Kayıp с Аслъ Енвер и Мете Хорозоолу - нови проекти, колеги, екип #11

• 64 681
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Майка ми го гледаше, а аз рядко мятах по едно око, по-скоро случайно и то заради Къванч hahaha Не помня никакви подробности и не бих казала, че съм останала с някакви впечатления като цяло.

# 46
Лиа Hug
Ради определено съм шокирана и потресена от финала .Аз бях подготвена от всичко прочетено за лошия край обаче едно е да четеш нечии мисли ,а съвсем друго е да видиш всичко със собствените си очи .Мен ме шокира цялото насилие което се изсипа в последния епизод ,не че преди сериала беше любовна приказка ,ама това на края направо беше ужас.Може би в последствие като ми попремине стреса ще видя нещата и под друг ъгъл и  ще разбера смисъла ,но поне за сега не виждам такъв .Но както и да е така е решил сценариста да се развие действието така го е написал ,това е неговото творение той избира как ще свърши всичко
Ели според мен никой няма  да я пита каката ако Баръш си хареса някоя своя бъдеща партнъорка  hahaha hahaha hahahaобаче колкото и да го харесвам не му давам Аслъто тя си е за Мурат Б-не че на някой ще му бъде нужно моето разрешение де ама аз да си кажа  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А сега се сетих като прочетох Ради за голичкия Баръш да ви споделя колко ми харесва с какъв жест си сваля тениската или си разкопчава ризата неговия Йомер  Joy Joy Joy Joy Joyс едни такива отработени движения като стриптизъорка или по-скоро като на стриптизъор де  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

https://youtu.be/WfJXAcI1q3Q

# 47
Ели Hug, Зарани Hug

Така е, Йозджан тази година навършва/ще навърши 45 г. Прочетох го по-долу, а също, че бил на практика без образоване Shocked

Ще ме прощавате, ама тази дума сега болднатата образование ли е или обрязване?

Изгледах 8-ми епизод, стана ми много тъжно за докторката. Сега започвам 9-ти.

Не знаех, че Елчин е участвала в Курт Сейт, мислех само Във времето, че е играла.

# 48
  • Once there was a Hushpuppy...
Еее, много гадно с докторката Бегюм.... Tired
Ели, прочетох те, че по действителен случай е историята и пак ........кофи ми става, развлекателен ми беше до сега сериала, но ми стана малко тегав. Предстоят ни кофти серии, не виждам как ще смекчат нещата Rolling Eyes
За мен най-добре и безболезнено ще е да приключат с нея набързо, да не проточват много серии.
Дано не са мазохисти сценаристите да не ни мъчат Rolling Eyes

Момичета Hug Hug Hug

има ли 9 еп. излязъл, не знам newsm78

Нашата любимка  Mr. Green с Хелън - Ипекчто за пръв път прояви човешки чувства, усмивки и въодушевление. Че, до сега го играе неудушевен предмет Laughing hahaha Мушкатото ми е по-ведро от нея Mr. Green

Та, тя има всъщност много красиви очи и когато се усмихне някакси започвам да я приемам. Устата й е някакъв отврат, как си я е причинила въобеще ooooh! от там и цялостно пекенезката физиономия.... Crazy

Харесаха ми с Фикрет как се радват на новата къща Peace

# 49
 Hug

Още 1 брой Аслъ, не можах да я позная нещо newsm78

Хелън Hug....като отвориш линка пишеше няма "оброзование",но колко му е да е правописна грешка Joy

Раче Hug, нищо не си изпуснала, като не си гледала КСШ Laughing

Хъшпъпи Hug, то с дългите коментари, клипчета и резюмета все едно и аз гледам "Истанбулската невеста" с вас Heart Eyes

# 50
Има 9-ти епизод, но още няма превод.
Ипек запази доброто си настроение много за малко.

Лиа, аз не отворих линка обаче. А предпочетох да си оставя първичната реакция Simple Smile.

# 51
Бе, знам ли, ако кажете да пишем в спойлери за Невестата,аа Thinking
Отдеве се замислих, че много надълго и широко се разписах и ако има все още не гледали може да им разваля удоволствието..... Rolling Eyes
Знам ли, както кажете Peace

Лия,гледай го и наистина, не е никак лош сериал според мен Peace

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 22:52 от Hushpuppy

# 52
Отдеве се замислих, че много надълго и широко се разписах и ако има все още не гледали може да им разваля удоволствието..... Rolling Eyes
.....

На мен поне хич даже не ми пречи, напротив Peace

https://www.youtube.com/watch?v=ny6xafXIAwo

Ако е поствано вече  smihesorry

# 53
На мен също не ми пречи, напротив чета ви с удоволствие, дори и да не съм гледала епизодите.

# 54

Лия,гледай го и наистина, не е никак лош сериал според мен Peace

Хъши защо да пишем в спойери за Невестата  newsm78Темата е за Аслъ,Мете и другите от Кайъп за новите им проекти така ,че си е съвсем по темата всичко.И изобщо не си писала много ,пък  и да е много имала си да споделиш споделила си  нали затова е темата .А ако се притесняваш ,че някой може да не е гледал  новия епизод ами като не го е гледал да не чете и готово  smile3521Аз съм с четири епизода на зад ,но това не ми пречи да ви чета  smile3521

# 55
Ами, добре, щом казвате - ще си пиша Wink
Аз, също чета всичко, поне се опитвам Peace

# 56
Ами, добре, щом казвате - ще си пиша Wink
Аз, също чета всичко, поне се опитвам Peace
Peace Пиши, пиши  Peace така е по интересно и съвсем нормално за сериал който се излъчва сега,
Хелън обаче не иска  да не знае преди да е гледала какво се случва

# 57
Здравейте Hug

Един от нашите пойразци е бил засечен на излизане от нощен клуб в Бейоглу с приятелката си, която закрила лицето си и не могли да я снимат Joy

http://www.mynet.com/magazin/detay/magazin/goruntulenmeme-zaferi/100602/

# 58
Лиа  HugЗюлфо разпуска
А други познати  ни лица са заминали в Амстердам на ергенско парти на Сарп Аккая.
Хелънче твоя любимец  ще се жени

Neslihan Yeldan(Senem). Театральная премия Afife номинант «Лучшей актриса второго плана» (2017)..
Güven Murat Akpınar(Osman).Театральная премия Afife номинант "Самый успешный Молодое поколение Артист Года "(2014г.).

# 59
КОЙ ЩЕ СЕ ЖЕНИ?! КОЙ?????!!!!!! КАК И ЗА КОЯ?!?! #2gunfire

Аз с добро влезнах, а то ....
Пфф, дайте снимка на баджаначката  Mr. Green

Изгледах и 9-ти епизод. Срещата на Фарук и Бегюм беше сърцеразтупкваща  Laughing
И в този епизод ми направи впечатление, че Ипек и Бегюм се обличат винаги в дантели, коприни, сатени, нашата невеста се носи като голямото пиле!
Моля ви, турскоговорящи, четящи  и пишещи дами тук, изкажете се по разните форуми, чатове и туитъри, които се следят от сценаристи, режисьори и тн, да й обличат хубави дрехи, не да ходи като клошарка!

Да се върна пак на Сарп! Да не е холандка булката? Ей, разбихте ми мечтите!
В първия момент, от снимката реших, че Баръш ще се жени, помислих си Ели защо пък го нарича "твоя любимец", толкова ли лесно се отказа от него..., пък то какво било!
Отивам да плача.

Оооо, сега като загледах снимката по-подробно видях и полицая от Сускунлар. Как му беше името на актьора? И той ми харесва, нищо че е най-големия психо. И Исо е там.
Изобщо голяма тайфа се е завлякла на това ергенско! Което ме радва, ама и страдам!
И сега да я лайкна ли тази снимка в инстаграм?! Не, не мога да я лайкна!

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 16:52 от Hellenn

Общи условия

Активация на акаунт