Хотелите във Велинград - 9

• 146 523
  • 799
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Здравейте, какво ви е мнението за Бор? Храна, басейни...
Прекрасен е БОР. Храната много разнообразна и вкусна, вътрешният басейн е голям и топъл. Във външния не сме влизали, защото беше студен. Обслужването прекрасно! Стаите широки и приятни! Най-хубавото му е местоположението! В гората, борова гора. Въздуха кристал, трепти Simple Smile. Слязохме на разходка в града...., ау шум, мръсотия..., нищо общо с хотела! Препоръчвам го на всеки, особено на семейства с деца! Има просторни поляни, батут, детски катерушки и люлки.

# 166
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте момичета,вчера се върнах от Велинград и ще ви споделя мнението си относно хотела и ресторанта.
Бяхме в Гранд Хотел Велинград
Хотела на нас много ни хареса ,интериора обслужване,мястото на което се намира.
Това което не ми хареса е дълбочината на външния басейн 1,70 е дълбок на всякъде.За хора които като мен  не могат да плуват не е много добре.Закуската е като на всякъде,има разнообразие но неочаквайте нещо лау. С две ръце препоръчвам ресторант Парадайз (не знам дали е със з или с,за което моля да ме извините).Много вкусна храна,много добра презентация на ястията.Цените са много достъпни.Ами това е ако имате въпроси с радост ще отговаря

# 167
Къде се намира ресторант Парадайз?

# 168
  • Plovdiv, Bulgaria
В улицата която води до хотел Олимп и Гранд Хотел Велинград.От дясната страна.

# 169
Посетих новия хотел Инфинити, на един месец е. Очарована съм от Спа центъра - Виктория Спа е. Огромен е и има много различни неща. Вътрешният топъл басейн е пълен с масажни дюзи за всяка част от тялото, перфектно за такива като мен, които не могат да плуват.
Има и голям плувен басейн с по- студена вода, 1.80 дълбок. Външният е малък, но идейно направен и доколкото разбрах, ще се строи още един по-голям външен.
Храната не ми хареса много, нямаше разнообразие. За следващия път бих избрал опция само със закуска.
Но за Спато няма какво да кажа, не ми се тръгваше.
Хареса ми идеята стаята да се отключва с гривна с чип, а не с карта, за която само се притеснявам да не я загубя. Гривната си я слагам на ръката и навсякъде съм с нея.
Ако някой има въпроси - насреща съм.

# 170
  • There I was on a July morning
Вътрешният топъл басейн с каква температура и дълбочина е, както и външният малък? Благодаря!

# 171
Точни температури не мога да кажа, водата беше приятна за стоене, не беше гореща, което за летния сезон намирам за добре.
Външният е около 1.40, като има обособена детска част в него. На етажа на външния (4 етаж) има и финландска сауна и джакузи.
А вътрешният в спато (на -3) е от 1.30 до 1.60. Има и 2-3 плитки детски басейна.
Също има и един целия в масажни дюзи - на гърба, на краката, а отгоре може да се пусне едно като душ с едновременно топла и студена вода.

А аз мога ли да попитам за отзиви за Арте, беше близо до Инфинити и отидох да го видя отвън. На паркинга беше лудница, в спато усеща ли се такава? Басейните как са, спато?

# 172
  • There I was on a July morning
tooclose, мерси! Flowers Bouquet

# 173
Ние се върнахме от Арте преди няколко дена. Бяхме за 7 нощувки.Мястото е чудесно.Имахме стая с гледка към басейна. Изобщо не беше шумно. Стаята беше чудесна - чисто,ново ,уютно.Персонала много любезен. Само една сервитьорка имаше по намръщена. Храната беше хубава и разнообразна. Правеха страхотно брауни за десерт , а за закуска уникални кроасанчета .Изобщо  всичко беше много вкусно. Басейните бяха чисти. Външния детски е много топъл и дълбок 50см. Много е голям не като в повечето хотели като локвички. Външния дълбокия беше 1,40. Също топъл , но не колкото детския. Събота и неделя наистина имаше много коли на паркинга. По никакъв начин това не се усещаше в спато или на басейните.Постоянно имаше свободни шезлонги. Има детска площадка, много е хубава. Хотела е извън града точно зад хотела е гората. Има пешеходна алея която отива до центъра за 10мин. пеша сте там. Дават кърпи на външния и на вътрешния басейн. На нас лично нямаше нещо което да не ни хареса.Стаята беше с тераса. Голяма е имаше два стола и масичка. Щом на моя мъж му хареса ,а той все намира кусури значи е хубаво. Голямото дете каза, че това е най-якия хотел в който сме ходили. Зимата плануваме пак да го посетим. Вечер в ресторанта те настаняват . Има едно момиче което пее хубава българска музика.

# 174
Хотела изглежда така , както е на снимките по сайтовете.

# 175
Днес се върнахме от хотел Алегра. Топъл и голям вътрешен басейн -150 дълбок с обособена част за малки деца .Има и вътрешно джакузи.Външния басейн също беше топъл,не толкова голям и външно джакузи.Горе долу до гърдите  стига водата там. Шезлонги трудно се намират,защото отрано се мятаха по 4,5 хавлии на тях .Закуската е еднообразна,вечерята бива .На сет меню е.Обслужването е страшно бавно.За вечерята чакахме около 40-50 мин.Чаршафите на леглото не отговаряше на размера на  спалнята,все едно на голия матрак спахме.Имаше и доста други кусури,не бих повторила там повече!

# 176
Пробвахме ресторант Парадайс за обяд, вкусно и чудесно поднесено, на мен ми е първият ресторант в България с комплимент от заведението, диня. Обаче на следващата вечер  чакахме на спирката пред ресторанта автобуса и от Парадайс дънеше яко чалга.  Чудно ми е, защо никой не споменава оригиналното си Том и Нези, на същото кръстовище, където са Парадайс, Родопско село, Том и Нези Класик, на ъгъла в посока центъра, ресторант от време оно, да не казвам, че го знам още от времето, когато се казваше Острец Joy. Имат голям проблем с обслужването във Велинград, навсякъде работят с минимум персонал и се чака, чака. Още едно място за обяд да препоръчам, на площада в Чепино, срещу хотел България, ресторант Скабрин, вкусно и евтино обедно меню.

# 177
преди 3 седмици като искахме да обядваме в Родопско село се оказа, че братята са затворили заведението защото избираха мис Велинград чае шукарие  Mr. Green

# 178
Ти ме подсети, един ясен следобед около Св.Спас се извиха яко маанета, зурли и тем подобни, пред Радоновата баня се изви хоро, жива музика, явно имаше някакъв ритуал за взимане на някой, я булка, я младоженец от банянето, интересно ми стана, но от балкончето повече не видях.

# 179
Трябва да реша днес - Бор или Здравец ?
Била съм и в двата,но зимата. Сега ме интересува на дата 30.08. кой ще е по-подходящ,в смисъл с по-топъл външен басейн.

Общи условия

Активация на акаунт