Хотелите във Велинград - 9

• 146 660
  • 799
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Да дам и аз отзив, този уикенд бяхме в Инфинити, спа центъра им наистина е просторен, добре затоплен и разнообразен, имаше хора, но не е претъпкано. Външното джакузи определено е атракция, особено като наваля снега! Стаите са просторни, храната не е отлична, но спрямо цената е добра, освен това разбрахме че готвача се сменя и нещата би трябвало да се подобряват, закуската беше богата. Има си подземен паркинг, асансьорите им са доста бавни, та като цяло хотела си заслужава.
Благодаря за препоръките за ресторант Парадайс, храната наистина беше добре приговена и следващия път отново там ще хапнем.

# 466
  • Варна
Така е, в Инфинити сега започнаха добри готвачи от Варна, които държат на работата си и продуктите.

# 467
Момичета във Инфинити има ли от затоплящите шезлонги,не мога да видя такива снимки .
В рояла заради това ходим.

# 468
Бяхме с детето и ММ в Гранд Хотела 17.12-22.12 и едва ли ще повторим. Храната в ресторанта е под всякаква критика - на втория ден  аз и дъщеря ми бяхме с хранително разстройство. Когато отнесохме въпроса към управителя, той беше повече от учуден и извика Главния управител на хотела, която беше още по - учудена и дори каза, че за първи път имат оплаквания към храната  newsm78 newsm78 и че в момента във Велинград имало такъв вирус с повръщане.  Peace (не се бях сетила). Помолихме да ни махнат вечерите от заплатения пакет услуги и го направиха. Повече не сме посетили ресторанта за обяд или вечеря - само за закуска, чието качество и асортимент беше абсолютно незадоволително и еднообразно. По време на цялата седмица обядвахме и вечеряхме в Том и Нези. (Храната е хубава!) Не разбирам хотел с такъв капацитет как ще се излагат с такова кухня. Голяма загуба за тях!
Иначе като хотел, удобства, обслужване и СПА сме доволни! И тъй както се вижда от поста ми храната е от изключително значене - Другият път определено ще изберем друг хотел.

# 469
  • Пловдив
Момичета във Инфинити има ли от затоплящите шезлонги,не мога да видя такива снимки .
В рояла заради това ходим.
Има да, голям кеф е.

# 470
Момичета, минавам само да ви благодаря за съвета да отседнем в Роял спа. Много ни харесва обстановката. Спа центърът е супер и почти няма хора или поне не се усещат.
Храната е вкусна, макар че очаквах по-голямо разнообразие за класа на хотела. Горе долу е едно и също всяка вечер Sad Въпреки това за нас си е екстра и почиваме пълноценно Simple Smile
Благодаря Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 20:01 от Dundiu86

# 471
  • Варна
И аз ти благодаря!
Вече резервирам там Simple Smile

# 472
  • Sofia
Малко бързи въпроси за Роял-а - има ли детски халати и сменят ли ги, или си разхождаш същите цял ден?
Храната разбрах, че ок, но може ли да поръчваш на свободна консумация или варианта е единствено блок маса и респ. трябва да платиш по 15 лв. за обяд и 22 за вечеря?

# 473
  • София
И ние ще бъдем в Рояла от 31.1,исках да попитам дали е топло във всички части на хотела?

# 474
Така в хотела е адска жега! Поне за нас с ММ беше почти нетърпимо. Ходехме само по тениски и ни идваше и кожата да си свалим. Температурата се поддържа около 27-29 градуса, което за нас лично е твърде много. Ние си намалихме климатика в стаята за да може да спим.
Халатите ги сменят всеки ден, като честно казано и да не ги сменят те от топлината си изсъхват. Ако все пак ви е мокър и искате извънредна смяна става на главната рецепция. Видях деца с малки халати, но не знам дали ги дават от хотела. Най-добре се обадете и попитайте или си носете.
Относно храната може да си поръчате на свободна консумация всичко. На блок маса обяда е 14 лв, а вечерята 20, като може всеки ден според настроението да си го заявявате предварително. Цените в менюто са абсолютно нормални за софийско заведение.
Очаровани сме от хотела и от спа центърът, даже и масаь ми подари моя мъж и беше прекрасен. От време на време раздават талончета с отстъпка за различните масажи.
Относно храната на блок маса- за мен лично, това беше пълно разочарование. Сравнявайки я с храната в Гранд хотел Банско или с хотел HDV Viva на Златни пясъци са просто мноооооого далече от истината. Чак не можех да повярвам че хотел с претенции за качество и цени никак ниски може да се излага така.
За да ме разберете правилно пак казвам, не че не е вкусно, но е едно и също всеки ден с леки модификации и за обяд и за вечеря.
Ако пак отидем там, то ще е само с влючена закуска и на свободна консумация. Ако толкова ни домъчнее за блок масата винаги може да си заявим хранене.
Желая ви прекрасно изживяване в Роял и искрено ви завиждам заради спа центърът.

# 475
  • Sofia

Относно храната на блок маса- за мен лично, това беше пълно разочарование. Сравнявайки я с храната в Гранд хотел Банско или с хотел HDV Viva на Златни пясъци са просто мноооооого далече от истината

Благодаря! Само да кажа, че съм била във Viva на Златни преди 10 години и храната още я помня, а уж не съм чревоугодник Grinning Grinning

# 476
  • Хасково
Здравейте! А в  Роял Спа, в кое крило беше хубаво да се отсяда, че май бях чела някакви коментари?

# 477
  • Резерват "Северозапад"
Ако сте само двама - категорично блок А. Блок Б е отдалечен по едни виещи се коридори, забравяш къде ти е стаята Mr. Green.

# 478
Моля за коментар за хотел Клептуза! За харесаните от нас дати вече почти няма места по хотелите във Велинград...

# 479
През седмицата има ли много  хора в Инфинити ?

Общи условия

Активация на акаунт