Хотелите във Велинград - 9

• 146 462
  • 799
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, дами!

Резервирах апартамент в хотел Роял спа чрез букинг - дава ми 469 лв. за 3-5 септември, 2 нощувки, 3 човека. Не е ли скъпо  newsm78 Къде мога да резервирам по-изгодно?

Благодаря предварително.

# 76
Здравейте, дами!

Резервирах апартамент в хотел Роял спа чрез букинг - дава ми 469 лв. за 3-5 септември, 2 нощувки, 3 човека. Не е ли скъпо  newsm78 Къде мога да резервирам по-изгодно?

Благодаря предварително.

Здравей,

пробвай да резервираш дирекнто в хотела. Често цените са по-ниски дори от официално обявените. Странно как става.

# 77
Здравейте, от понеделник сме в хотел Здравец! Някой ходили е скоро там, как е положението, а и халатите заплащат ли се допълнително или се полагат на всеки?
Ако някой го интересува нещо за този хотел, от утре ще мога да дам информация Simple Smile
Не съм ходила във Велинград от 15 г, дано да се е променил в положителна насока.
Здравейте, ако може да кажете пресни впечатления за хотела, направих резервация от 13 .07., но още не съм платила.

# 78
  • София
Здравейте, на скоро бяхме в нов хотел във Велинград, казва се АртеСпа. Открит някъде началото на годината. Много приятно бяхме изненадани. Хотелът е перфектен! Спато също, храната уникална Simple Smile Много подходящо за деца. Външни вътрешни басейни, детски кът с детегледачка, която не се заплаща допълнително, халати, бебешки кошари...Пробвахме да търсим през букинг, но директно в хотела ни дадоха най-добра цена. Хотелът е 5 * и който е решил да се поглези си заслужава отвсякъде. Предлагат всякакви варианти с хранене без, гъвкави са. А и храната на свободна консумация никак не беше скъпа....в сраенение с другите кръчми из града, които не предлагаха кой знае какво качество. Ще се радвам да съм била полезна. Този хотел не го видях в списъка на инициатора на темата и за това по подробно писах. Весело лято на всички newsm53

# 79
За Арте май са двете крайности отзиви от супер доволни до много недоволни. newsm78

# 80
Не бях ходила до Велинград от години, а сме супер близко. В края на Юни ходихме в Спа хотел рОЯл.
Не е сезона на спато, обаче беше студено и супер спокойно, а ние с малко 3 месечно бебе.
Очарована съм, много ми хареса хотела, супер доволни останахме. Спа базата е най-добрата в града или поне така го водят, басейните са чисти, почти нямаше хора,което идеално ни устройваше, стаите са също много добре, поддържано е, дадоха ни и кошарка за беба, храната в ресторанта беше много вкусна и разнообразна.
Отпочинах си идеално, и атмосферата много ми хареса,самия хотел, обслужването, всичко е на ниво-напрво се почувствах като Креопатра в Древен рим Mr. Green

# 81
  • София
За Арте май са двете крайности отзиви от супер доволни до много недоволни. newsm78
Да, незнам защо така се получава newsm78 Ние бяхме за гергьов ден.....и нямаме забележка....храната беше на изключително ниво, някои от блюдата се готвеха на момента за вечеря, много разнообразно. Сутрин за децата имаше фреш и еспресо, което е изключителна рядкост за хотели 5* даже и в чужбина. Доста съм претенциозна и имам база за сравнения не само от нашата мила родина и ми е трудно да повярвам, че на някой не му е харесало. Ноооо свят голям хора всякакви  Grinning Едо е хубаво, че във Велинград има избор newsm10

# 82
  • Русе
Здравейте! Някой с актуална информация за хотел Бор? Планирали сме тридневна почивка през м. септември във Велинград и много се чудя за хубав хотел  newsm78

# 83
А някой с отзиви за Свети Спас?

# 84
Здравейте на всички
Не съм чела цялата тема - влизам само с препоръки  Peace

Горещо мога да препоръчам два хотела - Макси и Гранд хотел Велинград. И двата са супер за хубава почивка с деца - особено Макси. В Гранд хотел Велинград пък изкарахме един дълъг уикенд за св. Валентин и мога да кажа, че програмата беше страхотна, кухнята и обслужването също. Изключително доволна съм и от двата хотела и ги препоръчвам горещо  Peace

Имам и въпрос - някой може ли да изкаже мнение за комплекс Карина?

https://grabo.bg/dvama-vav-velingrad-0f973zw?affid2=233&gcli … jq4oaAgcCEALw_wcB

Подарих ваучер за 5 дни на сестра ми за РД-то и да попитам дали има доволни от посещението си там.

# 85
Здравейте, от понеделник сме в хотел Здравец! Някой ходили е скоро там, как е положението, а и халатите заплащат ли се допълнително или се полагат на всеки?
Ако някой го интересува нещо за този хотел, от утре ще мога да дам информация Simple Smile
Не съм ходила във Велинград от 15 г, дано да се е променил в положителна насока.
Здравейте, ако може да кажете пресни впечатления за хотела, направих резервация от 13 .07., но още не съм платила.
Пристигнахме към 15 часа, от вратата пиколото ни взе багажа. В стая за двама сме, но няма тераса и е проблем съхне нето на халати и бански. Понеже резервирах от рецепцията, утре ще ги питам дали съм в по-евтина стая и затова нямам тераса, може и аз да не съм разбрала. Имам чувството, че хотела е празен, което е супер, чисто и спокойно е. В спа-то е чисто, водата е 32 градуса, лично я премерих, спасителя ми даде термометър, щото една баба се оплакваше, че била студена.Вечерята беше хубава. Засега съм доволна.

# 86
Пристигнахме към 15 часа, от вратата пиколото ни взе багажа. В стая за двама сме, но няма тераса и е проблем съхне нето на халати и бански. Понеже резервирах от рецепцията, утре ще ги питам дали съм в по-евтина стая и затова нямам тераса, може и аз да не съм разбрала. Имам чувството, че хотела е празен, което е супер, чисто и спокойно е. В спа-то е чисто, водата е 32 градуса, лично я премерих, спасителя ми даде термометър, щото една баба се оплакваше, че била студена.Вечерята беше хубава. Засега съм доволна.
Благодаря! Стандартните и Лукс стаите нямата тераси, само апартаментите и ВИП стаите.Това ми казаха , когато правих резервацията.

# 87
  • Варна
Здравейте, ще бъде благодарна ако споделите, в кои други хотели освен Роял Спа има детски басейни?  Thinking

# 88
  • София
Здравейте, ще бъде благодарна ако споделите, в кои други хотели освен Роял Спа има детски басейни?  Thinking
В Арте Спа има детски басейн вътре и вън.

# 89
А в Макси имат ли детски басейн? Започнах да се колебая между него и Арте Спа. За последния четох отзиви,  че ресторантът бил прекалено малък и препълнен. А аз съм с малко дете и се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт