/Аз съм с много къса коса и сега му е времето да си правя експерименти, че бързо ще израсте и ще го подстрижа. Иначе косата ми си е с нейния цвят, а само белите са сини - за това си мисля, че е оцветител.
/
Смело можеш да използваш такъв тонер/оцветител - на твоята черна коса ефекта ще е като с къната. Само дето хич не ми се мисли колко тубички ще ти трябват
Аз съм с 3см. коса и се намазах с цялата тубичка 
Най-добър ефект за прикриване на побеляването съм постигала с кичури.

При външната врата стигна до кабелите за цялата инсталация. Сега иска да ги преподрежда, че са сложени опасно. Заковани са с пирони през средата на кабела за дървени трупчета на 2 места. На всичко отгоре точно под таблото с бушоните е същата история, точно преди да тръгнат по улеите. Които м/у другото са достатъчно дълбоки и в самата панела си е предвидено. Те обаче ги изкарали отгоре с трупчетата и ги заковали с пирони
Изкърти всичко и сега ще вкара кабелите в улеите само със замаска. Побират се перфектно.
Пие ми се кафе на такъв изглед!
Не е приятно, но веднъж като си го направите, после няма грижа. 
Не е приятно, но веднъж като си го направите, после няма грижа.
Дойдеха мериха на входа и тук е на нормата ама сутрин рано.Висяха и се гъзиха пак два часа и половина,та ми загубиха времето за пазарене и така. Обаче ми дадоха протокол с верните данни и за първия път и за днес. Сега ще чакам решение от София.