Хотелите във Велинград - 9

• 146 423
  • 799
  •   1
Отговори
# 30
Освен в хотел Селект, има ли водни пързалки за деца в някой от другите хотели във Велинград?

# 31
Освен в хотел Селект, има ли водни пързалки за деца в някой от другите хотели във Велинград?
Има и в Двореца малка за деца и голяма водна пързалка, която обаче не видях да работи, но може и да е временно.

Здравейте, да дам малки отзиви за Макси и Двореца на интересуващите се  Grinning.
Първо за Макси, стаята беше леко овехтяла и неподдържана добре, бяхме точно над басейните и може би заради това, банята миришеше на мухъл, не че не беше чистено, но определено се очакваше повече от 5 звезден хотел, храната беше ОК, имахме и добри и не толкова добри попадения. Басейните и СПА-то ми харесаха, доста топли и разнообразни басейни, което е големият плюс на хотела. Приятна градина, като цяла бих го посетила, но определено и само заради басейните и СПА.
В Двореца повечето стаи са без тераси и нашата беше такава, за кратък престой не е проблем, но мисля за по-дълго време няма да е много удобно. Стаята беше малка, но перфектно почистена и приятно ухаеща. Храната и за закуска и в ресторанта беше по-добра от Макси, мое и на дъщеря ми мнение. Вътрешният басейн беше леко по-хладен от моето предпочитание и СПА-то не е толкова интересно и разнообразно, но бива. Външните басейни и топила бяха ОК и най-важното за нас имаше много детски забавления за дъщеря ми, малка пързалка в басейнчето, надуваем замък, люлки, на нея и беше определено по-интересно в Двореца. Имаше аниматори в детския кът, докато в Макси, не видях за трите дни престой.
Дано съм била полезна. bouquet

# 32
Здравейте на гости сме на роднини във Велинград и искаме да заведем дъщеря ни на 3 години е на басейн към някой хотел, кой басейн бихте ни препоръчали? Благодаря ви предварително

# 33
Дейзи_9, мерси за отзивите за Двореца. Ще бъдем там през август за 10 дни с моя почти петгодишен син и изрично съм си поискала стая с тераса, която да гледа към гората. Обещаха, че имат такава.

А как е храната в ресторанта? Синът ми има проблеми с храненето и трябва да видя едно ядене, за да преценя дали ще го яде. Предпочитах да имаме поне вечеря на бюфет, ама казаха, че няма такъв вариант.

# 34
Nedinka, вкусна е храната има доста богато обедно меню на прилични цени и понякога вечер остава от обедното меню храна, супи имаше 4 вида за деня и около 6-7 вида основно. Моята дъщеря е доста проблемна с храната също, но и хареса храната, на мен също. Едната вече в ресторанта нищо не хареса, но и направиха варени макарони с малко шунка и си хапна, не остана гладна. Мисля, че имаше и вариант за полу и пълен пансион изхранване, но с неядящо дете мисля е по-рационално да си поръчвате каквото ви хареса на момента.

# 35
За съжаление няма вариант нито на пълен пансион, нито на полупансион. Питала съм. При нас най-работи схемата с хранене на бюфет - малко от това, малко от онова и все нещо хапва. Освен това мога да видя каква е консистенцията на яденето. Сложни сме, но се надявам, че все ще има нещо подходящо.

Още веднъж благодаря за мнението.

# 36
  • софия
Здравейте. Бих искалда да попитам за Бор- малък ми изглежда външния басейн?  newsm78

# 37
  • There I was on a July morning
Здравейте. Бих искалда да попитам за Бор- малък ми изглежда външния басейн?  newsm78
Отдавна съм ходила в хотел Бор, но по спомен - външният не е голям, а вътрешният е с дълбочина 1.70 м и за малки деца не е подходящ.

# 38
Дами, здравейте!

Никога не съм ходила във Велинград   Simple Smile  Кой хотел ще препоръчате? Аз май се ориентирам към Роял Спа  newsm78 ОК ли е? Или нещо друго ще препоръчате? Искам да е хубаво, чисто, да има голям чист външен басейн  Simple Smile

Ако остане Рояла за двама възрастни с голямо дете апартамент ли да взема?

Благодаря предварително  Hug

# 39
ЕваНиколова, има двойни луксозни стаи, които са достатъчно големи, с тераса и двоен диван, питайте за тях. Стандартната двойна стая е малка за трима.

# 40
Здравейте , прочетох няколко страници от старата и новата тема, но не попаднах на отзиви за
 х. Здравец.
Моля дайте ми линк към мнение или ако има пресни впечатления за този хотел.
Интересуват ме басейните с мин вода дали са добри и топли.
Стаите дали са с тераси?
Храната за AL дали е разнообразна и качествена?
Има ли места на паркинга?
Благодаря!

# 41
Здравейте , прочетох няколко страници от старата и новата тема, но не попаднах на отзиви за
 х. Здравец.
Моля дайте ми линк към мнение или ако има пресни впечатления за този хотел.
Интересуват ме басейните с мин вода дали са добри и топли.
Стаите дали са с тераси?
Храната за AL дали е разнообразна и качествена?
Има ли места на паркинга?
Благодаря!

Бяхме в хотел Здравец в края на май. Нашата стая беше с тераса, но се водеше Двойна стая Вип,другите стаи нямат тераси.Вътрешният басейн е топъл,има и джакузи и детски. Външният не сме ползвали, защото валеше дъжд. Бяхме със закуска и вечеря и останахме доволни, но вечерята е без напитки. Раздават халати за басейна. Най-удобно е стаята да е на първия етаж, защото там е топлата връзка за спа центъра. Има паркинг зад хотела, който се ползва само за гости на хотела.

# 42
Весела, благодаря за изчепателния отговор. А на първи етаж не е ли малко мрачно? Ние ще бъдем най-верояно Вип понеже сме с деца, а стандартната е само 2 легла.

# 43
Някой с пресни отзиви от Роял спа.Как са басейните и спа то най вече

# 44
Препоръчайте хотел с балнео лечение, никога не съм ходила и ми е трудно да се ориентирам
Предпочитам изгодна цена

Общи условия

Активация на акаунт