Хотелите във Велинград - 9

• 146 663
  • 799
  •   1
Отговори
# 345

ina.ina
Благодаря за съпоставката Елбрус - Аура, точно такава исках да чуя... макар че никой не се отзова тогава и аз в крайна сметка резервирах пакет Коледа в проверения Акватоник и пакет НГ в Огняново. Нямам търпение вече... Relaxed

# 346
Кой да избера хотел "Бор" или "Св. Спас"?
Бор има по-добро спа и е малко по-спокойно от към натовареност. Кухната лично според нас е по-добра ( не в Св. Спас е лоша), но пък там няма детски басейн.
Няма детски басейн и водата е по-студена,като цало Св,Спас е по луксозният хотел,храната според мен е една и съща,тъй-като е на един собственик и едва ли зареждат от различни доставчици

# 347
Привет! Между Гранд хотел Велинград и Роял спа ми е дилемата- кой е по- добре за деца и от към спа?

# 348

ina.ina
Благодаря за съпоставката Елбрус - Аура, точно такава исках да чуя... макар че никой не се отзова тогава и аз в крайна сметка резервирах пакет Коледа в проверения Акватоник и пакет НГ в Огняново. Нямам търпение вече... Relaxed

Браво на вас! Приятно изкарване и да се отчетеш после. Grinning

# 349
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет! Между Гранд хотел Велинград и Роял спа ми е дилемата- кой е по- добре за деца и от към спа?
Роял Спа, Гранд Хотел Велинград не е това което беше преди.

# 350
Здравейте, чудя се между хотел Акватоник и хотел Инфинити за тридневна почивка с дете на 10 год. Цената в двата хотела е почти еднаква, така че по-скоро ме интересува мнението ви за басейните, стаите и храната. Благодаря! Simple Smile

# 351
В Инфинити храната е кофти. За всички 4 вечери беше едно и също и то дори не беше вкусно.

# 352
На тези цени? Ужас!

# 353
  • София
Имате ли впечатления от Лъки лайт?
Добри, основно заради външния басейн, но датират отпреди 8 години.

Иска ми се да посетим Велинград за 3-4 дни между Коледа и Нова Година, в хотел Велина ми се струва скъпо... Продължавам проучването.
Между Коледа и Нова Година няма да намериш нищо.По простата причина че едното е Коледен период, другото новогодишен.Няма между.Мин година точно така гледах и то за Велинград.Гледай си офертите за периодите и цените им най- вече

Вчера направих резервация за 3 нощувки от 27-и в Спа клуб Бор. Все още има тук-таме места - в по-големите хотели, вероятно. Другаде не съм проверявала.

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 13:15 от Пепеляши

# 354
  • София
В Инфинити храната е кофти. За всички 4 вечери беше едно и също и то дори не беше вкусно.
Със съпруга ми бяхме в Инфинити в края на ноември за две нощувки. Няма да повторя. Базата е добра, стаите - добри, леглата - удобни, козметиката в банята - и тя добра, храната в ресторанта - нямам оплаквания въпреки еднообразието. Но спа-то... Много просторно, добре направено, много басейни, много чудесии, но... СТУДЕНО! Тези температури, дето са им изписани на сайта, 35 градуса изобщо не отговаряха на действителността. И водата в басейните беше недотам топла, и помещението беше неотоплено. Трябваше да ходя непрекъснато в сауната или парната баня, за да се сгрея. И като гледах наоколо, това не беше само мой проблем. Много хора недоволстваха. Да не говорим за шума от строителни дейности, които се чуваше в стаята ми и то в периода 14-16 часа...

# 355
Здравейте, виждам че повечето от вас ходят често във Велиград и се надявам да ми съдействат. Реално, аз не съм ходила от поне 7 години, а ММ- никога. Искаме да отидем за 3-4 дни през Януари, като държим на топла вода за киснене в басейните и лакониум, където да лежим по цял ден. Бяхме в Старозагорските минерални бани и си умряхме от студ.
Четох, четох но навсякъде пише едно и също по описанията на хотелите и не мога да избера.
Моля ви препоръчайте ми хотел с наистина топли басейни, сауна и масажи.  Парите не са толкова важни, необходима ни е истинска почивка и релакс, така че съм готова да платя и повече, ако трябва.
Благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 15:25 от Dundiu86

# 356
Здравейте, виждам че повечето от вас ходят често във Велиград и се надявам да ми съдействат. Реално, аз не съм ходила от поне 7 години, а ММ- никога. Искаме да отидем за 3-4 дни през Януари, като държим на топла вода за киснене в басейните и лакониум, където да лежим по цял ден. Бяхме в Старозагорските минерални бани и си умряхме от студ.
Четох, четох но навсякъде пише едно и също по описанията на хотелите и не мога да избера.
Моля ви препоръчайте ми хотел с наистина топли басейни, сауна и масажи.  Парите не са толкова важни, необходима ни е истинска почивка и релакс, така че съм готова да платя и повече, ако трябва.
Благодаря предварително!
Роял СПА или Гранд хотел Велинград 

# 357
Благодаря предварително!
Вела хилс. Басейните са топли, дори ми идват малко в повече тези 38 градуса....
Стаите са чудесни също.

# 358
О, Бубка, както винаги с теб сме на едно мнение! Вела хилс е чудесен хотел! Само имам забележка към резервационната им система и телефоните за контакт - отговориха ми след цели три дни, че нямат места за желаните от мен дати. За пръв път ми се случва никой да не отговаря на телефон на хотел.....

# 359
Аура и ЕЛбрус, наистина топли басейни, прилични цени. Не е лукс обаче.

Общи условия

Активация на акаунт