Хотелите във Велинград - 9

• 146 681
  • 799
  •   1
Отговори
# 405
Някой скоро да е бил във Велина, тези градуси на водата не са ли малко 26/30
Хареса ми, но само ме притеснява да не ми е студ..

# 406
За много години! Искам да попитам Рояла далеч ли е от центъра? Планирам уикенд с сина ми във Велинград и съм се насочила към този хотел. Но ще сме без кола.....та може ли пеша да се стигне до центъра или си е далечко?

# 407
Стига се спокойно до центъра за 10-15 минутки по бул. Съединение

# 408

Да, но няма места за желаните дати. И.....нещо Акватоник ми дадоха биваща оферта. И съм в чуденка страхотна! Пък до центъра....с такси ще е явно.

# 409
И аз търся пресни впечатления от Велина 🙄
Моля , споделяйте мнения .

# 410

Да, но няма места за желаните дати. И.....нещо Акватоник ми дадоха биваща оферта. И съм в чуденка страхотна! Пък до центъра....с такси ще е явно.
За Акватоник не се чудете изобщо.Хотела е добър и си заслужава.

# 411
За желаните ни дати няма места в любимия Олимп. Загледах Аура, ако сте били на 2-те места, може ли да сравните, или препоръчайте хотел подобен на Олимп относно чистота, стаи, храна, басейн, отношение на персонала.

# 412
Ами Аура е една идея по-ниска категория, но пък е чисто, топло и с голям басейн. Компромисът е в комфорта и ширината на стаите и храната в ресторанта. Но  пък от Аура се стига за минути до центъра. Впрочем с автобус и от Акватоник за една минутка се стига до площада, плаща се на кондуктора, струва стотинки някакви.

# 413
  • София
Някой скоро да е бил във Велина, тези градуси на водата не са ли малко 26/30
Хареса ми, но само ме притеснява да не ми е студ..
Басейнът във Велина не е за киснене, а за плуване и затова наистина не е много топъл. Той е и доста дълбок. Външния също. За киснене има един малък горещ в подземието и там направо не се влиза от жега. Но за сметка на това по стаите и коридорите е много топло.  Имаме резервация за там през февруари, но май ще уцелим междусрочната ваканция и дано не е пак някакъв ужас от тичащи навсякъде деца.

# 414
  • Варна
В Роял има ли за плуване или са само за киснене?

# 415
В Роял има ли за плуване или са само за киснене?
Има и за плуване

# 416
  • Варна
Благодаря!
Днес се видях с познати върнали се вчера от Вила Хилс и са много доволни. Май ще ревервирам в който и да е, а следващия път в друг.

# 417
Здравейте, да докладвам за хотел Аура, бяхме там с 3-дневния Коледен пакет.
Още при пристигането ми направи отлично впечатление, че е топло и чисто, но тези два плюса после се превърнаха в минуси. Парното работеше непрекъснато и вечерта не можехме да спим нормално, не се дишаше от жега и отваряхме прозореца за да проветряваме и спахме на открехнат прозорец, което си има определено минуси. Другия плюс, който също стана минус, чистотата - миеха непрекъснато с някакъв препарат с миризма на лимон, която беше толкова натрапчива, че в следващите дни много ме дразнеше. Друг голям минус за мен беше закуската. 5-6 неща , от които никое не може да те впечатли. Нарязани кашкавал, сирене, съмнителни колбаси, баница, която 100 % беше останала от Бъдни вечер се предлагаше на 3 закуски. Имаше само едни пържени филийки, които свършваха на секундата, дъщерята отказа да ходи на закуска последния ден. А и уреда  за печене на филийки не им работеш,кафето - минало покрай шварца, каните с айрян и пресно мляко винаги празни.
Иначе за вечерите имаше 3-4 готвени неща, които бяха вкусни, но за първи път съм на такъв хотел, който уж блок маса, ама зад нея готвач и ти си казваш на него, какво да ти сложи в чинията, ти нямаш достъп до основните.
От фитнес залите им само 1 бягаща пътечка работеше, а ние винаги си ползваме фитнеса , в който и хотел са ходим. Стаите са реновирани, не са лукс, но са добре,  тв със цифрова  с отлично качество.
Персонала много отзивчив, но на рецепцията всеки чакаше по 15 мин за да си оправи сметката.
Та в общи линии си починах, защото не бях в къщи, но не бих повторила там. Наистина благодаря на момичетата, които писаха и си изказаха мненията за Аура, така е както писаха, но това определено не е моя хотел. За следващо посещение във Велинград, ще се ориентирам към четиризвездните хотели.

Здравейте,

Били сме по едно и също време там. Коментара е изключително точен и съвпада с моето мнение. Общо взето сме доволни, но не съм сигурна, че при следващо посещение в града ще изберем пак този хотел. Спрях се на него заради басейните. Били сме в "Клептуза" през лятото, но тук ни хареса повече. За тази година съм набелязала "Бор" и "Хевън".

# 418
Благодаря!
Днес се видях с познати върнали се вчера от Вила Хилс и са много доволни. Май ще ревервирам в който и да е, а следващия път в друг.
Вела Хилс наистина е на ниво от кьм стаи,чистота,храна, но спа зоната е твьрде малка.

# 419
Някой има ли пресни впечатления от хотел "Макси"?

Общи условия

Активация на акаунт