Хотелите във Велинград - 9

• 146 682
  • 799
  •   1
Отговори
# 420
Някой има ли пресни впечатления от хотел "Макси"?

Пресни впечатления не, но все пак имам - горещо го препоръчвам този хотел. Страхотен е, обслужването е много добро, за деца е перфектен Simple Smile

# 421
Здравейте! Някой да има впечатления от спа хотел Енира? Изглежда добре на снимките в сайта на хотела, но ми се иска да чуя мнение от първа ръка..

# 422
  • There I was on a July morning
Здравейте! Някой да има впечатления от спа хотел Енира? Изглежда добре на снимките в сайта на хотела, но ми се иска да чуя мнение от първа ръка..
Бяхме там преди няколко месеца. Това е малък хотел, не предлага екстри като детски кът, анимация, забавления и др. подобни. Като за 3-звезден хотел е отличен.
Обзавеждането е ново и хубаво. Чисто е.
Има 2 басейна, но външният работи само през лятото. Вътрешният е малък, с много приятно топла /според моите критерии/ вода. Освен тях, СПА - зоната включва: парна баня, сауна, ледено ведро, помещение за масаж. Има и джакузи, беше написано, че водата е между 36 и 42 градуса, не знам колко точно беше тогава, но на мен ми се стори прекалено топла.
Храната беше на блок маса и беше добра като асортимент и качество. Но, трябва да отбележа, че бяхме с пакети за Великден, със закуски и вечери, и хората се бяха постарали. В делничните дни и при по-малка заетост, не знам изхранването как е.

# 423
  • София
Нужда от малко помощ, но ако може при пресни впечетления- Макси или Инфинити? Скоро приятели казаха, че Макси бил за ремонт вече, дали е така?

# 424
  • София
Някой да каже за Елбрус-топъл ли е вътрешния басейн? За плуване как е-мисля да резервирам за Великден.Благодаря

# 425
  • Пловдив
Моля за препоръка за добър ресторант с качествена вкусна храна във Велинград, може и да в някой от хотелите.

# 426
  • Бургас
Здравейте смятаме да отидем в хотел Бор за няколко дни. Интересува ме има ли детски кът и дали е близо до ресторанта? Занимават ли децата или сами си играят? Благодаря!

# 427
Здравейте , бихте ли дали отзив за Акватоник , но сръвнен с рояла или гранда? Как е басейна , спа-то?
 И от двата съм  доволен с едно , лично за мен , ОГРОМНО изключение - храната... 4 звездни хотели , които предлагат основно манджи и то зле приготвени... Но решихме да пробваме и някой друг хотел , но заради неоправдано високата (отново по мое мнение) цена Арте отпада.

# 428
Моля за препоръка за добър ресторант с качествена вкусна храна във Велинград, може и да в някой от хотелите.

Парадайс Simple Smile страхотно готвят

# 429
Назад в темата отзивите са положителни за Акватоника!
И аз се чудих за нашия любим Олимп, но резервирах за Акватоника от 24 февруари Wink Само се моля да не е като в мол Роял...
За хубав ресторант и вкусна храна- тази в Олимпа препоръчвам с две ръце!Е, има си и много препоръчвано заведение, но всеки с вкусовете си, на мен в Том и Нези не ми харесва Wink
П.П. и Парадайс-  да!

# 430
  • Пловдив
Здравейте смятаме да отидем в хотел Бор за няколко дни. Интересува ме има ли детски кът и дали е близо до ресторанта? Занимават ли децата или сами си играят? Благодаря!

В хотела има детски кът, в апартамент на първия етаж, но е далеч от ресторанта. Работи определени часове. По бегли спомени от лятото от 10-12 часа и от 17-22 часа. Има жена, която по-скоро седи при децата, но не се занимава с тях.

# 431

Механа "Демеко" - изключително вкусна българска кухня. Всичко е прясно, току-що приготвено. Иначе ресторантчето е малко, но много уютно. Идеално е за обяд. И обезателно трябва да се посети Yum

# 432
+1 и за Демеко, но малко бавно действат.

# 433
  • област Софийска
Здравейте! Моля за отзиви за семеен хотел Ив? Не сме много претенциозни.

# 434
  • гр.Добрич
Момичета, никой ли не ходи в Здравец? Никакви коментари не намирам за него. Наши приятели са си купили валчери за там и ни канят. Обаче само като си помисля колко път имаме дотам и не ми се тръгва. Ако и хотела е скапан пък повече.

Общи условия

Активация на акаунт