Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 8

• 40 489
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Добро утроооооооо Hug Спите ли?
Аз вече съм будна, омаах една ябълка и се каня като се събуди останалата част от семейството да потегляме.
На всички пожелавам спокойни празници
Иначе за днес: З: ябълка, О: Ориз с тиквички, салата няма да има, В: картофена салата без салата
Чудня се режимно или нарушено да го пиша?
Взех си малко фурми утре за закуска.

# 646
Миленски  как си ? Ако не можеш да пишеш надяваме се, че поне четеш. Дано поне малко успяваме да те разсеем. Много  newsm10 и  Hug Hug Hug     

# 647
  • Бургас
Добро утро, мили мои!

Миленски, слънчице, надявам се да си се поуспокоила малко, а и ние да те разведряваме с нашите щуротии. Hug Hug HugВярвам, че ще преминеш успешно и с това изпитание! Praynig Медицината е много напреднала, лекарите са ни добри, така че гледай смело напред и още мъничко търпение Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Замислих се тази сутрин каква опора сме  си Hug На човек му трябва да вярва! В Господ ли, в положителната енергия ли, в нещо друго ли, но  вяра трябва да има. Ето ни и ние тук. Всеки от нас вярва, в искреността и доброжелателността на "нашата къщичка" и това страшно много помага. Дори само да те накара да  се поуспокоиш, за да можеш да мислиш трезво  и да вземеш правилното решение Hug За това ще кажа още веднъж:
Благодаря ви, че  ви има и че сте истински Hug bouquet

Стреличке, ти кога щеше да идваш към нашия край newsm78 (Леле, тази сделка ми изпи мозъка Shocked От три години я мъча) Останала съм с впечатление, че е сега по празниците....и изведнъж Лондон....и си викам, ма, верно, ма Тудороооооо, нали после минаваме на Южния плаж Crazy Хем и разработки правих. Стана ми много сладко, как ТМ ти е предложил трона на Лизи. Забавлявам се изключително много с нескопосаните им начини за извинение и да изгладят нещата. Аз съм почти сигурна, че той дори и не е подозирал, че е настъпил котката по опашката, както моя в преобладаващите ситуации и после като започнат да правят едни  такива мили и тромави жестове.....Ох, какво да ги  правим, наши са си и ще си ги обичаме такива, каквито сме си ги възпитали в първите 7 часа от съвместния живот hahaha hahaha
Та, много здраве на Лондоня! Сигурна съм, че ще бъдеш пепеляво неотразима, стройна и уверена, впечатляваща и респектираща дама Hug......дън забраиш снимкитиииии Crazy

Изгарящата,
сложи някоя друга снимка на Дизастърчето, да видим колко е пораснала.  Hug

Вангоби, ти пък от къде ме снима тази сутрин Mr. Green Хайде, тръгвай, че в Хюстън вече са сложили Р да се изстудява Whistling

Аз днес малко по  задачки-закачки и довечера към Жеравна Party car003

И да не се  отплесваме  от основната цел. Тази сутрин - 100гр.
Днес продължавам с
З - ягоди
О - салата  и може би царевица
В - салата и сигурно  риба  на скара
Ще бъдем до 01.05 при  приятели и съзнателно ще карам на риба и салата. Ще  пропусна варивата тази вечер и вгх утре.

Желая ви прекрасни почивни дни...аз ще наминавам, когато мога Heart Eyes

# 648
  • Sofia
Здравейте!
Стреличке, хич не е лошо даже. Много е хубаво, според мен, да не ядеш месо. Стига само свещенникът да разреши и то отказвам. Утре ще го питам.
Аз днес и утре ще гледам бебка (племенницата), така че съм много щастлива. Менюто е мъгляво още.
Прекрасни почивни дни ви пожелавам.  Hug

# 649
  • Русе
Дубрутрууу  Crazy

Ееехх, всеки отпрашил на наякъде..... Whistling Супер! Да си изкарате страхотно!  Heart Eyes
Ние ще сме си в Руси засега.  Flutter

Тудоркеей, мятай някоя и друга рибка и насам,  Crazy

Вангобиии, ша намалее, след ден, два.  Whistling  Heart Eyes

Деси, вие кога тръгвахте?

Хайде  Heart Eyes  Heart Eyes на всички, слънчева и усмихната събота!

# 650
Добро утро!  Heart Eyes Grinning
Ир взимам червенкото.  Hug Hug Heart Eyes Mr. Green Grinning
Наборче много хубава програма днес! Особено тирамисуто.  Mr. Green Joy hahaha Hug Hug Heart Eyes Grinning
Вангобче приятна почивка! Лек път!  Hug Hug Grinning Heart Eyes
Изгаряща лек път и весело изкарване!  Grinning Heart Eyes Hug Hug
Иринитке успех със задачките. Лек път към Жеравна.  Grinning Heart Eyes Hug Hug Grinning
Сави нагушкай племеницата и от мене.  Hug Hug Hug Heart Eyes Grinning
Жулиетке и ние ще си стоим в Софията.  Hug Hug Grinning Heart Eyes
Миленски как си?  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug Hug Heart Eyes
И по един студен чай по заръка на Деси.  Grinning Hug Hug Hug

# 651
  • Оптимист по принуда
Добро утро!
Ирка, грабвам черната чашка  Hug
Облашкова, браво!
Скрит текст:
За преподавателя знам за какво говориш, зарязах си магистратурата заради такъв.  
Иринитка, радвам се, че парите са пристигнали.  Hug Викаш, приличаме си в суратЯ и Вангобчето ни изтипосала  hahaha
Миленски, с теб съм  Hug
Адорейшън, как е малката?
Сиси, няма те  newsm78
Джулка, хубава събота и на вас  Hug
Снощи ми се завърна един ужасен ужасОнен навик. Беше за секунди, но все пак...Ставам през нощта до тоалетна, а цял ден обикалях един шоколад и на ум и на глас му разправях да спре да ме зяпа от шкафа. Е, възползва се, че съм сънена и в несвяст в 12 през нощта изядох 1 редче, ей така, спейки. Този номер го правих почти всяка нощ преди да започна режима - уплътнявам си ставането, да не е само за едното ч*ш нали, с храна, която през деня съм си наложила да не ям.  Crazy
Иначе си изкарах режимен ден - ябълка, салата аг и яйца със спанак, вечерях салатка и котидж.
Днес ще закуся ябълка, за обяд ще е свинско мазничко със салатка и фпх, вечеря може и айрянче.

Джулка, най- спокойно си ги хапвам и аз трите пържолки.  Whistling

Оставям ви и след малко отивам да чистя, пак ще идват на оглед кандидат-купувачи. Аман.

# 652
  • Русе
Оставям ви и след малко отивам да чистя, пак ще идват на оглед кандидат-купувачи. Аман.

Joy Joy
Е, много добре се справяш да ти кажа!  Joy  hahaha

А за шоколада, аххх тоз немирник, как си търсел белята. Ми намерил си я. Хайде, едно редче, нищо не е. Някъде 7-8 гр вгх. Нищо не е.  Heart Eyes Heart Eyes

# 653
  • Оптимист по принуда
Джулка,  Grinning Heart Eyes Hug

# 654
Привет прекрасни! bouquet
Снощи като хапнах, сготвих и се опънах на дивана и .....заспах с кокошките!
Днес пак късно hahaha станах сутринта.... слънчево е при нас макар и студено и ще караме до Сарафово, яде ми се барбуняк, ама много.....е верно че е ден варива, но ....ще видим! Blush
След празниците почвам нещо като режима на Сави, един ден на мляко и салати един ден на нещо зеленчуково! bowuu
Хубав ден на всички, блазе ви че пътувате...аз чакам Гърция! Praynig
Облашкова браво за изпита, Деми много си се разчевръстила с тоя бял парцал.....аз hahaha съм изчистила амааа кой ще мие подааа! ooooh!

# 655
  • Оптимист по принуда
Деми много си се разчевръстила с тоя бял парцал.....аз съм изчистила амааа кой ще мие подааа!
Мими, намеци ли ми правиш  Joy Joy Сори, далеч ми е Бургас  Joy

# 656
Деми много си се разчевръстила с тоя бял парцал.....аз съм изчистила амааа кой ще мие подааа!
Мими, намеци ли ми правиш  Joy Joy Сори, далеч ми е Бургас  Joy
Жалко...иначе както си почнала....наред! hahaha

# 657
Добрутро  Sunglasses!
Гледам снощи сте ме споменавали,но нъц  Confused,пропуснах  Mr. Green.
Я кажете бобовия не ща да го правя...докато напиша се наобядвах.Идеи с какво мога да заменя вечерята-според интерпретациите на Иринитка със скромни вгх май-правилно ли съм схванала?Пиша си поста от 9,30,така че не съм актуална,ша ма извините  Wink.

# 658
  • Русе
Мамееекс, обяда май вгх, пък вечеря белтъци беше,  newsm78

Слагам питиетата, че може да се отплесна после,  Heart Eyes  Heart Eyes

# 659
Джулиетке, ама на тИрасата ли ще ги пием? Разглези ни ти и сега няма да ни върви глътката на толкоз прозаично място  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт