Хотелите във Велинград - 9

• 146 651
  • 799
  •   1
Отговори
# 450
  • София
lora, благодаря много за отговора. Четох доста негативни отзиви за храната във вела хилс, така че може би ще запазим арте.. А имаш ли впечатления от масажите?

# 451
  • ВАРНА
Не,на масаж не сме ходили.Всяка сутрин за закуска имаше фреш от портокал и грейфрут.А следобяд на лоби бара си поръчвахме една страхотна бисквитена торта с течен шоколад и маскарпоне .Стаята и банята бяха доста големи.В хотела също беше много топло.

# 452
lora, благодаря много за отговора. Четох доста негативни отзиви за храната във вела хилс, така че може би ще запазим арте.. А имаш ли впечатления от масажите?
Храната във Вела Хилс беше на много добро ниво, но впечатленията ми не са от скоро.Възможно е да са сменили готвача.

# 453
Четох доста негативни отзиви за храната във вела хилс

Къде? Следя темата и досега само едно негативно мнение за "Вела хилс" срещнах, а то не беше свързано с храната, а с достъпа на инвалиди или нещо подобно.
Бяхме в този хотел наскоро след откриването му и затова ми е любопитно дали поддържат нивото, на което се насладихме тогава.

# 454
  • София
    Моя колежка беше миналия уикенд във Вела Хилс и сподели, че е много доволна от всичко, каза,  че не са излезнали от хотела целия уикенд, доволна е и от масажите.

# 455
  • София
Момичета, благодаря ви много за отговорите. Бяха ми много полезни. Досега не съм била във Велинград и нямах никаква идея за хотелите. Негативни мнения четох в букинг и бяха от 2017. Имаше и едно две в трипадвайзър.

Последна редакция: сб, 20 яну 2018, 10:51 от Зоуи

# 456
Момичета, благодаря ви много за отговорите. Бяха ми много полезни. Досега не съм била във Велинград и нямах никаква идея за хотелите. Негативни мнения четох в букинг и бяха от 2017. Имаше и едно две в трипадвайзър.
Зоуи, бяхме във Вела хилс февруари 2017. Хотела е нов, топъл, чист. Чудесни стаи. Приятни спа и басейни.
Ресторанта е красив. Относно храната /ние със съпруга ми сме ценители на отличната кухня/, хубава е, но не е впечатляваща.

# 457
  • Sofia
Имам резервация за Роял Спа с опция да доплатя за храна - заслужава ли си или бихте предпочели външна свободна консумация? Опасявам се, че по спомени и навън няма голям избор.

# 458
В Роял спа храната включена в пакета е хубава, навън няма никаква алтернатива наблизо

# 459
  • Пловдив
Имам резервация за Роял Спа с опция да доплатя за храна - заслужава ли си или бихте предпочели външна свободна консумация? Опасявам се, че по спомени и навън няма голям избор.
Ние също ще сме в Рояла през февруари. Миналата година по същото време пак бяхме там и храната беше чудесна. Тази година ще си доплатя и за вечери, и за обеди. Не ми се излиза от хотела заради хранения, пък и не намирам смисъл, защото храната е добра.

# 460
Здравейте, преди две седмици бяхме в Роял Спа. Пристигнахме късно вечерта в петък и направо си платихме за вечеря с идеята да я опитаме и да преценим дали да взимаме обяд и следваща вечеря. На нас храната много ни хареса, но не и сервитьорката , в чиито район попаднахме. Но храната е хубава и направо добавихме всички хранения към пакета. Това, което не ни хареса е, че банята беше изключително малка, имаше висящи вратички на гардероба, искахме да ползваме сейфа в стаята и от рецепцията ни го отключиха, но се оказа, че не можем да сложим наш код. Хотела беше претъпкан, цените на питиетата в ресторанта и лоби бара са софийски, не са надути. Като цяло сме доволни.

# 461
  • Sofia
Благодаря ви за бързите отговори, момичета. Така си и мислех, че ще доплатя за храна, защото по спомени от преди 2 години няма вълнуващи алтернативи за вечеря в града, за обяд е ясно, когато си в хотела.
Че ще е пренаселен хотела съм сигурна, нямам илюзии за спокойствие, защото отиваме през т.нар. ученическа ваканция, тя е само от ден, но съм с ученик и няма как. Ще е по-неприятно, но се надявам, няма да е фатално за басейните.

# 462
  • Варна
Това, че няма много алтернативи за излизане малко ме разочарова. Изобщо не обичаме да се забиваме само в хотела,  а и идеята ми е детето на е на въздух.
Общо взето почивките са басейн в хотела и навън.

# 463
Това, че няма много алтернативи за излизане малко ме разочарова. Изобщо не обичаме да се забиваме само в хотела,  а и идеята ми е детето на е на въздух.
Общо взето почивките са басейн в хотела и навън.

За през деня няма проблем - за 15-20 мин сте на центъра. Даже пътя по който ние ходихме е по едни стълбички и малка горичка. Приятно е с една дума. Сега вече какво време ще се уцели - друг въпрос. Зима е и затова вечер е по-трудно с излизането - тъмно и студено от рано вечерта. А детето - може и на външните басеини. Е, всъщност тук зависи от възрастта му.
И ние ще сме там за междусрочната ваканция - с ученика съответно. Grinning

# 464
  • София
Бяхме в Арте миналия уикенд. Хареса ни всичко с изключение на това, че хотела беше абсолютно пълен. Храната е много хубава и на закуска, и на вечеря. Ресторантът е приятен. Апартаментът, в който бяхме отседнали, беше ок. Спа центърът също е хубав. Басейните и топилата ни харесаха, само че навсякъде си беше много препълнено с хора. (Между другото така беше и в Макси, където отседнахме преди няколко седмици. Много много много хора. Иначе в Арте ни хареса повече отколкото в Макси, особено що се отнася до храната.)

Общи условия

Активация на акаунт