Хотелите във Велинград - 9

• 146 670
  • 799
  •   1
Отговори
# 375
Някой ходил ли е и в Роял Спа и във Вела Хилс? Колебая се между двата хотела.

# 376
Много хора са ходили там , много е  изписано.
Ако погледнеш назад ще откриеш доста инфо ✌

# 377
Някой ходил ли е и в Роял Спа и във Вела Хилс? Колебая се между двата хотела.
Храната, стаите, обслужването, за мен лично е в полза на Вела Хилс, НО спато е мнооооого малко! -именно затова  Роял Спа печели по точки в моята класация.
Ако имаш въпроси, пиши

# 378
  • Пловдив
Междудругото да спомена, че има някакви ваучери в момента за Роял Спа. За 82 лева на човек на вечер са включени всички хранения. Като сравних с другите опции и хотели ми се стори добра цена.
има минимум от 2 нощувки.

Скоро някой да е бил в Елбрус?Ще ми се да идем за една нощувка...

Последна редакция: нд, 24 дек 2017, 21:38 от mystic woman

# 379
Момичета, извинявайте, но заглавната снимка (басейна) от кой хотел е?
Честита Коледа!Пожелавам много здраве и сполука!

# 380
Момичета, извинявайте, но заглавната снимка (басейна) от кой хотел е?
Честита Коледа!Пожелавам много здраве и сполука!
Oт Свети Спас

# 381
  • София
Здравейте Simple Smile
Чудя се между двата хотела-Гранд хотел Велинград и Роял,кой да посетим?
Ние сме двама възрастни,така че ни интересува храната , басейните и почивката.
Ако може да ми помогнете ще съм ви благодарна,а и до сега не сме почивали във Велинград Simple Smile

# 382
Здравейте Simple Smile
Чудя се между двата хотела-Гранд хотел Велинград и Роял,кой да посетим?
Ние сме двама възрастни,така че ни интересува храната , басейните и почивката.
Ако може да ми помогнете ще съм ви благодарна,а и до сега не сме почивали във Велинград Simple Smile

Здравей, и аз питах същото на 24 страница и момичетата ми препоръчаха Роял Спа Simple Smile ние ще ходим края на Януари и понеже искаме да сме там няколко дни намерих и изгодни ваучери.
Надявам се да съм била полезна Simple Smile весели празници!

# 383
Благодаря за отговора!
Този път искаме и лечебни процедури да ползваме при ходенето ни във Велинград.
"Инфинити" като база най ни допада, но не знам физиотерапевтите на какво ниво са там."Спас" отпада.
Имам питане за "Бор" ако някой е ползвал физиото им?И тъй като не сме били в него, дали и спато е ок?

# 384
Здравейте, да докладвам за хотел Аура, бяхме там с 3-дневния Коледен пакет.
Още при пристигането ми направи отлично впечатление, че е топло и чисто, но тези два плюса после се превърнаха в минуси. Парното работеше непрекъснато и вечерта не можехме да спим нормално, не се дишаше от жега и отваряхме прозореца за да проветряваме и спахме на открехнат прозорец, което си има определено минуси. Другия плюс, който също стана минус, чистотата - миеха непрекъснато с някакъв препарат с миризма на лимон, която беше толкова натрапчива, че в следващите дни много ме дразнеше. Друг голям минус за мен беше закуската. 5-6 неща , от които никое не може да те впечатли. Нарязани кашкавал, сирене, съмнителни колбаси, баница, която 100 % беше останала от Бъдни вечер се предлагаше на 3 закуски. Имаше само едни пържени филийки, които свършваха на секундата, дъщерята отказа да ходи на закуска последния ден. А и уреда  за печене на филийки не им работеш,кафето - минало покрай шварца, каните с айрян и пресно мляко винаги празни.
Иначе за вечерите имаше 3-4 готвени неща, които бяха вкусни, но за първи път съм на такъв хотел, който уж блок маса, ама зад нея готвач и ти си казваш на него, какво да ти сложи в чинията, ти нямаш достъп до основните.
От фитнес залите им само 1 бягаща пътечка работеше, а ние винаги си ползваме фитнеса , в който и хотел са ходим. Стаите са реновирани, не са лукс, но са добре,  тв със цифрова  с отлично качество.
Персонала много отзивчив, но на рецепцията всеки чакаше по 15 мин за да си оправи сметката.
Та в общи линии си починах, защото не бях в къщи, но не бих повторила там. Наистина благодаря на момичетата, които писаха и си изказаха мненията за Аура, така е както писаха, но това определено не е моя хотел. За следващо посещение във Велинград, ще се ориентирам към четиризвездните хотели.

# 385
И ние - прясно завърнали се от Акватоник. Не за първи път посещавам хотела, знаех какво да очаквам и нямам разочарования. Топло, чисто, приятно. Мили жестове като картичка "Весела Коледа"  в стаята, меденки с надпис 2018 за всеки гост, писмо от дядо Коледа до детето, точно на 25-ти той и Снежанка бяха във фоайето на хотела, подарък имаше за всяко дете... За басейна и преди съм писала - обожавам го. Топла вода, в която да киснеш с удоволствие, хидромасажни дюзи навсякъде. За да побира капацитета на пълен хотел, сега има и втори подобен басейн, но по-малък. Подът там е диста хлъзгав между другото... може би ако човек реши, ще намери и други минуси, но като цяло съм много доволна от престоя. Храната също беше вкусна, особено коледната вечеря. Както казвах, не за първи път посещаваме хотела. Няма да е и последен.
Весели празници на всички!

# 386
  • София
В Инфинити храната е кофти. За всички 4 вечери беше едно и също и то дори не беше вкусно.
Със съпруга ми бяхме в Инфинити в края на ноември за две нощувки. Няма да повторя. Базата е добра, стаите - добри, леглата - удобни, козметиката в банята - и тя добра, храната в ресторанта - нямам оплаквания въпреки еднообразието. Но спа-то... Много просторно, добре направено, много басейни, много чудесии, но... СТУДЕНО! Тези температури, дето са им изписани на сайта, 35 градуса изобщо не отговаряха на действителността. И водата в басейните беше недотам топла, и помещението беше неотоплено. Трябваше да ходя непрекъснато в сауната или парната баня, за да се сгрея. И като гледах наоколо, това не беше само мой проблем. Много хора недоволстваха. Да не говорим за шума от строителни дейности, които се чуваше в стаята ми и то в периода 14-16 часа...
Странно, ние бяхме от 26.11-01.12 но навсякъде беше много топло. А в детския басейн направо горещо. В стаите също. Само в общите части беше хладно.
Ние бяхме в периода 13-16.11. И наистина спа центърът беше хладен, водата - също не толкова топла, колкото обещаваха на сайта.  Единствено във външното джакузи беше гореща водата, но само за един ден, на следващия ден и там беше същото положение, пък и то е твърде малко за всички желаещи. Това е единствената ми забележка към хотела, но то е достатъчно, за да не повторя.

# 387
  • София
Благодаря Simple Smile
Ще направя резервация в Рояла.
Има ли някой запознат с  разликата между стандартна и луксозна стая в този хотел?

# 388
Благодаря Simple Smile
Ще направя резервация в Рояла.
Има ли някой запознат с  разликата между стандартна и луксозна стая в този хотел?

Виж снимките в сайта на хотела. Така мисля най-добре ще се ориентираш. Grinning

# 389
Здравейте момичета.
Може ли да споделите мнения за хотел Рич във Велинград за почивка с две деца сега януари - февруари.
Интересува ме най-вече дали има хубав, закрит детски кът за деца.

Общи условия

Активация на акаунт