Хотелите във Велинград - 9

• 146 666
  • 799
  •   1
Отговори
# 330
Там има таксита

# 331
Реших , че дилемата ще е между Арте и Инфинити - 4 нощувки със закуски и вечери. Разликата в цената е -100 лв за Инфините. Трябва да реша до утре вечер. Някой с вчепатленияни и от двата хотела? Сега ще изчета и назад какво сте писали.
Не разбрах кой е със 100лв. повече, но аз бих предпочела Инфинити. Когато аз бях във Велинград нямаше места там и бяхме в Св. Спас, явно е доста посещаван.
Арте е 100 лв повече. В крайна сметка избрах Инфинити, ще дам отзиви през следващата седмица.

# 332
Някой може ли да даде отзиви за Арте с деца-как е анимацията,колко струва на час? Храната?Има ли детски басейни?Като гледам цените са си нормално,може би малко по високи от Спас например newsm78

# 333
Здравейте, днес се прибрахме от Роял Спа. Останахме много доволни, СПА, ресторант, обслужване, фитнес. Бихме го посетили отново. Някой ако има въпроси съм на разположение 😊

Средата на декември трябва да сме там. Живот и здраве след това ще се отчета. Grinning Искам да питам за цените в ресторанта - все пак трябва да се яде някъде. Grinning И имат ли обедно меню? Относно фитнеса - има ли инструктори постоянно?

# 334
  Ние в Роял спа бяхме със закуска и вечеря включени. Чудесна е храната разнообразна има всичко и за всеки вкус. Свободната консумация не беше много скъпа. Сега не си спомням цени с точност една бутилка вино беше 15 лв. Само това помня, защото поръчвахме.
Ние също ще сме там в средата на Декември.😊фитнеса съм го виждала отдалече и не знам аз не съм фитнес фенка.

# 335
 Ние в Роял спа бяхме със закуска и вечеря включени. Чудесна е храната разнообразна има всичко и за всеки вкус. Свободната консумация не беше много скъпа. Сега не си спомням цени с точност една бутилка вино беше 15 лв. Само това помня, защото поръчвахме.

Благодаря за отговора. Grinning При нас ще е включена само закуска, а в сайта пише ето това:

Изхранване                    възрастен     дете 6 - 11,99г   дете 0-5,99
Обяд на блок маса      14,00 Лв.            7,00 Лв.         безплатно
Вечеря на блок маса      20,00 Лв.          10,00 Лв.        безплатно

Та се чудех не може ли на свободна консумация. Надявам се и водата да е топличка както са писали. Наистина има много информация за басеините в сайта. Бравос! Grinning
Значи може да се видим. Grinning Само че вие бяхте с бебе, а нашия вече е на 10 години. Фитнеса - аз почти не съм стъпвала във фитнес. Но все се каня. Wink И ме е срам, щото не знам кое как се ползва. Там поне като не познавам никой белким се престраша.  Grinning

# 336
Има със сигурност свободна консумация, като отвориш менюто си го пише. И на това се надявам да е една идея по-топла водата. И да има коледна украса. На мен любими са ми залата за релакс и римския басейн. Звъняхме миналата седмица да запазим местата.  Хотела е ще е пълен, казаха, че места вече почти няма.

# 337
Ina.ina, защо не си вземеш ваучер от някой сайт? Повечето ваучери са с включена вечеря на същата цена.

# 338
Втори път ще ходим с ваучер от on fire. 68 лв за нощувка + закуска  и вечеря. Яденето е толкова разнообразна и толкова много, че ние даже не обядвахме. Само един ден седнахме на заведение в града за обяд за да се разходим.

# 339
Втори път ще ходим с ваучер от on fire. 68 лв за нощувка + закуска  и вечеря. Яденето е толкова разнообразна и толкова много, че ние даже не обядвахме. Само един ден седнахме на заведение в града за обяд за да се разходим.

А аз си пуснах питане дирекно към сайта на хотела. Цената за апартамент (понеже ми отговориха, че няма вече двойни стаи делукс) за петък и събота е 450 лв с включена закуска. Всъщност още не съм платила - в смисъл 50% , та съответно и не съм резервила.

Ina.ina, защо не си вземеш ваучер от някой сайт? Повечето ваучери са с включена вечеря на същата цена.

Не съм търсила ваучери, мернах някъде такъв и беше около 560 пак за 2 нощувки. Та ... Grinning

# 340
В крайна сметка си взех ваучери от onfire (закуска и вечеря, та да не го мисля), направиха ми резервация, платих ги вчера, та сега съм спокойна. Simple Smile
Иначе от малко повече от година ходим във Велинград (много сме изтървали, значи Grinning). Основно сме в Аура и веднъж бяхме в Елбрус. В Аура басеините са повече, в Елбрус има 2 сауни. Водата в големите басеини - по-топла е в Аура, в Елбрус не можеш просто да си седиш - трябва да плуваш/да се движиш. Но само за големия басеин (пак да кажа). Аура е идеално - за цена - качество. Лятото не сме ходили, та има промени - обновяване на стаите (може би още продължават) и малко са дигнати цените в ресторанта (все сме били без вечеря, та съм позапомнила цените), но то пък иначе си беше евтино. Обедното меню е евтино и наистина порциите са огромни. Общо взето съм съгласна с мненията на Fanfanito. (Даже ми стана чудно дали пък не сме се засичали там, ама това е друга тема. Grinning)
Хубаво е, че има такива теми, понякога получаваш информация точно навреме. Grinning

# 341
Да  ви кажа, че резервирах от 23-ти до 26-ти ( Коледен пакет за 3-ма) в Аура. Малко на риск, но от предния пост като чета се успокоявам Wink

# 342
Имате ли впечатления от Лъки лайт?

# 343
Кой да избера хотел "Бор" или "Св. Спас"?

# 344
Кой да избера хотел "Бор" или "Св. Спас"?
Бор има по-добро спа и е малко по-спокойно от към натовареност. Кухната лично според нас е по-добра ( не в Св. Спас е лоша), но пък там няма детски басейн.

Общи условия

Активация на акаунт