наборче кво ти е дошло на главата.  spoko Hug Hug Heart Eyes
И по едно магданозено чайче за заслабване.  Mr. Green Hug Hug Hug

# 67
  • Бургас

Кати,
как какво да не правя???  Joy Joy JoyЧе от туй ,по-луда, за къде hahaha hahaha hahaha
Стреличке, Hug Hug Наред е всичко, нали Praynig Heart Eyes

# 68
  • Targovishte
Банда  bouquet

ОТЧЕТ: - ядох каквото казах и най-после днес /за разлика от предходните няколко дни/ успях с водата.

ДЕСИ  Hug Hug трябва да пробваш с блендера, нищо не губиш. Иначе и аз чак сега се сетих , че имам интернет банкиране. Утре ще си проверя сметките на което имам, а на които няма - ще чакат до 5-ти.  Hug

КАТЕ  Hug Hug ако утре не покаже нещо различно от НУЛА - ще го обеся ритуално на тИрасата  Naughty

ИНДЖИ  Hug Hug Права си. Но най-много ме тревожи детето - ако нямам късмет да е по-рано, настаняването може да стане точно тогава. Моля се на всички богове - да се разминат нещата някак. Каквото и да стане обаче - детето е най-важно и всичко ще зависи от него. От една гледна точка - че съм сам и МИ ТРЯБВА !!! дете, а другата е финансовата. Да , звучи грозно, ако го гледаш от страни.

ИРИНИТА  Hug Hug Запри се , бре моме! Какво е туй насам натам - мяташ едни хора - наематели, други стреляш с танка, трети ще ги трепеш с танци... И ти душа носиш, седни почини малко  hahaha hahaha

СТРЕЛИЧКЕ  Hug Hug надявам се че си по-добре сега  Praynig

ДЖУУУЛ  Hug Hug както винаги - днес пак си краднах кафето без да се обадя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

МИМИ  Hug Hug какво стана на службата  newsm78 /ЛС: дойде ми керамичната купа/  Heart Eyes

Ох имаше ощееее  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Кат се сетя пак ще пиша.

# 69
Вечерята ми се променя - приядоха ми се млечни. Нетипично за мен Simple Smile Взех извара на Олимпус, насипна, опитах я и е доста сполучлива като за извара. Половината ще я хапна с краставичка, другата с домашна лютеничка, за да не ми е сухо. Освен това към вечерята ще има зелена салата и сигурно няколко лъжици кисело мляко, виличка сиренце. Курдов, ти ли беше споделял добри отзиви за тази извара? Като я видях в Кауфланд (даже е на някаква промоция сега), за теб се сетих. Същата, но когато е в кофичка, ми е много сбита и суха.

# 70
  • Пловдив
Курдов, не си избързал с резервацията. Здравето е най-важно! Как ще се грижиш за детенцето, ако не се чувстваш добре?  Wink
Жгмъци, аз купувам гръцки ягоди, много сладки и сочни.  Peace
Долче, пиши ни.  Hug А ако се прибираш, трябва непременно да се видим.  Hug
Мимоз, как мина работният ден?
Съншайн, наконтила си се, а на нас снимки не показа.  Crossing Arms
Сиси, как е Бебо?
Аз съм режимна и днес. Закуската и обядът бяха по план.  Simple Smile Вечерях торта от близката сладкарница.  Blush Много вкусна! РЧШ не пропуснах, разбира се.  Peace

# 71
  • София
Вечерях уникални наденици от Бозмов!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ударих и едно Ф.  Blush

Ще гледам Капките и ще ви чета Simple Smile

# 72
Троп, свърши дългият работен ден, отидох и да се подстрижа...дори успях да участвам в малко бедствие - пускам двата котлона и фурната на печката за готвене с идеята да сготвя за следващите два дни и познайте...каза тряс и всичко свърши  Grinning Grinning Изключи се централният бушон, пуснах го след 2ч чакане за ключ и тъкмо реших, че вече ще готвя на един котлон и фурна, и се оказа, че печката е изгоряла.  Тръгнах да излизам - спънах се по стълбите и се изпльоках няколко стъпала надолу...
Извън това, отчитам пРъви ден режимен на пържола и зелена салата.
Жулиетке, този Ерик много благ. И аз най-много него Аресвам  Laughing
Иринита, то началото трудно, но така се калява стоманата  Hug
Стрела, радвам се, че всичко е наред.
Курдов, въобще не си избързал с резервацията. Редно е да се грижиш за себе си, за да си в състояние да си пълноценен за близките си Simple Smile))

# 73
Ох, аз скоро няма да се сетя за извара. Добре беше, но ми стана тежко и сега обратният ефект - пренаситих се на вкуса й.
Имам сили само за едно Ф (Жгмъци ме подкукуроса  Embarassed) и за Мастършеф. От утре почвам да меря тесни гащи.

# 74
  • София
Емка, поемам вината!  Hug
Предимно червените.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт