Хотелите във Велинград - 9

• 146 680
  • 799
  •   1
Отговори
# 390
Ехх и тази година докато се наканим след Нова година всичко е заето.Единствено в хотел Олимп имат места.Някакви отзиви за хотела.

# 391
  • Велико Търново
Моля за вашите впечатления.В кой от хотелите басейните са най-топли?

# 392
Моля за вашите впечатления.В кой от хотелите басейните са най-топли?
В Аура са много топли, особено този,който е на нивото на Спа-то. Мисля, че малко хора го знаят, ние бяхме единствените там - навсякъде е 1,20 м.

# 393
  • Пловдив
Не мога да схвана що за цени са това...цена за нощувка за 2+1 как може да е 300лв. в Акватоник? #2gunfire

# 394

Не мога да схвана що за цени са това...цена за нощувка за 2+1 как може да е 300лв. в Акватоник? #2gunfire

Аз направих директно запитване към хотел Акватоник преди 2 седмици. Нощувка за двама възрастни и дете на 10 г. със закуска и вечеря е 180 лв. Най-добре се обърнете директно към хотела, защото цените в различните сайтове за хотелско настаняване често са по-високи от официално обявените на страниците на хотелите.

# 395
Ехх и тази година докато се наканим след Нова година всичко е заето.Единствено в хотел Олимп имат места.Някакви отзиви за хотела.

Ние много го харесваме - басейнът ми е любимият от тези, които сме посещавали, 32 градуса, най-дълбокото е 160 см. Спато е ок, но няма свястна релакс зона. Преди ходехме в Акватоник и Гранд хотел Велинград, но Олимп ми е по-уютен и приятен, вече предпочитаме там. Топло е, храната е много вкусна, чисто. Той е точно под гранд хотела и ние ходим до там на боулинг, няма и 200 метра.

# 396

Ние много го харесваме - басейнът ми е любимият от тези, които сме посещавали, 32 градуса, най-дълбокото е 160 см. Спато е ок, но няма свястна релакс зона. Преди ходехме в Акватоник и Гранд хотел Велинград, но Олимп ми е по-уютен и приятен, вече предпочитаме там. Топло е, храната е много вкусна, чисто. Той е точно под гранд хотела и ние ходим до там на боулинг, няма и 200 метра.
Благодаря.Запазихме от 3.И ние предпочитахме Акватоник но няма места.Като местоположение го знаем къде е.Ходили сме на разходка.Момичето което ни направи резервацията беше супер любезно.Каза че басейна е 33гр. Задължително ще напиша отзиви тъй като в темата не е от коментираните хотели.А според мен хотела не е лош за категорията си.

# 397
Някой може ли да сравни Белчин гардън с Инфинити ВГ, в дилема съм? Търся топъл външен басейн за мм и вътрешен за мен@
Весело посрещане 🍾🤗

# 398
  • Пазарджик
Здравейте момичета.Иска ми се януари да отскочим до Велинград.До сега съм била в Гранд Хотел Велинград и Аква Вива Спа.

Какво ви е мнението за аквата?

# 399
  • София

Значи.. отдавна не съм писала и все се каня, но не ми остава време.
Редно е, след като съм оплювала някой хотел, да спомена и за промяната, а имено за Селекта.
Решихме с мъжа миоколо 22ри Септември да заминем малко на СПА във Велинград. По принцип сме фенове на Гранда, Двореца и Акватоник, но този път след 2 седмично море, решихме да изберем по бюджетна почивка. Не бих тръгнала, ако приятели не се бяха върнали с положителни отзиви от хотела.
Негативното: Разбира се само 1 асансьор, но тъй като бях подкована от темата, още с резервацията поисках стая на по-нисък етаж и не сме го ползвали, освен при пренасянето на багажа.
Детския кът- далеч от ресторанта и без аниматор, но поне е в стаята с бар и игри (билярд, електронни игри, та и мама и тати може да играят);
Няма вода никъде да си сипеш (за първи път виждам дори на закуска да няма вода УАУ), но за това бях подготвена от темата също, та не ми помрачи почивката;
Едиствената машина за сок на закуска не работеше и за 4те дни там не я оправиха;
Странно отношение на масажите, поисках да ми запазят цял час и да реша какъв точно масаж искам, а се оказа после, че нямало толкова време и можело само класически...Е не беше лош, ама остана чувството на прецакан. Мисля, че не бих повторила масажистите.
До тук с лошото обаче.
Стаята- чиста, просторна с допълнителен кът за гледане на телевизия (по-малка от тези на Гранда, но по-голяма от стандартната в Двореца);
Персонал, винаги усмихнат и бърз в сервирането.
Организирането на дискотеката, ами децата много се забавляваха. По принцип позволяваха да се пуши вътре, което е много голям минус, но като видяха, че има много деца, докато не си тръгнаха, не се пушеше. DJ -a  пускаше по-детски песни, тип деспасито и леденото кралство. (това е 30-40 минутно забавление, да не си мислите, че цяла нощ е имало деца)
Храната, изненадващо добра;
Спасителят пусна външния аквапарк единствено заради моето дете. Беше доста хладно и другите родители не пожелаха. Остана да ми помогне с малката, тъй като вътрешното спа беше празно.
В заключение, определено за бюджетно бих повторила, НОООО... вземете негативите предвид и отидете с тази нагласа. Ако е пълен хотела е ясно, че на яденетата може да има колизия, но е за кратко, а при цена на бирата от 2 лв, може да изпиете една, докато си сипят хората Grinning

# 400
  • Варна
Здравейте!
Честита Нова Година на всички!

Препоръчайте ми хотел за почивка с 3 годишно дете. Държа много на хигиената и детски басейн. Детски кът също е препоръчителен, въпреки че Велинград планирам пролетта. Удобства като детски халати, стъпало в банята и такива също са само в +.
Загледах Роял и Олимп, но друго е отзив на посетили. Отворена съм и за други предложения.

# 401
Знам, че Роял спа е един от предпочитаните хотели в темата, но моля за мнение - наистина топли ли са басейните му? Или вътрешния не става за киснене?

# 402
Толкова хвалби, получи Рояла, че скоро няма да му  паднат цените, струва ми се.

# 403
  • Варна
Цените му са доооста добри спрямо другите, ако наистина е добър колкото пише. Имат пакетни цени като в периода април-юни 4 нощувки със закуски за двама възрастни и дете са 419лв. В това е включено спа-то (без масажите естествено) + анимация в детския кът.
За същото миналата пролет в Банско платихме над 600лв, а сега като гледам и в другите във Велинград е така. За това и поисках отзиви, ако и те са само добри си струва. За 4 звезден хотел 100лв за трима ни на вечер направо си е екстра. Като им гледах сайта през цялата година имат разни пакети, но с различен брой нощувки.

# 404
Вече мога да дам някакви отзиви за хотел Олимп.Като цяло сме доволни от хотела и напълно оправда очакванията ни.Хотела е добре отоплен.Басейна е топъл 32-33гр.Има плитка част за децата.Спато ни хареса.Римска баня.сауна всичко е на 6.Със закуска и вечеря е  закуската е на блок маса/много богата с голям асортимент/Вечерята е по меню.При настаняване ви дават валчер за бр нощувки.За всеки ден е написано какво включва.Салата .основно.десерт.хляб и вода.Като на рецепция може да ви сменят основното ако не ви харесва.За децата се поръчка на свободна консумация.Цените поне според мен са доста завишени за 4 звезден хотел.Като цяло хотела си заслужава.Чист . сякаш скоро е обновено и обзавеждането.С много любезен персонал.

Общи условия

Активация на акаунт