У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (27)

• 83 538
  • 801
  •   2
Отговори
# 180
Обожавам да гледам ужаси, но не мога да попадна на такъв, от който наистина да ме побият тръпки. Търся точно това чувство, но все още не се е случило да попадна на нещо такова.

Последно гледах иначе няколко версии (мисля 3) на Анабел.
Не бяха кой знае какво. Записвам се да следя темата.

# 181
Опитай SAW, мен яко ме разтърси.

# 182
  • Berlin
Мале, Човешка стоножка.... Само съм чувала за този филм и никак не искам да мисля какво става там, камо ли да го гледам. И други такива имам, дето само от мисълта за тях ме втриса. Ние вкъщи минахме на “Модерно семейство” последните 2-3 месеца, малко почивка. 😄

# 183
с две думи, трима души (две момичета и един мъж), са затворени в една къща, и са зашити заедно от един откачен доктор (психопат), и се налагаше да се движат така, не мога да го опиша, но устните на втория познай къде са захванати, а за храненето... няма да коментирам, меко казано е гнусно... Накрая оцеля само момичето, което беше в средата.

# 184
Супер гнусно е да и аз съм отвратена Stuck Out Tongue Closed Eyes гледах го и остах без думи .Режисьора е психопат.

# 185
  • Berlin
Аз знам за какво се разказва.... 🤢 Все пак има хепи енд явно. 🙄
Друг гадничък, за който сега се сетих 🤭, е Hunger, ако не бъркам заглавието.

# 186
  • В Космоса
Forgotten - никак не лош драматичен трилър.

The Ritual - с голям потенциал и ужасяващо тъпа развръзка.

# 187
  • Somewhere far away
маниаци, гледа ми се нещо от сорта на "Избави ни от злото" - напоследък нищо интересно не излиза /с изключение на факта че годината е супер силна за Марвел филми, на които съм  страшен фен но това е отделен въпрос/ та отклоних се - гледа ми се наистина интересен екзорсистки филм  ! Grinning

# 188
Здравейте пак! Hug
Няколко пъти ми се случва като си пусна филм(онлайн или да го изтегля) звука е някак деформиран, електронен... Може ли да се оправи или е дефект в записа?

# 189
Някой да препоръча добър филм на ужаси? Не мога намеря по-актуална тема. Sad

# 190
Прегледай първите цялата тема, може да си харесаш нещо.

# 191
Здравейте, момичета.

Отдавна не съм влизала, но гледам няма много нови мнения, явно сте си дали почивка от тази тема.

На вълна съм испанско кино и много ми се гледа нещо, като тези на Ориол Пауло. Дали сте попадали на подобни?

На мен последно ми хареса The Hidden Face - La cara oculta (2011) https://www.imdb.com/title/tt1772250/ и съм свалила и Marshland - La isla mínima (2014), още не съм го гледала и не мога да споделя мнение за него.

# 192
  • София
Много ми хареса La isla minima! Той е с награда Гоя. И на мен ми се гледа испански трилър, но имам чувството, че съм гледала всички Grinning

# 193
  • Варна
Сега гледах Ghostland 2018. Отдавна не бях гледала такъв гадничък филм, но развръзката не я очаквах и това ми хареса.

# 194
Аглея, и аз много положителни мнения четох за La isla minima, но за момента го отлагам. Ако можеш да споделиш за някакви испански, които са ти харесали, може да открия нещо ново за мен  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт