Майчинството счетоводно – 73

• 58 227
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Момичета може ли линк точно къде в сайта на НОЙ да проверя дали счетоводителката ми е внесла болничния...

# 571
  • София-Младост
Момичета може ли линк точно къде в сайта на НОЙ НОИ да проверя дали счетоводителката ми е внесла болничния...
http://appreports.nssi.bg/reportegnpopdoodocsandpayment/

# 572
Справка по ЕГН за представени документи и изплатени обезщетения и помощи от ДОО
за ... с ЕГН ...
№ на актуална банкова сметка: не е представена
№ на моб. телефон: не е представен, email: не е представена
(Това означава ли че не е внесен?)

# 573
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Да, не е подаден още.Ако си го предала в счетоводството през юни, имат законен срок до 10.07.17 да го входират.

# 574

Да, не е подаден още.Ако си го предала в счетоводството през юни, имат законен срок до 10.07.17 да го входират.

За и двата са ми през юни, единият е от 12 до 21 юни, а другият от 22 юни до 17юли...съгласна съм за законието, но ако се вкара по-рано няма ли и по-рано да ми преведат парите...

# 575
Да, принципно.Друг е въпросът как е организирано счетоводството и си има законови срокове.

# 576
  • София

А ако е внесен в края на Май, кога се очаква да го входират? За Май дори ми е изплатен, за юни нищо. А болничния ми е от 20.05-20.06. Мерси

# 577
Щом си получила парите за май, значи е входиран.Парите за периода до 20.06 очаквай следващата седмица.

# 578
Да, принципно.Друг е въпросът как е организирано счетоводството и си има законови срокове.
Благодаря ти за отговорите...а само да попитам втория ми болничен като обхваща двата месеца от 22юни до 17юли означава ли че ще се подаде до 10август...

# 579
Срокът зависи от това кога ти го предаваш в счетоводството.Ако го предадеш през юни, срокът им за входиране е 10.07

# 580
Срокът зависи от това кога ти го предаваш в счетоводството.Ако го предадеш през юни, срокът им за входиране е 10.07
Много ти благодаря още веднъж... bouquet

# 581
  • София
Щом си получила парите за май, значи е входиран.Парите за периода до 20.06 очаквай следващата седмица.
Мерси, Пантера.

# 582
Здравейте! Студентка съм редовно обучение, предстои ми дипломиране септември тази година  и раждане края на ноември. Чудя се как стоят нещата с майчинството в тази ситуация като към момента на раждането едва ли ще съм започнала работа. Ще се радвам ако споделите малко опит преди да съм тръгнала да питам в агенцията за социално подпомагане. Благодаря ви!  Simple Smile

# 583
  • София, Бургас
Здравейте момичета, имам няколко въпроса. В къщи съм през последните 5  години, от които 4 години съм в майчинство и отпуск по майчинство за двете ми деца, между тях бях в болнични и отпуска, защото бчх бременна с второто дете. Днес мисля да си подам молбата за напускане, тъй като няма да се връщам във фирмата. Въпросите са ми:

1. Ако подпиша по взаимно съгласие, ще имам ли право на 4 месеца от борсата и на каква база ще се изчислява сумата, след като последната година съм била в отпуска по майчинство и съм взимала 340 лв?

2, Ако подпиша по взаимно съгласие и после се назнача за месец в друга фирма и ме съкратят, колко месеца ще имам право на обещетение от НОИ? Работя на трудов договор от 2006 г. без прекъсване и имам 10 години стаж, но в тях се включва и 4те години майчиство и отпуск по майчинство..

3. При напусканете работодатялят е длъжен да ми изплати 40те дни отпуска натрупана през последните две години нали?

Благодаря предварително!

# 584
Здравйте искам да питам има ли някоя мама, която да е раждала или юе ражда в чужбина извън ЕС ?Как стоят нещата с медицинските документи за майчинството, тоес с болничните листове през първите 135 дни?

Общи условия

Активация на акаунт