Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 8

• 40 453
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Хич не съм убедена, че неяденето на месо е вредно. Доста четох по въпроса. А пък месото в днешно време е ужасно вредно. През постите се чувствах прекрасно. Кипях от енергия. И хемоглобинът никога не ми е бил толкова висок. А като ям месо непрекъснато съм уморена.  newsm78
Не че е вредно неяденето. По-скоро лишаващо. Много е важно "усещането" и самовнушението. По принцип се проявява след време липсата му. То в днешно време рядко се намира нещо " истинско и чисто" .

Мале, Джули, ти да не изяде триглавата Спаска  Laughing
Joy  Joy
Дано, тъкмо ще ви отърва,  Whistling

Дааа, Сави. Толкоз. Ама съм пред МЦ и имам супер апетит.

# 631
Джулка, тая пущина сигурно има сестри...няма пълно отърване  Simple Smile
Жгмъци като пътува тези дни...кой ще пусне новата тема?

# 632
  • Русе
Джулка, тая пущина сигурно има сестри...няма пълно отърване  Simple Smile
Жгмъци като пътува тези дни...кой ще пусне новата тема?
И тях да изям освен,  Joy  Joy

Ми не знам, който може да пуска. И Деминка може, стига да е на линия. И някой друг ако може,  Flutter

# 633
  • Sofia
Аз пред МЦ умирам за сладко. Цяла кутия бонбони мога да сгъна без усилия.  Joy

# 634
О, Сави, аз я сгъвам и без да съм пред МЦ.  Embarassed

# 635
  • Русе
Аз пред МЦ умирам за сладко. Цяла кутия бонбони мога да сгъна без усилия.  Joy
То и аз мога, ама нямам вкъщи,  Joy

О, Сави, аз я сгъвам и без да съм пред МЦ.  Embarassed
Joy  Joy

# 636
Прочетох най-сетне пропуснатото. То много бре. И раздумка съм изпуснала
Вечерях таратор, салата не ядох, че май трябваше да се абонирам за двете нули. Прибрах малката от детската площадка с див рев в 21, сготвих за утрешното планинарстване, стегнах раниците и в момента, в който тъпчех нейното "Бебо" в раницата,з аедно с тебешири, книжки и т.н., се ужасих как освен, че ще го нося на гръб, бройката животоспасяващи играчки нараства. По случая почти си сипах чаша вино...почти, нали ми е слаб ангелът.
Жулиетке, и аз хапвам по три пържоли...от средните Blush
Курдов, ракията е задвижила метаболизма  Laughing
Жгмъци, да си починеш пълноценно  Hug. Като прочетох Предела и ми изникна много любимо място - с.Орцево Simple Smile)
Сави, аз пилешко от години не ям. Заради хормоните и антибиотиците. Ако е домашно от свекървата, го готвя, но иначе предпочитам друг вид месо. Когато за първи път правих режима, пиех по 4л кола на ден, без да броя шоколада и чипса, джънк фуддс и каквото вредно се сетиш. Сега освен вода, просто друго не мога да пия, дори, когато открито нарушавам (алкохолът не го броя Grinning ), чипс е абсурд, ям неща, които преди твърдях, че не обичам, та да, вкусът се променя, а и нуждите на организма са различни
Облашкова, важен е крайният резултат. Поздравления.
Иринита, наредиха ли се нещата?

# 637
Облашкова  Hug Heart Eyes браво дете - може да почиваш с кеф newsm44 newsm44
Ако ще мерим кой какво може да сгъне - шоколад Милка или Линд от големите, по 300 гр.- направо страх да те хване от себе си hahaha hahaha
Нищо не свалям от плюса дето го качих в Трявна,пак се обърка нещо Sick Sick
Утре съм на плодове,а дано се случи.
Изгряща взе забравям да пиша,че снимките от планината ,така снежна са разкошни Hug Hug Страхотно да си изкарате и сега с малката принцеса Hug Heart Eyes
Курдов честита ти радост Hug Heart Eyes
Иринита страхотен завършек на работният ден в 5 без 5 Hug Heart Eyes
Спокойна вечер,бандичка любима Hug Heart Eyes

# 638
Вангобче кат се замисля, че 5 пъти ще съм съкровище /дай боже/ ми се изправя косата.  hahaha Joy Hug Hug Heart Eyes
Иринитке ми сръбни де.  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Hug Hug
Скрит текст:
Жулиетке то и у водната мое има друго примерно ... чай.   Joy :h :35:ug: Hug Heart Eyes Mr. Green
Ади и кво си си приготвила за мача?  Mr. Green Joy Heart Eyes Hug Hug
Емкасемка е как къде - в тесните гащи се скрила.  hahaha Joy Hug Hug Heart Eyes Grinning
Цвети   smile3501 smile3501 smile3501! Hug Hug Heart Eyes Grinning
Деска тя само ни подсеща.  Joy Mr. Green Heart Eyes Hug Hug
Сави аз само на мръвки мога да живея, но без ужас.  Hug Hug Heart Eyes Grinning
Изгаряща е що почти? Петък е сипни си.  Mr. Green Joy Hug Hug Heart Eyes Grinning
Инджи аз и двата моем сгънем. Mr. Green hahaha Joy Hug Hug Heart Eyes Grinning
И по едно чайче с коняче за сгряване де, вие да не помислите нящу!  Joy hahaha Hug Hug Hug

# 639
Кате, антибиотик    Mr. Green Joy
Трудно но спечели Кубрат  smile3501 newsm44

# 640
  • Русе
Кате, какво сгряване, днес тук беше 30 градуса  Joy вече ще ни трябва разхлаждащо  Flutter

# 641
Здравейте бандичка Hug Днес ми остана време колкото да ви прочета Hug
Миленски, стискам палци всичко да бъде наред скоро! bouquet Hug
Облашкова, браво за изпитите! bouquet
Мамекс,  Hug
Иринита, добре, че са дошли паричките Whistling
Мими, браво за минуса bouquet
Сави, и аз не съм била никога много по месото, но първите месеци от бременността не ми се хапваше никак, даже само като го гледах/надушвах и ми се гадеше..... Laughing Но тогава и кюфтетата ми миришеха на мухъл, а кафето на изгоряло.... hahaha Иначе вкусовете се променят с времето- никой вид месо ли не ти се яде? newsm78
За всички останали:  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Менюто: з- банан, втора з- ягоди на смути, о- риба с краставици, доматена супа, в- омлет, печени чушки, маслини, гъби
Утре- нещо с ориз и зърнени за обяд, за вечеря може би нахут и салати. newsm78

# 642
  • Калифорния, САЩ

# 643
             Добро  утро бандичка,
Ир кафето е супер вземам си от червената чашка. Много  Hug Hug Hug Послушах те и минах с метлата. Вече няма "Искрено и лично"  hahaha Но поне олеква.
Четох, четох и май почти нищо не запомних, май ми остана само, че Иринитка в последния момент си е получила парите по важна сделка - спокойни празници мила, Сави има проблем с месото, което според мен не е чак толкова лошо тъй като протеините могат да се набавят и от други храни и Облашкова си е взела всички изпити - браво момиче  Hug

Вчера менюто беше :
З - банан
О - малко късен - баница с кисело зеле, свърши вчера
В - тиквички със сирена на фурна

Днес пак си го направих леко натоварено. След малко ще забъркам едно тирамису и ще изпържа палачинки за солена торта. След това отивам да направя една процедура "vela shape",после в 11 имам час при козметичката, кафе с един приятел и прибиране в къщи за гладя покривка и подреждам маса, тъй като около 16 ч. съм поканила кумовете ни в къщи. През това време ММ трябва да е приготвил основното и зелената салата.   Та програмата и днес много я претоварих, но поне задълженията са приятни.
     Вчера се и пребоядисах, така че косата ми е малко по-пепелива. Но в Лондон трябва да изгрея с целия си блясък  hahaha hahaha hahaha. ММ вчера се пошегува, че кралицата бързо трябвало да освободи трона, тъй като в четвъртък следобед с девойката мислим да се поразходим до Бъкингамския дворец, Биг Бен и т.н. Щяла съм да бъда втората Лейди Ди.  Не че ми е минало, но поне уточнихме основните въпроси.

От мен хубав ден. Много усмихнати и позитивни празници напук на лошото време. Много  Hug Hug Hug на всички.  

# 644
  • София

Добро утро,  Hug
Ир, Hug
Стреличке, Hug весело изкарване с кумовете Hug bouquet
Цвети,  Hug поздравления три изпита за един ден си е, леле........ bouquet bouquet bouquet
Кате, Hug Hug верно пет пъти  Hug Hug Hug не се бях замисляла, ама ти ще си печена Hug bouquet Hug
Снощи гледам на шотландско минахте, пък Мамексчето го изтърва Joy
Джулка,  Heart Eyes Heart Eyes дано вече намалее пусти апетит Hug
Изгаряща Hug весело изкарване днес по баирите bouquet
Миленски,  Hug Hug как си днес?
Къде се загуби Ничия  newsm78
Прекрасни почивни дни желая, аз нямам търпение да тръгнем и да се махна малко от София Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт