Хотелите във Велинград - 9

• 146 687
  • 799
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
И в хотел Здравец е топло навсякъде-стаи,басейни ,освен в коридорите е леко хладно когато си по халат Simple Smile В ресторанта петък и събота след 21 ч има жива музика и който иска си остава да се забавлява.  Ние ходихме ноември и си изкарахме много хубаво.

# 361
+1 за Роял Спа.  Топло е, басейните са чисти, топли и много на брой.  Има само едно помещение - лакониум. Но на топлите лежанки си е перфектно..

# 362
Благодаря ви за предложенията Simple Smile спряхме се на Роял Спа
Ще пиша после как е било Януари месец Simple Smile

# 363
РОЯЛ спа. Преди дни се върнахме. Отново супер доволна. Външния басейн и ските нито бяха с нас 30 градуса вода.Много топли и приятни. Сега в студа и снега ще е екстра.

# 364
В Инфинити храната е кофти. За всички 4 вечери беше едно и също и то дори не беше вкусно.
Със съпруга ми бяхме в Инфинити в края на ноември за две нощувки. Няма да повторя. Базата е добра, стаите - добри, леглата - удобни, козметиката в банята - и тя добра, храната в ресторанта - нямам оплаквания въпреки еднообразието. Но спа-то... Много просторно, добре направено, много басейни, много чудесии, но... СТУДЕНО! Тези температури, дето са им изписани на сайта, 35 градуса изобщо не отговаряха на действителността. И водата в басейните беше недотам топла, и помещението беше неотоплено. Трябваше да ходя непрекъснато в сауната или парната баня, за да се сгрея. И като гледах наоколо, това не беше само мой проблем. Много хора недоволстваха. Да не говорим за шума от строителни дейности, които се чуваше в стаята ми и то в периода 14-16 часа...
Странно, ние бяхме от 26.11-01.12 но навсякъде беше много топло. А в детския басейн направо горещо. В стаите също. Само в общите части беше хладно.

# 365
  • Бургас
Доволна съм от почивката в Бор, храната беше мн вкусна, стаята чиста, кърпите се сменят всеки ден и се чисти, ние бяхме в апартамент с тераса и вана в банята, което беше супер за малкия, в центъра е което е още един плюс, водата в басейна беше сравнително топла! Единствената забележка, че няма детски басейн, но на фона на всичко останало, не е проблем!

# 366
РОЯЛ спа. Преди дни се върнахме. Отново супер доволна. Външния басейн и ските нито бяха с нас 30 градуса вода.Много топли и приятни. Сега в студа и снега ще е екстра.

Мда, и ние бяхме. Много е хубаво. Каролин,
Скрит текст:
вие с бебето ли бяхте? Но то си имаше доста хора, все виждах и непознати физиономии в ресторанта. Grinning
А относно питането за топло - и в Аура е топло(даже по-топло), но е по-малко звезди. Но пак е прилично. Grinning

# 367
Не,сами. Но имаше една двойка с бебе и по-голямо момченце. Може да сме се засекли без да знаем😁 На 10 и 11 бяхме ние.

# 368
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте момичета.Иска ми се януари да отскочим до Велинград.До сега съм била в Гранд Хотел Велинград и Аква Вива Спа.Сега се колебая между Роял Спа и Свети Спас.Нямаме дете, искаме топла вода,хубаво спа .Нямаме ограничение за бюджет .Ще ви бъда благодарна да ми препоръчате.

# 369
Здравейте момичета.Иска ми се януари да отскочим до Велинград.До сега съм била в Гранд Хотел Велинград и Аква Вива Спа.Сега се колебая между Роял Спа и Свети Спас.Нямаме дете, искаме топла вода,хубаво спа .Нямаме ограничение за бюджет .Ще ви бъда благодарна да ми препоръчате.

Между двете, избирай Рояла. Св Спас, СПА ценъра представлява: басейн - голям +детски, едно малко джакузи ( част от детския басейн) една парна и сауна и толкоз....

# 370
Не,сами. Но имаше една двойка с бебе и по-голямо момченце. Може да сме се засекли без да знаем😁 На 10 и 11 бяхме ние.
Вие сте били по-рано. Ние бяхме на 15 и 16 (петък и събота, че няма как иначе Grinning). Мда, водят и бебенца. Този път обаче най-малките бяха над 1 годинка.
А за чудещите се къде - спа-то в Роял е Виктория спа - 5-звездно. Струва си. Grinning

# 371
Междудругото да спомена, че има някакви ваучери в момента за Роял Спа. За 82 лева на човек на вечер са включени всички хранения. Като сравних с другите опции и хотели ми се стори добра цена.

# 372
  • София
Междудругото да спомена, че има някакви ваучери в момента за Роял Спа. За 82 лева на човек на вечер са включени всички хранения. Като сравних с другите опции и хотели ми се стори добра цена.

От кой сайт са ваучерите?

# 373
# 374

Определено. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт