Кандидат, бъдещи и настоящи мами с татко от епруветка - 5

• 92 707
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Момичета искам да ви се похваля.Вчера на 11ден,след трансфер реших да избързан с кръвният тест.Отидох в Бодимед .....и късният следобед,неможех да повярвам ..😍😍😍 при реф .стойности 0-1,моят резултат е 93,43🤦🙆💖💖💖.Уау незнаех,неможех,невярвах...сърцето щеше да изкочи.Ами малко съм бременна 😉😍😘.Сега в понеделник,ще повторя да видим как се покачва.Боже благодаря ти,момичета пoжелавам го на всяка една от вас🤗😍

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 06:50 от KRISKA79

# 631
  • София
Честито Криска!
Стискаме палчета всичко да е ок до термин Heart

# 632
БЛАГОДАРЯ!

# 633
Честито. Успешна да е до края.

# 634
  • София
Крисииии, нямаш представа как ме зарадва! Хайде успешна до финала! ❤😘❤

# 635
Тихичко честито и от мен Heart Стойността ти е чудесна и ти пожелавам скоро да си не малко, ами много бременна и да повлечеш крак и за одтаналите момичета!
Пп: Аз лично изкарах една лека и хубава бременност и това ми беше един от най-хубавите периоди, пожелавам ти също толкова лека и безгрижна бременност Hug

# 636
Честито, Криска! Лека бременност!

# 637
Здравейте, искам да попитам при избор на донор от Датската банка, мога ли да избирам от всички профили, някои са неанонимни. Искам да поръчам сама, за да мога да избера от всички и на спокойствие.
И също доколкото разбирам в такъв случай ще трябва да ползвам Щерев? Предполагам ще имам и други въпроси тепърва.
Наскоро изчетох всички теми тук като почнах от първата Simple Smile
Честито на всички майки и успех на останалите!

# 638
  • София
Здравейте, искам да попитам при избор на донор от Датската банка, мога ли да избирам от всички профили, някои са неанонимни. Искам да поръчам сама, за да мога да избера от всички и на спокойствие.
И също доколкото разбирам в такъв случай ще трябва да ползвам Щерев? Предполагам ще имам и други въпроси тепърва.

Има и други освен Cryos, тази която намерих аз не работи само със Болница Щерев. Има слисък с клиники. По-добре се консултирай с лекар преди да избираш, защото има доста специфики, които се взимат предвид.
Успех!

# 639
Благодаря, може ли да споделиш коя е другата банка, която си намерила?
А за списъка имаш предвид този в началото на темата ли?
Със сигурност ще се консултирам преди да избирам, опитвам се да се ориентирам.

# 640
  • и тук и там :)

Здравей, аз скоро поръчвах от Cryos.
Доколкото знам Щерев имат договор с Cryos, така че можеш да поръчаш донор от там. Първо избери донор - кръвна група, съпоставимост и т.н., след това от клиниката трябва да проверят в някакъв регистър дали този конкретен донор е разрешен за Бг и чак след това прави поръчка. Разбира се, че можеш да избираш от всички донори след като зададеш филтър за България, просто неанонимните са малко по-скъпи Simple Smile

Аз също държах да съм с донор от Cryos и когато стартирах проучването ми из БГклиники се оказа, че не всички имат договор с тях и мога да си поръчам от там само ако болницата има договор.

# 641

Здравейте Simple Smile ние поръчахме от тази банка > https://www.europeanspermbank.com/en/ . Ако си направиш регистрация може да видиш снимки и да получиш допълнителна информация за донора.

# 642
Благодаря много на всички Simple Smile

lady.luck. - Ако е удобно може ли да споделите коя клиника работи с тази банка.

vel333 - Точно това се чудех, на каква основа се определя дали са разрешени за Бг.

# 643
Да, разбира се. Клиниката е New life Пловдив

# 644
  • София
За същата банка става въпрос. Когато се регистрираш на сайта ти излиза списък с клиники. Тъй като моята я нямаше им писах мейл и ми обясниха, че няма проблем да ми пратят, но искат декларация подписана от клиниката, че ще им нърне съда, който струвал 1500 евро. За други административни условия не казаха. За съжаление моята клиника не работели с датски донори. Което е доста нечестно, защото мисля, че е мое право да си избера баща на детето!

Общи условия

Активация на акаунт