Хотелите във Велинград - 9

• 146 504
  • 799
  •   1
Отговори
# 105
Зора е доста извън Велинград в посока Юндола. Няма минерален басейн. Не съм го посещавала обаче, ама нямам и намерение. Красиво е наоколо, да, но ....само това е.

# 106
  • при моите деца .....
Отзиви за хотел Далия
http://www.hoteldalia.info/
и Карина
http://karinavelingrad.bg/?

# 107
Някой който е ходил в хотел Макси и хотел Рич да каже кой е по добър?

# 108
Пак е мн относително какво търсите. Като бях на 20, с гаджето си ходих там, джакузита, лиготии, сспални с джакузи до леглото, жива музика в ресторанта, дискотека и т.н. Вече с дете на 2 години ходя на Макси, спокойствие, вечерта не ми се чува оркестъра от ресторанта, спато е мноооого по-голямо от на Рич, басейна също. Единственото хубаво което аз виждам в Рич, за ходене с дете е, че отвън има много голяма площадка за деца. Макси също имат пързалки и люлки, но не чак така. Но на фона на останало, за почивка с дете, малко, Макси.

# 109
Пак е мн относително какво търсите. Като бях на 20, с гаджето си ходих там, джакузита, лиготии, сспални с джакузи до леглото, жива музика в ресторанта, дискотека и т.н. Вече с дете на 2 години ходя на Макси, спокойствие, вечерта не ми се чува оркестъра от ресторанта, спато е мноооого по-голямо от на Рич, басейна също. Единственото хубаво което аз виждам в Рич, за ходене с дете е, че отвън има много голяма площадка за деца. Макси също имат пързалки и люлки, но не чак така. Но на фона на останало, за почивка с дете, малко, Макси.

Благодаря много, с малко дете ще сме . Аз се колебаех понеже прочетох много лоши отзиви за ресторанта на Макси бил скъп , а не готвели хубаво, а моите са капризни , а не ми се иска на обяд да ходя по улиците да им търся за ядене.

# 110
Моята дъщеричка е на 2 годинки и няколко месеца, на обяд имат готвено и си хапваше от него. Помня, че имаше вкусна супа, и някакви домашни кюфтенца, които тя много харесваше, но тя като цяло си пада много по месото. Има и някакво детско меню, по спомени имаше детска пица, пилешки филенца, някакви такива неща. Аз вечерях 2 пъти там, единия път паста, и единия път риба, нямам оплакване чак за нещо лошо, честно казано. Дано и вие да останете доволни.

# 111
  • Пловдив
Ние сме от другата седмица в Роял Спа.Колебаех се между него и Макси,но аз държа на апартамент - да има врата между помещенията,а  Макси нямат апартаменти и затова избрах Роял.Дано не съм се минала,като ви чета всички предпочитате Макси пред Роял-а. Rolling Eyes

# 112
Ние сме от другата седмица в Роял Спа.Колебаех се между него и Макси,но аз държа на апартамент - да има врата между помещенията,а  Макси нямат апартаменти и затова избрах Роял.Дано не съм се минала,като ви чета всички предпочитате Макси пред Роял-а. Rolling Eyes

И аз така. Освен заради вратата избрах Рояла и заради повечето басейни навън  newsm78

# 113
Да, Макси нямат апартаменти, няма врата, но стаите им са огромни.  Факт, че няма толкова басейни, но и няма такъв наплив от хора, много спокойно е. И на двете места е хубаво и ще прекарате добре, не се притеснявайте и весела почивка. Simple Smile

# 114
В Роял Спа имат ли детска площадка , че няма снимки в сайта им?

# 115
  • sofia
Моля ви за информация какви са цените на свободната консумация в Свети Спас -кафе ,бира, сок ,води и ракия и др ? Предполагам че имат и обедни менюта на достъпни цени . Моля ви за инфо и за студиата които предлагат -с балкон ли са и като зяла стават ли за 6 нощувки ?

# 116
Не сме спали в Свети Спас, но като бяхме във Вела хилс ходихме да обядваме там. Не е скъпо, като нормален ресторант в София е. Имаха хубаво обедна меню, по хубав боб в гърне не съм яла Simple Smile

# 117
В Макси има ли детски външен басейн , понеже на рецепцията казаха че има , а на снимките ми се струва че май нямат? Аз искам детския басейн да е отдено, а не преминаващ от плитко към по дълбоко, и да е максимум 60см.

# 118
  • sofia
Не сме спали в Свети Спас, но като бяхме във Вела хилс ходихме да обядваме там. Не е скъпо, като нормален ресторант в София е. Имаха хубаво обедна меню, по хубав боб в гърне не съм яла Simple Smile

Благодаря ти много за коментара  bouquet

Ще се радвам и ако някой руг се включи по подробна информация ...предпочитам на лични за да не спамиме темата .
Иначе ние живи и здрави другият месец ще ходим там и  ми се искаше да имам инфо какво да очаквам   Wink

# 119
  • sofia

Благодаря ти много за коментара  bouquet

Ще се радвам и ако някой друг се включи по-подробна информация ...предпочитам на лични за да не спамиме темата .
Иначе ние живи и здрави другият месец ще ходим там и  ми се искаше да имам инфо какво да очаквам   Wink

Общи условия

Активация на акаунт